Bert Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Hymny dohrály. A i když mne poslední dobou Francouzi, především zásluhou gerontofilního narcise Macrona, štvou, vždy si při tónech Marseillaise vzpomenu na nesmrtelnou scénu z Casablancy. Tak hoši, do toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Tak snad se teď začne trochu hrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Meeeeeeeessssssiiiiiiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Tak za me nejhorsi mozny finale ale tlacim Francii, ptz nechci dalsich sto let poslouchat argentince tady ( Spanelsko ),kdo zna jejich naturu tak mi to potvrdi...prikladam sice Arg, ale vydarenou dodavkuOdesláno z mého SM-G781B pomocí TapatalkPS:poprve v historii MS ma nejaka zeme vyhodu 5 zahravsnych penalt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Krásna akce...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Frantíci bezzubí zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 před 19 minutami, markwagner napsal: Tak za me nejhorsi mozny finale ale tlacim Francii, ptz nechci dalsich sto let poslouchat argentince tady ( Spanelsko ), kdo zna jejich naturu tak mi to potvrdi... prikladam sice Arg, ale vydarenou dodavku Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk PS:poprve v historii MS ma nejaka zeme vyhodu 5 zahravsnych penalt Tak jsme se zasmáli, ale Argentina zatím žabožroutům ukazuje jak se ten sport hraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 A ta Argentina hraje tak krasne Az je mi líto, jak budu za měsíc koukat na Banik x Sparta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 No, je to sice banda poseroutků (Falklandy), ale dnes hrají fakt dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Tak jsme se zasmáli, ale Argentina zatím žabožroutům ukazuje jak se ten sport hraje.Motivace je ten hlavni rozdil ..Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 před 4 minutami, markwagner napsal: Motivace je ten hlavni rozdil .. Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk jako, že Francouzi nemají motivaci vyhrát podruhé MS. Si zabil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Právě teď, guzmic napsal: jako, že Francouzi nemají motivaci vyhrát podruhé MS. Si zabil... No pokud mají, vidět to rozhodne není Takze ma pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Třeba si vsadili na Argentinu a motivuje je to prohrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Jsem si myslel, že to bude zábavnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 jako, že Francouzi nemají motivaci vyhrát podruhé MS. Si zabil... Musim si stat za svym ptz mluvim jak s Francouzama tak Argentincama a to jak prozivaj sampionat je 1 a 100.U hracu si troufam tvrdit to bude podobne. Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Nevim nevim, jestli tohle je finálovej zápas nebo zápas, kde frantíkum o nic nejde… škoda no. Fakt sem se těšil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 No... já taky, ale tohle... 78 minut hry a žádná střela na bránu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Hraju tak, ako im albicelestes dovolia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Já jsem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 A bacha teď. Jeste to bude zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se