Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

před 5 minutami, kuncák7 napsal:

Franto, ale je to fakt potřetí za sebou a předtím lepší nebyla ( nejlepší obrana i útok byl náš ), letos už ani to a nejhorší na tom právě je to, že letos lepší už asi byla. A sehnat šutéra bude problém, nejsou.

Tak hele je o proste o dvou nepovedenejch zápasech v sezone. Mozna o trech. A tam se to láme. Mame co napravovat a co zlepsovat, ale proste druhy misto super, porad plnej barak, novej relativne v pohode majitel, super choreo, koukatelnej fotbal, docela uspechy v Evrope, predtim 3 tituly za sebou......proste poslednich par let je to radost 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 32 minutami, Frantik napsal:

Tak hele je o proste o dvou nepovedenejch zápasech v sezone. Mozna o trech. A tam se to láme. Mame co napravovat a co zlepsovat, ale proste druhy misto super, porad plnej barak, novej relativne v pohode majitel, super choreo, koukatelnej fotbal, docela uspechy v Evrope, predtim 3 tituly za sebou......proste poslednich par let je to radost 🙂 

To jo, souhlas. Pamatuju tu bídu předtím (hodně před Jarolímem), holt jsem zmlsanej. Já bych i to druhý místo bral, ale mám  moc kamarádů, co mi to furt opakujou :cheers: ( a to snad s,,e i víc než ten titul ).   

Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, kuncák7 napsal:

To jo, souhlas. Pamatuju tu bídu předtím (hodně před Jarolímem), holt jsem zmlsanej. Já bych i to druhý místo bral, ale mám  moc kamarádů, co mi to furt opakujou :cheers: ( a to snad s,,e i víc než ten titul ).   

Hele srát na ně. Proste ja nemam problem uznat, ze Spartani jsou ted v laufu a to je bytostne nesnasim, ale řada mejch kamosu Spartanu si to uziva i s deckama a ja jim to vlastne asi i trochu preju. A taky zavidim a aspon bude motivace na pristi rok a u derby mam vzdycky mrazeni, jako dlouho ne. Zase to má náboj. A treba pod nobym majitelem to bude mit i perspektivu. 

Ja spis nechapu, ze se ozyvaj hlasy na odstreleni Trpiše, ty vole koho lepsiho by tam jako kdo chtel. Fergusson byl v Manchesteru skoro 30 let a vyhral taky "jen" 13 titulu 🙂  To je takovy to debilni heslo "nic nez titul nas nezajima".......a kam to pak vede jsme videli. 

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Frantik napsal:

Hele srát na ně. Proste ja nemam problem uznat, ze Spartani jsou ted v laufu a to je bytostne nesnasim, ale řada mejch kamosu Spartanu si to uziva i s deckama a ja jim to vlastne asi i trochu preju. A taky zavidim a aspon bude motivace na pristi rok a u derby mam vzdycky mrazeni, jako dlouho ne. Zase to má náboj. A treba pod nobym majitelem to bude mit i perspektivu. 

Ja spis nechapu, ze se ozyvaj hlasy na odstreleni Trpiše, ty vole koho lepsiho by tam jako kdo chtel. Fergusson byl v Manchesteru skoro 30 let a vyhral taky "jen" 13 titulu 🙂  To je takovy to debilni heslo "nic nez titul nas nezajima".......a kam to pak vede jsme videli. 

Vrba je myslím volnej.

Odkaz ke komentáři

V 20. 5. 2024 v 14:14, kuncák7 napsal:

Výhra v Jablonci a je to doma :-))

Včera hrůza a zmar, prej město sportu, hovno hovno.... druhá liga jak v hokeji, tak ve fotbale. 😥

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, guzmic napsal:

Včera hrůza a zmar, prej město sportu, hovno hovno.... druhá liga jak v hokeji, tak ve fotbale. 😥

Včera jsem te nechtěl dráždit. Zlín na to ale opravdu nemel a sestoupil zaslouzene ( a to mam v lize hodně tymu, co me vadej o dost víc- Jablonec, Teplice, CB ).

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Dnes hraje česká grupa. Turci budou řezat kebab a poté bude porovnání CR/cze/ versus CR7. 😎

Prý ten CR7 bude nejslabší článek plavců z Porta říkal Poborák.....😆🤩. Karel by neměl zlehčovat soupeře pro naše borce. CR7 je stále o trošičku lepší než všechny naše předpovědi a zbožná přání dohromady.

Již není rok 1996. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...