kuncák7 Posted July 14, 2024 Report Share Posted July 14, 2024 před 4 hodinami, bohus76 napsal: Takto ? +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted July 14, 2024 Report Share Posted July 14, 2024 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Španělsko.... před 1 hodinou, Harwey napsal: Dnes España +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted July 14, 2024 Report Share Posted July 14, 2024 Preju to Spanelum ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted July 14, 2024 Report Share Posted July 14, 2024 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: +1 Jen jsem chtěl trošku prudit, víc to přeju Španělům, ale provokativně jsem si dal to England triko, když už ho mám Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted July 14, 2024 Report Share Posted July 14, 2024 Hohoho, ta anglie to fakt asi dotáhne letos Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted July 14, 2024 Report Share Posted July 14, 2024 Espaňa má dnes dobrý den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted July 14, 2024 Report Share Posted July 14, 2024 Druhej poločase super...a konecnej výsledek ještě lepší Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted July 15, 2024 Report Share Posted July 15, 2024 před 9 hodinami, bohus76 napsal: Jen jsem chtěl trošku prudit, víc to přeju Španělům, ale provokativně jsem si dal to England triko, když už ho mám Vpoho Za celej turnaj zaslouženě. Příště bych uvítal rozšíření počtu mužstev, teď se mi zdálo, že jich je málo a je to jen pro elitu kontinentu- na 32 nebo rovnou na 48 Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted July 21, 2024 Report Share Posted July 21, 2024 Tak, Slavie a Zlín hodně zkušeně, pěkně na jistou za 1b. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted July 21, 2024 Report Share Posted July 21, 2024 před 45 minutami, guzmic napsal: Tak, Slavie a Zlín hodně zkušeně, pěkně na jistou za 1b. Ani nepripominej- kadr na tři mancafty, reprezentantů jak máku a výkon v prvním kole spatnej. Naštěstí je to jen začátek, ale asi to budou nervy ( jako kazdej rok ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted July 21, 2024 Report Share Posted July 21, 2024 před 17 minutami, kuncák7 napsal: Ani nepripominej- kadr na tři mancafty, reprezentantů jak máku a výkon v prvním kole spatnej. Naštěstí je to jen začátek, ale asi to budou nervy ( jako kazdej rok ). Já mám takového tucha, že na konci sezóny JT na lavičce nebude, bez prdele, nákupy za 300 míčů a moc to teda zatím vidět není. A buď v klidu, kádr co nechá sedět Schranze, je ku..va silný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted July 28, 2024 Report Share Posted July 28, 2024 Me ta naše liga stejne bavi- dávno uz ne pro výkony hráčů, ale pro "koncepcni" praci okolo- Straka v Budejkach, bude sranda. Snad nebude Rada na zapas Dukla- Budějovice v trestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted August 7, 2024 Report Share Posted August 7, 2024 Zatim skoro pohádka, ten Chory snad i něco umi Link to comment Share on other sites More sharing options...
redd Posted August 15, 2024 Report Share Posted August 15, 2024 No ty vole, Baník a penalty - něco takovýho jsem teda ještě neviděl Si asi vsadili na Kodaň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 3x raketa země vzduch hrozný vemena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 Plíseň super, ta to proste uhraje zkusenostma. Bolka, to je tragedie dozadu, nastesti zatim nic moc soupeři, takže útok to srovna. Banik? Ted se zase budou soustředit na 4-5 flek v lize, at můžou nabírat příští rok zkušenosti v predkolech ( takhle podelat penalty jsem dlouho nevidel). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 Tyvle Martine.... Zajdi si teda k dermatologovi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 Včera jsem dokoukal serial Most, tak mi to tam utkvelo v paměti . Přece nebudu psát, automatická oprava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted August 24, 2024 Report Share Posted August 24, 2024 Jak koukám, tak se nám zacal Krmencik zase vyplácet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted August 24, 2024 Report Share Posted August 24, 2024 před 4 minutami, kuncák7 napsal: Jak koukám, tak se nám zacal Krmencik zase vyplácet no vy na LM muzete zapomenout, tak asi nasadite do ligy to nejlepsi. Sparta se setrila na utery a podle toho to dopadlo. Me mrzi Bohemka doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts