Jump to content

FOTBAL

Guest Ondra

Recommended Posts

před 9 hodinami, bohus76 napsal:

Jen jsem chtěl trošku prudit, víc to přeju Španělům, ale provokativně jsem si dal to England triko, když už ho mám 😋

Vpoho :thumbsup_anim:

Za celej turnaj zaslouženě. Příště bych uvítal rozšíření počtu mužstev, teď se mi zdálo, že jich je málo a je to jen pro elitu kontinentu- na 32 nebo rovnou na 48 😒 

před 45 minutami, guzmic napsal:

Tak, Slavie a Zlín hodně zkušeně, pěkně na jistou za 1b.

Ani nepripominej- kadr na tři mancafty, reprezentantů jak máku a výkon v prvním kole spatnej. Naštěstí je to jen začátek, ale asi to budou nervy ( jako kazdej rok ).

před 17 minutami, kuncák7 napsal:

Ani nepripominej- kadr na tři mancafty, reprezentantů jak máku a výkon v prvním kole spatnej. Naštěstí je to jen začátek, ale asi to budou nervy ( jako kazdej rok ).

Já mám takového tucha, že na konci sezóny JT na lavičce nebude, bez prdele, nákupy za 300 míčů a moc to teda zatím vidět není.

A buď v klidu, kádr co nechá sedět Schranze, je ku..va silný.

Me ta naše liga stejne bavi- dávno uz ne pro výkony hráčů, ale pro "koncepcni" praci okolo- Straka v Budejkach, bude sranda. Snad nebude Rada na zapas Dukla- Budějovice v trestu 🤣

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Plíseň super, ta to proste uhraje zkusenostma. Bolka, to je tragedie dozadu, nastesti zatim nic moc soupeři, takže útok to srovna. Banik? Ted se zase budou soustředit na 4-5 flek v lize, at můžou nabírat příští rok zkušenosti v predkolech ( takhle podelat penalty jsem dlouho nevidel). 

• 2 weeks later...
před 4 minutami, kuncák7 napsal:

Jak koukám, tak se nám zacal Krmencik zase vyplácet 🤣🤣🤣

😁 no vy na LM muzete zapomenout, tak asi nasadite do ligy to nejlepsi. Sparta se setrila na utery a podle toho to dopadlo. Me mrzi Bohemka doma :(