Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 30 minutami, kuncák7 napsal:

Jsou to Vršovice holanku :-). Ty západní Strašnice.

Cekal jsem, kdy se ozves, Martine 🤣🤣

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 29. 8. 2025 v 18:15, bandicoot napsal:

To je prd. Rijeka vole, Craiova, to už je město! No nic, nezbývá nám z levýho břehu nic, než titul. 

Obě jsou to krásná města, o tom žádná. Jen fotbalove to taková sláva není 🤣. Ale bodů budete mít asi o dost víc z 6 zápasu, než my z 8 :-). 

Odesláno
V 21. 6. 2016 v 13:33, sashator napsal:

Souhlas s Jankem- jedna věc je držet za každou cenu plichtu, jelikož prostě navíc nemám a druhá věc je držet plichtu jen kvůli tomu, že to stačí. Myslím, že Slovensko má teď možná nejsilnější generaci a proti týmu jako Anglie mohla hrát daleko ofenzivnější a zajímavější fotbal. To, že se na nás nedá koukat je jen o tom, že na kvalitní týmy prostě nemáme a tudíž si ani nic nedovolíme, protože by to byla tak trochu sebevražda....a nevěřím tomu, že by českej fanoušek potom chválil tým, kterej se sice snažil a chtěl hrát dopředu, ale nevyšlo to a dostal bůra

Jinak jsem ale z ME taky celkem zklamanej, po prvním kole jsem čekal, že se to trochu otevře a začne se hrát fotbal, ale těch pěknějch zápasů bylo zatím opravdu jenom pár...a až začne playoff fáze, tak to bude ještě mnohem horší

Proto si raději odpočinu u her, kde si můžu sám určovat tempo, třeba když si jdu otevřete bedny cs2.

Rozumím ti úplně. Ono je to vždycky dilema – jestli hrát opatrně a čekat na výsledek, nebo to zkusit ofenzivně a riskovat debakl. Proti týmům, jako je Anglie, je těžké najít tu správnou rovnováhu. Ale taky si myslím, že Slovensko má momentálně fakt silnou generaci a škoda, že se to tolik neukazuje na hřišti.

Co se týče ME, mám podobný pocit – čekal jsem větší náboj a víc atraktivních zápasů. Zatím je to spíš takové utrpení a obávám se, že v playoff to bude opravdu ještě víc svázané taktikou.

• Confused 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Jako nechat si dát z 2:0 v lize mistrů na 2:2 v 90. minutě, to jsem teda nasranej. Penaltu Staněk chytil, 5 dalších gólovek meli. To je hroznej amatérismus ze strany Slavie 😞 Sorry. Jdu si dát panáka!

Upraveno uživatelem Frantik
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Doufám, že už Plzeň píše další protest, jinak nebude pořádně ukončený fotbalový víkend.

Odesláno

Trochu jsem včera doufal v koutku duše v bodík, ale prostě nás nikdo nepodcenil a dopadlo to tak. 

Odesláno

Vcera to byla Velky Spatny- nevidim na nasem vykonu ani jedno pozitivum...

Odesláno

Darovali jsme jim celého Vlčka 🤣. To je prostě peklo sledovat. A absolvuji to znova a znova a dobrovolně.

Odesláno
Před hodinou, Jone napsal:

…souboj chorea taky pěknej😎

IMG_4302.thumb.jpeg.de34e5d4d23f30ea3e352bdd28b7648e.jpeg

IMG_4324.thumb.jpeg.9378baf105d26eac794b96500faebcaf.jpeg

Jako myslíš souboj party primitivů ( Sparta a jejich dým na hřišti, když tým šlape ) a vtipného a nápaditého chorea ze strany Slávky? Fotbalu to rozhodně " pomohlo" - první poločas se opravdu hrálo 19 minut čistého času.

Odesláno (upraveno)

@kuncák7…jako myslím, že jsem se dobře bavil a přispěly tomu oba kotle👍Jako myslím, že zastoupení primitivů je na tribuně Václava Ježka zhruba stejné, jako na tribuně Sever😇 Jako myslím, že Slávisti mají fakt hezký chorea, a proto kelímky házím do boxu fans jak na Letné tak v Edenu - bo "show must go on"😉Jako myslím, že promarněný čas prvního poločasu měl jiné příčiny než ten dým (co se rozplynul, než rozhodčí zkontroloval VAR a promyslel, že gól neplatí); ale v pravé příčině prostojů - IMHO prolehů 😁 - se zjevně neshodneme🤪. Jako myslím, že SPARTÁÁÁÁ !!! 😂😂 a Slávii hrozně držím palce v Lize mistrů🥰 Tak někdy nashle pod plachtou na TS🤣 Btw - jediný, co mě na Slávii fakt se.re, že má na stadionu lepší pivo😁 ten Starouš na Letný se fakt nedá🙄 Takže se pro tuto chvíli loučím s pozdravem "Dobrý den, sportu zdar, fotbalu zvláště!" P.s. Ve čtvrtek se těším do Edenu na repre; doufám, že zas poplkáme…😘

Upraveno uživatelem Jone

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...