eloga Odesláno včera v 06:52 Nahlásit Odesláno včera v 06:52 před 13 hodinami, kuncák7 napsal: Pěknej fotbal, moc pěknej :-((((. Začal bych podporovat návrh na 128 účastníků na MS a alespoň 48 na ME. Ideální bude MS úplně zrušit a dát to rovnou celé i pohárem k nám. Hašek bude boss a director v jedné osobě. A zbytek světa k nám můžou jezdit se učit, jak se to hraje vodzadu. Bago ne? Prostě mistře Klapzubáci jsme my. Se učit, se učit, se učit....
Frantik Odesláno včera v 07:30 Nahlásit Odesláno včera v 07:30 Me ani nejde o to, jakej je semtam nejakej vysledek, to se muze stát. Na Faery mimochodem nemame uplne nejlepsi skore. Ale uz od Eura jde o ten totalne priposranej styl, co hrajou. Totalne bojacnej, ubohej, nemoderni a nudnej. A to je prace pana Haška, kterej zamrznul nekde v Arábii, jeste kdyz tam topili velbloudima hovnama. Na Euru jsem se normalne stydel, jak jsme strasne hráli a to pokracuje a kvuli tomu prakticky repre nesleduju, az na vyjimky a to bylo vcera a to sem si pomohl 1 2
eloga Odesláno včera v 07:37 Nahlásit Odesláno včera v 07:37 před 13 hodinami, kuncák7 napsal: Tak nevím, nejdřív jsem se chystal za hlavu a byl naštvanej, ale ve finále se směju taky. To je fakt zoufalství. kuncák7 kdepak za hlavu, to je fotbalové realita - prostě Faroes versus Houslice 2:1 !! Fantastický výkon Slavoje, v závěru téměř sahal po bodu. Hoši děkujeme.
eloga Odesláno včera v 07:41 Nahlásit Odesláno včera v 07:41 před 7 minutami, Frantik napsal: Me ani nejde o to, jakej je semtam nejakej vysledek, to se muze stát. Na Faery mimochodem nemame uplne nejlepsi skore. Ale uz od Eura jde o ten totalne priposranej styl, co hrajou. Totalne bojacnej, ubohej, nemoderni a nudnej. A to je prace pana Haška, kterej zamrznul nekde v Arábii, jeste kdyz tam topili velbloudima hovnama. Na Euru jsem se normalne stydel, jak jsme strasne hráli a to pokracuje a kvuli tomu prakticky repre nesleduju, az na vyjimky a to bylo vcera a to sem si pomohl Na Euru hráli, protože postup kaučoval Šilhavý, Hašek přišel k hotové věci. Od té doby nic nedokázal, slabší soupeři ostuda a bída, silná mužstva - výbuch a výprask zároveň. Nejsilnější týmy to už nemá cenu uvažovat. A kdyby náhodou - mít na MS ve skupině Argentinu nebo Uruguay, tak aby si nachystali dva koše na banány....
Frantik Odesláno včera v 07:58 Nahlásit Odesláno včera v 07:58 před 15 minutami, eloga napsal: Na Euru hráli, protože postup kaučoval Šilhavý, Hašek přišel k hotové věci. Od té doby nic nedokázal, slabší soupeři ostuda a bída, silná mužstva - výbuch a výprask zároveň. Nejsilnější týmy to už nemá cenu uvažovat. A kdyby náhodou - mít na MS ve skupině Argentinu nebo Uruguay, tak aby si nachystali dva koše na banány.... No jasne, ten Silhavy mel aspon nejakej projev a styl. Taky ho mohli nechat Euro odkoucovat. Tenhle studenej čumák neudelal zadnej vysledek a to MS se taky nedostane 1
habadej Odesláno včera v 08:08 Nahlásit Odesláno včera v 08:08 Pamatuju si, že několikrát adorovali Haška jako spasitele našeho fotbalu. Nejprve jako předsedu svazu - po pár měsících šel trénovat k šejkům, kde ho snad nějak taky vyrazili. Teď jako trenéra nároďáku. Konečně máme trenérskou osobnost, každý jásal. On snad trenérsky udělal výsledek jenom ve Francii, možná při svý první štaci u šejků, a pak už asi prdlas, co? Po ostudě na Euru jsem neviděl jediný zápas repre. Na blití mi stačí pak ty pozápasový rozbory, nemusí se mi dělat blbě live. Ach, jo.
eloga Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami Hašek a spása fotbalu v CZ. Tenhle zrovna, to samé jako Bílek. Strach a hrůza. Ale když uvázli na Faroes tak ať koupí kajaky a můžou pádlovat do Norska na vlak. Za víc to celé A-mužstvo nestojí a lodivoda ani nepotřebují. Při jejich způsobu hry hrozí jen to, že dopádlují spíše do Grónska...
AlfGS Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Kámoš měl po prvním gólu nesmírnou radost. Měl vsazeno, že první gól co padne bude do naší sítě Zmetek ani nechtěl říct, jakej tam byl kurz - musel by platit aspoň kolo gořalky. Jinak výkon nula nula nic, nedalo se na to ani dívat. Faerám to přeju naši nepředvedli nic a pak ten šašek ukřivděnej na interview tragédie!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se