Murphy97 Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října @Tom4 ..po zbytecnem faulu Cerva (opet!) na hranici sestnactky, kdy hoooodne dlouho blokoval braniciho domaciho hrace. Faul to byl.
Tom4 Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Tak to je velká škoda, vyrovnáním na 2:2 by to bylo super. Po tom neuznaném gólu už i Španělé řvali pískej konec teda jen do druhé žluté Krejčího no. 1
Martin JJJ Odesláno úterý v 21:15 Nahlásit Odesláno úterý v 21:15 Dneska to na body nebylo… Anglie efektivnější… Škoda ten Coufal, takto by to neuklidil ani Kane…
pavo_ Odesláno úterý v 21:24 Nahlásit Odesláno úterý v 21:24 to co předvedl Coufal u toho vlastence to jsem na týhle úrovni snad neviděl jinak to bylo dnes naprosto bez šance...
Murphy97 Odesláno středa v 04:39 Nahlásit Odesláno středa v 04:39 Nejslabsi vykon z tech ctyrech zapasu a priznam se, ze pro me docela zklamani. Ne ani vysledkove, ale herne. Ano, rikal jsem, ze to bude chtit cas, spoustu casu, ale vcera jsem zase videl tu "marnou" repre, zandoura a na zaver odkopy golmana nekam. Vsude pozde, vsude druzi, zadnej napad... Snad nejsem moc kritickej....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se