Igicz Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Gratulace cinanum. Pral jsem jim to vic nez Plzni. Brno asi taky dneska netratilo. Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Odesláno 28. května 2017 Parada, po 8 letech a zaslouzene.Ted jeste dat dohromady hokej a bude to.
Chumpus Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Odesláno 28. května 2017 Ze začátku to vypadalo na nervy, ale pak to dopadlo dobře. Návrat na Strahov byl vlastně docela vtipný, ale znova už bych tam nechtěl Ted jeste dat dohromady hokej a bude to.To nebude tak snadné... CEFC chtěla, už se dohodli i Pitr s Benýškem, což byl skoro zázrak, ale je tam ještě jedna strana, které nejde o hokej, ale o výdělek z pozemků. Takže je dost dobře možné, že vstoupí do jiného klubu...
kuncák7 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Odesláno 28. května 2017 Ze začátku to vypadalo na nervy, ale pak to dopadlo dobře. Návrat na Strahov byl vlastně docela vtipný, ale znova už bych tam nechtěl To nebude tak snadné... CEFC chtěla, už se dohodli i Pitr s Benýškem, což byl skoro zázrak, ale je tam ještě jedna strana, které nejde o hokej, ale o výdělek z pozemků. Takže je dost dobře možné, že vstoupí do jiného klubu...Bohuzel vim a pritom se jmenujou tak mirumilovne :-( a priznacne pro Slavii.Jinak bal jsem se toho Brna moc, ale vyslo to.
kuncák7 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Po 28 letech skončil v AS Roma pan fotbalista - Totti. Moc jsem ho nemusel, ale jako srdcař mi imponoval ( odehrát celou karieru za jeden klub, to se opravdu moc nevidí ).
honza71 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Totti je pan fotbalista, pro Romanisti primo posvatna postava. Zaslouzi respekt, to jo.
Arthur N. Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 a je to v pytli, Juve už o 2 goly prohrává
Marfael Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Takový výprask bych teda určitě nečekal, navíc jsem myslel, že o gól vyhraje Juve:-). Ty finále jim prostě nejdou...
Ondras_CZ Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Me to cely finale dokonale zkazil Ramos... To je nechutnost... Ale jinak Real zaslouzene zvitezil
Marfael Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Vždycky se najde blb, co to zkurví celé, ještě větší blb mu to odpíská a úplně největší kreténi jsou ti, co furt nezavedli video, což prakticky omlouvá rozhodčího, protože ti nemůžou vidět vše, i když ten čárový to měl dva metry od sebe.
Berbatow Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Mě to finále nikdo nezkazil. Hala Madrid!
kuncák7 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Tez to rikam nerad, ale Real vyhral zcela zaslouzene.
honza71 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 (upraveno) Vitezstvi Realu bylo zcela zaslouzene. Tak to holt je. Jeste v prestavce jsem doufal. Druhy polocas byl ale vyprask. Bohuzel i velke zapasy byvaji dnes casto poznamenany vystupy jako predvedl Ramos. Ale zrovna on uz byl za c.raka tolikrat, ze ..... Upraveno 4. června 2017 uživatelem honza71
Murphy97 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Fandil jsem samozrejme Juve. Moc nemusim Ronalda, ale musim uznat, ze je to proste strelec.Jo a Ramos, to je absolutne nejvetsi z..d a nejzakernejsi hrac, ktery dnes beha po hristich.Tak, a ulevilo se mi...
Gustaf Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Protože ty fotbalisti maj v hlavách nasrano a jediný co umí, je kopat do meruny. Tyhle , nejsledovanější zápas, všude kamery a on se svou komedii udělá že sebe kokota před celým světem a je mu to fuk. Jinak jsem to pral taky Juve,ale co se dá delat...CR7 je paaaan....a to dokázal uz tim, že 5 goly sestřelil Bayern
kuncák7 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Souhlas CR7 bude ted asi fakt nejlepsi, byl to po celou LM ten rozdilovej hrac a sakra rozdilovej.
Gustaf Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 To já bych blinkal nepřetržitě a před každým fotbalem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se