honza71 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Ja tipuju, ze date max. jeden gol :-(Ale budu rad, kdyz se spletu :-)
kuncák7 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Ja tipuju, ze date max. jeden gol :-(Ale budu rad, kdyz se spl :-)Tak to je splneno - Necid :-).
honza71 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Kde jste vzali Necida ???Kdy se to stalo ??? Uz jsem si to dohledal, nejak mi to uniklo. Upraveno 14. září 2017 uživatelem honza71
Martin JJJ Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Tak to je splneno - Necid :-).Tak bude ten jeden fík stačit nebo nebude??? Moc jsem tomu Necidovi nevěřil když se vracel, ale zápas a sezóna jsou ještě dlouhýýýýý
Frantik Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Tak první výhra Sešívek v suchým triku :-) Upraveno 14. září 2017 uživatelem Frantik
Martin JJJ Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 IMG_20170914_205959.jpgdobréééééééééééééé
kuncák7 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Tak bude ten jeden fík stačit nebo nebude??? Moc jsem tomu Necidovi nevěřil když se vracel, ale zápas a sezóna jsou ještě dlouhýýýýý Je to hrac pro Slavii, srdcar, vdecnej za dalsi sanci ( kolikatou uz ). Doufam, ze ho po sezone koupej, Skoda potrebuje obcas oddech.Tombed - moc dobry.
Martin JJJ Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Jo je dobry.... Nebyl venku asi jen tak...
Martin JJJ Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 A jako nevim proc dava Vrba toho Hrusku na EL? Kozacik je zdravy, tak proc ho tam neda... Nebere mi to hlava...
kuncák7 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 A jako nevim proc dava Vrba toho Hrusku na EL? Kozacik je zdravy, tak proc ho tam neda... Nebere mi to hlava...Asi zdravej jeste uplne neni, z repre srazu odjel predcasne s bolavejma zadama ( asi skriplej nerv ).
nAscA Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Kdyz jsem ted videl tu odpiskanou penaltu proti Plzni. Kdy myslite (pokud vubec), ze fotbal zavede kamery jako v rugby a rozhodci bud dostane pokyn nebo pozada o nazor nekoho u monitoru?
Martin JJJ Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Jednou asi zavede ale moc se jim nechce, protoze pak by nemohli piskat takove pentle a uhravat si to mezi sebou... Tedka delaji experimenty, ale nez to naridi ofiko pro souteze plosne jeste utece hodne vody...((
Murphy97 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Kdyz jsem ted videl tu odpiskanou penaltu proti Plzni. Kdy myslite (pokud vubec), ze fotbal zavede kamery jako v rugby a rozhodci bud dostane pokyn nebo pozada o nazor nekoho u monitoru?Az elektricky auto dojede z Prahy na Makarskou
Martin JJJ Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Murphy to napsal presne... a ohledne te Plzne, kolik podobnych penalt jim pripisknuli v lize? Akorat se s nima nemazli letos v EL i kvalifikacnich kolech a uz buli... a kdejaky odbornik v TV to hodnoti jako nespravedlnost nejvetsiho kalibru :-)
Murphy97 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 ...trochu se zacinam stydet a tak se uklidnuji tim, ze jsem z Prahy :-) Sorry jako..., to byl fakt ftip
kuncák7 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Video plosne? Doufam, ze do 2 let vsude.Jinak Plzen ukazala, ze ta prvni remiza s Bukuresti byla vyjimka, skoda, furt jim v poharech verim.Zlin je cele omyl, ale snazil se a remiza je cenna. Co budou za rok delat s tema 13 novejma hracema, to ale netusim ( asi je vratej z hostovani ). Upraveno 14. září 2017 uživatelem kuncák7
Martin JJJ Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Někde snad psali, že Zlín dovedl více hráčů než železná "S".... Něco vrátí z hostování, někomu ukončí smlouvu... Záleží to na tom jak to mají vůči hráčům postavené, jestli nebudou muset doplácet horentní sumy do konce kontraktu, tak je to někdy lepší se domluvit, že hráč odejde a za něco málo za něho ještě utrží od jiného klubu... Já si myslím, že se takový rok jak měli už opakovat nebude, že to nějak dojedou a potom budou dalších Xlet hrát klidný střed tabulky...
kuncák7 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Někde snad psali, že Zlín dovedl více hráčů než železná "S".... Něco vrátí z hostování, někomu ukončí smlouvu... Záleží to na tom jak to mají vůči hráčům postavené, jestli nebudou muset doplácet horentní sumy do konce kontraktu, tak je to někdy lepší se domluvit, že hráč odejde a za něco málo za něho ještě utrží od jiného klubu... Já si myslím, že se takový rok jak měli už opakovat nebude, že to nějak dojedou a potom budou dalších Xlet hrát klidný střed tabulky... Osobně je mi totiž líto těch hráčů, co si to loni vykopou a pak přijde banda takovejhle frajerů a jelikož jsou braný jako posila, tak jim seberou místo ( u hostovaček jejich bývalých hráčů tomu rozumím, ale u "posil" nepotřebných hráčů jinde moc ne ). Všude rozhlašujou, že hrát pohár je odměna pro hráče a fanoušky a pak to dopadne tak, že ze sestavy co hrála finále hrajou ( teď to schválně přeženu ) 3 hráči a hrajou to v Olomouci ( 150 km daleko )- vše pro fanoušky a odměna pro hráče.U týmu jako je Zlín to prostě nechápu ( není to žádná naše špička a holedbá se prací s mládeží ).V dalším s tebou souhlasím, taková sezona se nemusí zase 43 let opakovat.
Martin JJJ Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Osobně je mi totiž líto těch hráčů, co si to loni vykopou a pak přijde banda takovejhle frajerů a jelikož jsou braný jako posila, tak jim seberou místo ( u hostovaček jejich bývalých hráčů tomu rozumím, ale u "posil" nepotřebných hráčů jinde moc ne ). Všude rozhlašujou, že hrát pohár je odměna pro hráče a fanoušky a pak to dopadne tak, že ze sestavy co hrála finále hrajou ( teď to schválně přeženu ) 3 hráči a hrajou to v Olomouci ( 150 km daleko )- vše pro fanoušky a odměna pro hráče.U týmu jako je Zlín to prostě nechápu ( není to žádná naše špička a holedbá se prací s mládeží ).V dalším s tebou souhlasím, taková sezona se nemusí zase 43 let opakovat. Tak to je celkem normánlní, že přijdou hráči... Např. MAN.City je známý tím, že jak tam došel Guardiola, tak odešli mladí z akademie, protože věděli, že šanci v Atýmu nikdy nedostanou. Vedení mu koupilo hráče za X mil. EUR a s těma to hraje. Nicméně u Zlína to bylo tak, že dostali ještě injekci 70mil. Jsem přesvědčený, že kdyby tyto peníze nedostali, tak do klubu došli nanejvýš 2-3 hráči. Otázka toho jestli by to měl ZL hrát s těmi co si EL vykopali má spíše morální podtext, na toto ve fotbale nikdo nehraje (max. když se postoupí v rámci ČR, tak to tak kluby řeší). Pokud já vím, tak Páníka chtěli na jaro vyhodit, že to nedává. Pak se mu podařila EL přes domácí pohár, a jako odměnu chtěl vyhodit asistenty (což částečně udělal). Teď udělali bod a kolik jich ještě bude ukáže čas. U EL nebo LM jde výhradně o peníze, které jsou na naše poměry velice zajímavé, a proto koncepce nasazování mladých nebo stávajících hráčů jde stranou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se