ricous Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 On už ani ten Mira Bosák není co býval.Zdá se mi to a nebo je tam s ním Ivan Kytka? Jen že mi ten komentář přijde fajn a vlastně jediný příjemný překvapení přenosu...
Gustaf Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Jirka Hošek je ten druhej. Mimochodem komentuje dobře a věcně...
kuncák7 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Sleduju fotbal a ne komentare, ale kulisu to domalovava docela dobre.
Dokusan Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Jirka Hošek je ten druhej. Mimochodem komentuje dobře a věcně...Naprostý souhlas
ricous Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Jirka Hošek je ten druhej. Mimochodem komentuje dobře a věcně...Díky za info, je dobrej.
Martin JJJ Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Bosák už je léta provařený, ty jeho světonázory se nedají poslouchat... všechno ví, všechno zná, všude byl a tam kde nebyl od toho má klíče... Dřív jsem ho žral, ale postupem času se z něho stal komentátorský póvl....
Marfael Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Nemá problém nazývat věci pravými jmény, což je rozhodně plus.
Martin JJJ Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Tak hoši Bořek už se konečně "dočkal"... ještě že vystřídal Nováka, šak tečeme o dva góly a konečně tam dal někoho ofenzivního... Jak někdo zmiňoval výše, potřebujeme vyhrát a hrajeme na 5obránců....
Murphy97 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Hmm, a pritom jsou ti irove docela hratelni. Tedy pro alespon trochu fotbalove vyspeleho soupere. No nic, tak to je, uz tady o tom mluvime roky. Ted jen najit tu trpelivost zacit pracovat od zacatku, zajistit tymu a trenerovi alespon trochu nejakou stabilitu a prostor a fandit a podporovat nasi U21 (a mladsi, samozrejme).
Martin JJJ Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Slovy komentátora, kterého slyšíme: nechci dělat účet bez hostinského, ale myslím, že dnešní účet je uzavřen....
ricous Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Tak teď bylo možný konečně rozumět pokynu Jarolíma: kurvavoledoprdele
kuncák7 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Tak hoši Bořek už se konečně "dočkal"... ještě že vystřídal Nováka, šak tečeme o dva góly a konečně tam dal někoho ofenzivního... Jak někdo zmiňoval výše, potřebujeme vyhrát a hrajeme na 5obránců.... Ale ten Dockal je tam jasne nejslabsi, nedal jedinou sehravku. Takhle si stridani k lepsimu nepredstavuju.
Murphy97 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 (upraveno) Zavidim jim tu atmosferu, kterou jsem naposledy zazil v kvalifikaci na 2008 kdyz jsme nemce porazili v Mnichove 3:0. Bylo vyprodano, cca 66000 divaku a v sesti tisicich jsme tam udelali atmosku, ze nemci nebyli slyset. Treba to jeste nekdy zaziju... Upraveno 4. září 2017 uživatelem Murphy97
Martin JJJ Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Ale ten Dockal je tam jasne nejslabsi, nedal jedinou sehravku. Takhle si stridani k lepsimu nepredstavuju.Tak on si asi Jarolím představoval, že tam vlítne a rozcupuje je... No asi se na něm podepisuje velmi kvalitní angažmá v Číně.... ale zase za těch 80melcků ročně, kdo by tam nešel že?
Martin JJJ Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Zavidim jim tu atmosferu, kterou jsem naposledy zazil v kvalifikaci na 2008 kdyz jsme nemce porazili v Mnichove 3:0. Bylo vyprodano, cca 66000 divaku a v sesti tisicich jsme tam udelali atmosku, ze nemci nebyli slyset. Treba to jeste nekdy zaziju...Souhlasím.... na ty lidi je radost se dívat jak to prožívají....
kuncák7 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Tak zase promrhane 2 hodiny zivota. Celkove se na to nedalo koukat, jako cela kvalifikace.
wizard-ov Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Díval jsem se na Hvězdné Války - přišel jsem o něco?
nAscA Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Cokoliv bylo lepsi nez ten zapas, dokonce i Hvezne valky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se