Chumpus Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/968506-skoda-radil-v-boleslavi-pak-popichl-plzen-do-ostravy-se-ji-moc-nechtelo.html#hp-sez bože, to je ale kreten... Bych ho na ten terén zasnezenej vyhnal... Ať si tam jde zlamat hnáty...ňu ňu Se nediv, že si do vás každý rád rýpne, když máte věčně něco odloženýho kvůli mrazům nebo "nemoci" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Věčně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Mas Martine samo pravdu a plně si uvedomuju, za co Milanovi vdecime.Nicmene mi proste prijde, ze to stejne neni utocnik pro Slavii, kor se soucasnym rozpoctem. Navic mi prijde, ze si s balonem rozumi vic i Necid. Hlavne, aby uz pan ksiltovka zacal hrát aspon na dva utocniky. Ja si vepredu predstavoval z toho co mame v kadru typove Micka s Teclem a az bude zdravej, tak Muris. Ale asi byc sam nemel koule nechat sedet Skodu s Necidem. @Chumpus: mame se bat, ze bude nas klub na prodej? Promin, myslel jsem to s velkou nadsazkou a nedal to do uvozovek. Totalni fotbal vypada rozhodne jinak, ale nas spasitel se uz cca 6 sezon jmenuje Skoda ( at se trener jmenoval Uhrin ml., Trpisovsky,..... )/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Věčně :DKaždou sezónu něco, asi máš krátkou paměť. Ale už jsem pochopil, že ty nadhled nikdy mít nebudeš ...Navic mi prijde, ze si s balonem rozumi vic i Necid. Hlavne, aby uz pan ksiltovka zacal hrát aspon na dva utocniky. Ja si vepredu predstavoval z toho co mame v kadru typove Micka s Teclem a az bude zdravej, tak Muris. Ale asi byc sam nemel koule nechat sedet Skodu s Necidem.@Chumpus: mame se bat, ze bude nas klub na prodej? Necid a práce s balónem??? Vždyť mimo vápno je naprosto zoufalej... Původně chtěl hrát Trpiš 3-5-2, proto se stahoval Tecl, aby byli v áčku čtyři útočníci. Ale drhlo to, tak to odložil a zatím se hraje vepředu na jednoho. Co se týče prodeje, tak to teď nevědí ani lidi v klubu, jak se situace vyvine... Vláda začala v Číně v poslední době řezat do vícero soukromých firem, těžko to odhadovat. Pozitivní pro mě ale je, že pokud by tam nebyla nějaká blokace a řešilo se to standardním prodejem, tak by to nemělo být nic tragického. Za Řebíčka chtělo klub koupit několik českých miliardářů, ale nakonec z toho všichni vycouvali, protože se nevědělo, co za kostlivce na ně vypadne, tj. jestli Sisák a jemu podobní nepřijdou s nějakou pohledávkou a nebudou chtít prachy. To se za CEFC vyčistilo, dotáhl se stadión, takže z tohoto pohledu je to snad OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 (upraveno) Já nadhled mám, oproti 90%diskutujícím k tomuhle tématu. Ty jsou zralý na chocholouska. Plzeň opravdu nemohla za to, že minulou sezónu Bohemka šetřila prachy a nezapla v mrazech vyhřívání trávníku a místo toho tam byla ledová plocha. Skutečně nemůže ani za to, že v Ove, byly víc jak týden mrazy mezi 15az20 stupni, kdy vyhřívání, ač bylo v provozu, nepomohlo. A pokud mě paměť neklame, tak kvůli střevní viroze odložil několik zápasu Liberec i Slavie. A o jiným věčným případě opravdu nevím. Tímto tuto debatu končím, nebo to tady bude jako na novinkách. MauctaEdit : jsem toho názoru, že hráči by se k takovým tématům neměli do médií vyjadřovat. Zbytečně tím dělají zle Upraveno 4. března 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Mas Martine samo pravdu a plně si uvedomuju, za co Milanovi vdecime.Nicmene mi proste prijde, ze to stejne neni utocnik pro Slavii, kor se soucasnym rozpoctem. Navic mi prijde, ze si s balonem rozumi vic i Necid. Hlavne, aby uz pan ksiltovka zacal hrát aspon na dva utocniky. Ja si vepredu predstavoval z toho co mame v kadru typove Micka s Teclem a az bude zdravej, tak Muris. Ale asi byc sam nemel koule nechat sedet Skodu s Necidem. @Chumpus: mame se bat, ze bude nas klub na prodej?Jasny, ale koupit ho z Bohemky byl super, super kauf a ten kdo to udelal ma mit pomnik :-). Nerikam, ze je to utocnik pro nas, ale vzdycky u nej skoncime a dari se.kazdou sezonu si rikam - ted uz mu to nebude strilet, ale vzdy se trefi. Necid je s balonem hodne podobne poleno :-), ale dve tam mit najednou asi dlouhodobe nelze :-) a Tecl byl pred hostovanim jen tlustoucke prasatko, co se sotva hlo, snad se dal dohromady.Lepsiho utocnika podle me zatim nemame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 (upraveno) Vy jste strasny klikari, takovy polena tam mate a stejne jste druhy Jestli von ten Silhavy fakt nebyl nahodou ten spravnej trener. Jestli trener chce neco hrat nejaky system (Trpisovsky) a drhne to, tak ma tem hracum, co mu to kazej, nakopat pr.el a postavit takovy, s kterejma to drhnout nebude ;-) Gusto, neprozivej to tolik, mame se fotbalem a tema nasema plkama tady bavit, trochu postuchovat, ale ne se cilit, bejt mrzuty a tak. Jde vo ho.no, zivot je o jinejch vecech nez o tech vylizanej slecinkach, co povetsinou behaj po nejen nasich travnicich. Maj nas bavit, nema nam to pridelavat vrasky. Peace ! Upraveno 4. března 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Gusto, Honza ma pravdu, ty by ses nam tady vsem mohl smat, jako fanda Plzne :-)), tak to tak ber. Mluvi z nas zavist na ten naskok a dalsi veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Proč smát, liga nekončí a může se stát všechno... Nic není hotový. Jen mě štve plkani fotbalistu k věcem, o kterých ví hovno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Jen mě štve plkani fotbalistu k věcem, o kterých ví hovno...To tě fakt tak dráždí, že se Škoda dovolil vyjádřit k zápasu Plzně? A co když mu kamarádi z Viktorky psali, jak jsou rádi, že to Šádek zařídil a oni se nemusejí trmácet před EL do Ostravy Ale on bude asi vědět hovno, co? btw, o Škodu kdysi velmi usiloval Vrba do Plzně. Moc se mi nelíbí, když se o něm pochybuje. Hodně dlouho neměla Slavia takhle gólovýho útočníka. Hodně dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 (upraveno) Dráždí, protože právě tyhle plky rozvíjejí klubovou nenávist. Zarytej slávista si tohle přečte a už je veselo... Pak si zahraje na internetového válečníka na nějaký diskuzi a špína už se kyda... Vím, ze o něj Vrba měl zájem, když hrál v Bohemce, tuším 2011, ale byl tam nějak vázaný vecnym břemenem nebo součást konkurzní podstaty, tak nemohl přestoupit, pac se nevědělo komu a kam Bohemka patří. Asi ho to sere, mohl si zahrát ligu mistrů A nechápu, co by sadek zarizoval. O tom snad rozhoduje úplně někdo jinej Upraveno 4. března 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 No nic, kluci... Serme na to... Jdem fandit Brnu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 To tě fakt tak dráždí, že se Škoda dovolil vyjádřit k zápasu Plzně? A co když mu kamarádi z Viktorky psali, jak jsou rádi, že to Šádek zařídil a oni se nemusejí trmácet před EL do Ostravy Ale on bude asi vědět hovno, co? btw, o Škodu kdysi velmi usiloval Vrba do Plzně. Moc se mi nelíbí, když se o něm pochybuje. Hodně dlouho neměla Slavia takhle gólovýho útočníka. Hodně dlouho.Nepochybuju o nem, jen se divim, vzhledem k tomu, ze je pretezovanej a diky tomu tak casto zranenej, ze se vzdy zvedne a je nejlepsim strelcem. Ma muj obdiv, jako jeden z mala.A vyjadreni k Plzni? Udelal ho z velky srandy a nadsazky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 No nic, kluci... Serme na to... Jdem fandit Brnu :D Na tom se shodnem jiste :-)), ale zas ne vsichni :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 V Brne jsem studoval, mam to tam rad, ale ze bych jim fandil, tak to ani nahodou A to Sparta neni klubem meho srdce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Zatím se Brnu daří.....výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Tak Brno super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Chtel bych byt dnes velkodusnej a politovat Spartu ( Slavie postoupila v hokeji do semi ), ale nejak to ze me nejde - 1-1 doma, zoufalci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Jsou to chuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Tvl to je jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se