koveras Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Chronokolegovia, zase ma trošku pochytila hodinková mánia, blíži sa životné jubileum tak premýšľam. Pár kúskov mi už rukami prešlo, ale v poslednej dobe ma láka čierna farba. Rozhodujem sa medzi viacerými kúskami, ale teraz sa chcem spýtať, čo si myslíte o týchto Omegách. Má ich tu už niekto? Oplatí sa do nich investovať ten príplatok za keramiku? Alebo by ste si v tejto cenovej hladine vybrali niečo úplne iné? Znovu ale opakujem podmienku, že musia byť čierne a máť športový nádych.
Horhe Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Tohle jsou jedny z nekrásnějších a nejvyváženějších hodinek vůbec, s průhledem na krásnou inhouse mašinu. Pokud by pro mě peníze nebyly velkou překážkou, rozhodně bych do nich šel. Tyhle si dokážu představit jako "definitivní"
Tomas_2002 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Jsou úplně úžasný. To video s jejich prezentací jsem viděl snad 100x :-) Jen se mi trochu nezdá ten řemen. Nějaký tak by se mi líbil víc.
SCIFI Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Pokud cerne tak bych nevahal. Podle me nej keramicky hodinky.
Kristian.nov Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 O těchhle sním od doby co je představily... Prosím kup je... chci tu vídat jejich fotky... a až tě omrzí, zamlouvám si je :-)
exncom Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Nádhera, ale pro mě ještě hezčí by byly s kůží a masivním červeným prošitím vně (barva stejná jako na hodinkách). P.S. stavím se druhý do fronty za Kristian.nov
TheBP Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Pridavam sa k tym dvom predomnou. Kup ich
Tomas_2002 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Nádhera, ale pro mě ještě hezčí by byly s kůží a masivním červeným prošitím vně (barva stejná jako na hodinkách). P.S. stavím se druhý do fronty za Kristian.nov Já bych se prosím rád postavil do fronty na 5. místo. Přeci jen, nemám tolik peněz tak počkám, až je trochu podřete a oboucháte
Liqid Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Jdi do nich, vážně jsou super. Až se divím, že je tady zatím snad nikdo nemá.
gougy Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Už delší dobu nejlepší černé hodinky na trhu (v "zaplatitelné cenové hladině")Jsou naživo docela velké, ale úžasné
Exiztence Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Určitě jsou super dokonalé, ale otázka je jak budou vypadat za pár let, jak moc jsou křehké.Takže jako černou alternativu dávám JLC Deep Sea Memovox nebo Deep Sea Vintage Chronograph:
Lion Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Jdi do nich, vážně jsou super. Až se divím, že je tady zatím snad nikdo nemá. možná má... vendaf je má v podpisu... http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/19237-vendaf/
sashator Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Jen se připojím k ostatním- pokud chceš keramiky tak tyhle jsou možná ta nej volba, pro mě jedny z top kousků posledních let vůbec
Bells Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Och to je krása, taky se přimlouvám abys je koupil, protože ty fotky co pak budou následovat, to bude pastva pro oči Todle jsou bez přehánění asi jedny z nej hodinek co jsem zatím viděl.
blackhead Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 kdyz keramika tak je varianta i tohle , ale samozrejme omega je skvela ...
Michal Petrán Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Jsou fantastický,chtěl bych je vidět naživo, kup je.....
Hasňa Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Me se líbí více jak ty JLC, tak ty Blacpainy. Asi bych nakonec vybral JLC bez chrona. Před těma Omegama bych je upřednostnil vždy.
tenge Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Za mě ty Blancpain i když samozřejmě moony v keramice a odvrácená strana měsíce je taky velké lákadlo..ale Blancpain mají "to" něco navíc..
malda Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Situace ze včerejšího večera: Hledím na noťasu na stránky Omegy a slintám nad těmito keramickými moony. Přichází moje drahá polovička: "Zase se díváš na hodinky?... Ukáááž... Tý jo ty jsou krásné!" Tohle se ještě nikdy nestalo! Prostě ty keramické moony se líbí snad všem. Jen, jak už tady bylo napsáno, keramický tah by jim slušel líp... No ale i s gumou bych si je celkem reálně dokázal představit na ruce...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se