Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chronokolegovia, zase ma trošku pochytila hodinková mánia, blíži sa životné jubileum tak premýšľam. Pár kúskov mi už rukami prešlo, ale v poslednej dobe ma láka čierna farba. Rozhodujem sa medzi viacerými kúskami, ale teraz sa chcem spýtať, čo si myslíte o týchto Omegách. Má ich tu už niekto? Oplatí sa do nich investovať ten príplatok za keramiku? Alebo by ste si v tejto cenovej hladine vybrali niečo úplne iné? Znovu ale opakujem podmienku, že musia byť čierne a máť športový nádych.

post-12177-0-46188300-1413957566_thumb.jpg

Odesláno

Tohle jsou jedny z nekrásnějších a nejvyváženějších hodinek vůbec, s průhledem na krásnou inhouse mašinu. Pokud by pro mě peníze nebyly velkou překážkou, rozhodně bych do nich šel. Tyhle si dokážu představit jako "definitivní"

Odesláno

Nádhera, ale pro mě ještě hezčí by byly s kůží a masivním červeným prošitím vně (barva stejná jako na hodinkách).

P.S. stavím se druhý do fronty za Kristian.nov  :lol2:

Odesláno

Nádhera, ale pro mě ještě hezčí by byly s kůží a masivním červeným prošitím vně (barva stejná jako na hodinkách).

P.S. stavím se druhý do fronty za Kristian.nov  :lol2:

Já bych se prosím rád postavil do fronty na 5. místo. Přeci jen, nemám tolik peněz tak počkám, až je trochu podřete a oboucháte :D

Odesláno

Určitě jsou super dokonalé, ale otázka je jak budou vypadat za pár let, jak moc jsou křehké.

Takže jako černou alternativu dávám JLC Deep Sea Memovox nebo Deep Sea Vintage Chronograph:

Memovox-Tribute-to-Deep-Sea_Europe.jpg

2431710-16100797-thumbnail.jpg?__SQUARES

Odesláno

Och to je krása, taky se přimlouvám abys je koupil, protože ty fotky co pak budou následovat, to bude pastva pro oči :clap:

Todle jsou bez přehánění asi jedny z nej hodinek co jsem zatím viděl.

Odesláno

Za mě ty Blancpain i když samozřejmě moony v keramice a odvrácená strana měsíce je taky velké lákadlo..ale Blancpain mají "to" něco navíc..

Odesláno

Situace ze včerejšího  večera: Hledím na noťasu na stránky Omegy a slintám nad těmito keramickými moony. Přichází moje drahá polovička: "Zase se díváš na hodinky?... Ukáááž... Tý jo ty jsou krásné!" Tohle se ještě nikdy nestalo! Prostě ty keramické moony se líbí snad všem. Jen, jak už tady bylo napsáno, keramický tah by jim slušel líp... No ale i s gumou bych si je celkem reálně dokázal představit na ruce...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...