Frostie Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 které se mi od neděle zpozdily už skoro o 2 sekundy, zatímco W-59 jdou pořád přesně Ale ještě je moc brzo na to, dělat z toho nějaké závěry.viz můj nedávný text o modulech a jejich přesnosti...Je to smutné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 (upraveno) Geniální úprava nastříkaného plastu? Aha, pán je asi srandista. Jinak jsou moc pěkné. Honzo, nepřipadají ti občas některé tvoje vlstní reakce - kulantně řečeno - nepřiměřené? Źe bychom si všichni přáli u takovýchto hodinek kovové pouzdro jsme si tu řekli už asi miliónkrát. Nevidím tedy důvod to pořád dokola omýlat. Ti inteligentnější okamžitě pochopili, že jsem reagoval na zkušenost jiných majitelů, kteří vyzdvihovali matovou úpravu a zajímavý odstín barvy, což hodinkám propůjčuje příjemný vzhled. Snad už jsi to teď pochopil i ty, když se ti to napoprvé nepovedlo. To se mi líbí, jak se svýma fotkama vzájemně inspirujeme a ovlivňujeme a jeden kupuje hodinky, které ho zaujaly na fotkách toho druhého Já Seiko 5 podle tebe a ty digitálky podle mě Mohl bys víc fotit A159... Cože, ty už je máš? To byla teda rychlovka! Škarohlíde. Je teda fakt, že za necelý týden už mám na hranách pod a nad displejem asi tři malé ťukance. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Jenom ještě jeden postřeh pod čarou.Tahy na B640 a A158 jsou velmi podobné, ale ten na A18 je poddajnější a pohodlnější. Jo, ta inspirace je tam jasná. Prostě jsem nemohl odolat a můžeš za to ty Hodinky jsem objednal včera dopoledne a dnes po obědě jsem si je už vyzvedával v Zásilkovně o vchod vedle práce. Jsem z nich opravdu naměkko: A tady jsou ty 159ky Upraveno 30. března 2017 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Bravo! Fotky jako z katalogu! (spíš ještě trochu lepší ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Honzo, nepřipadají ti občas některé tvoje vlstní reakce - kulantně řečeno - nepřiměřené? Źe bychom si všichni přáli u takovýchto hodinek kovové pouzdro jsme si tu řekli už asi miliónkrát. Nevidím tedy důvod to pořád dokola omýlat. Ti inteligentnější okamžitě pochopili, že jsem reagoval na zkušenost jiných majitelů, kteří vyzdvihovali matovou úpravu a zajímavý odstín barvy, což hodinkám propůjčuje příjemný vzhled. Snad už jsi to teď pochopil i ty, když se ti to napoprvé nepovedlo. Budeš se divit, ale nepřipadají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Zase super fotky Siwi! Mas nejaky foto stan, nebo kde mas takove pekne svetlo? Dneska jsem videl B640W v cerne barve a jsou taky sexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Bravo! Fotky jako z katalogu! (spíš ještě trochu lepší ) Díky. Jsem rád, že se ti fotky líbí. Společně a ještě s Andym třeba ještě někoho dalšího navnadíme Budeš se divit, ale nepřipadají. Nebudu se divit, Honzo. Od tebe bych vlastně ani jinou odpověď neočekával. Zase super fotky Siwi! Mas nejaky foto stan, nebo kde mas takove pekne svetlo? Dneska jsem videl B640W v cerne barve a jsou taky sexy. Ano, mám fotostan a často ho pro focení používám. Dneska jsem ale fotil venku. Černou variantu jsem taky viděl, i když jen na fotce v eshopu vedle těch stríbrných. Je opravdu pěkná a dost možná, že si ji ještě do komba poídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Siwi, taky gratuluju ke koupi, respektive vitej v klubu Ja zatim na svych zadne skrabance nevidim. Ano, je to jen nastrikany plast, ale ta matna uprava tomu fakt dava pomerne luxusni nadech. Nebo aspon ja to tak vnimam. Mozna trosku zbozne prani. Nad tema cernejma do komba uz premyslim druhej den, abych nedorasoval ta seika. A snazim se presvedcit, ze to je kravina, ze bude lepsi treba poridit kalkulacky. Nejlepe ve zlate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 (upraveno) Ano, mám fotostan a často ho pro focení používám. Dneska jsem ale fotil venku. Černou variantu jsem taky viděl, i když jen na fotce v eshopu vedle těch stríbrných. Je opravdu pěkná a dost možná, že si ji ještě do komba poídím děláš jedny z nejpreciznějších fotek (nejen) digitálek, co jsem kdy viděl a hezky umíš hrát se světlem. prozradil bys čím to cvakáš? jen pro zajímavost - dík edit: ta černá varianta se aspoň nedojebe, ale zase je o několik stovek dražší.. Upraveno 31. března 2017 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Siwi, taky gratuluju ke koupi, respektive vitej v klubu Ja zatim na svych zadne skrabance nevidim. Ano, je to jen nastrikany plast, ale ta matna uprava tomu fakt dava pomerne luxusni nadech. Nebo aspon ja to tak vnimam. Mozna trosku zbozne prani.Nad tema cernejma do komba uz premyslim druhej den, abych nedorasoval ta seika. A snazim se presvedcit, ze to je kravina, ze bude lepsi treba poridit kalkulacky. Nejlepe ve zlate Kalkulajdy ve zlatě? To budeš mít jednodušší sehnat ty černé B640... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 je fakt, ze ve zlate by me jeste vysly zatracene draho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Siwi, taky gratuluju ke koupi, respektive vitej v klubu Ja zatim na svych zadne skrabance nevidim. Ano, je to jen nastrikany plast, ale ta matna uprava tomu fakt dava pomerne luxusni nadech. Nebo aspon ja to tak vnimam. Mozna trosku zbozne prani.Nad tema cernejma do komba uz premyslim druhej den, abych nedorasoval ta seika. A snazim se presvedcit, ze to je kravina, ze bude lepsi treba poridit kalkulacky. Nejlepe ve zlate Tož díky děláš jedny z nejpreciznějších fotek (nejen) digitálek, co jsem kdy viděl a hezky umíš hrát se světlem. prozradil bys čím to cvakáš? jen pro zajímavost - dík edit: ta černá varianta se aspoň nedojebe, ale zase je o několik stovek dražší.. Taky děkuju za povzbuzující slova. Jinak, fotín Nikonem D5200. Na hodinky pak používám 40mm objektiv Nikkor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Casio W 736H-2A, už určitě poslední digitálky, mám jedny na cvičení, druhý na kolo, a tohle ví bůh na co Ale prostě jsou v tý modrý pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 tak som to nevydržal, mal som presne tieto za mlada pred X rokmi ... no comment len aby žena to nedozvedela ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Dobře jsi udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Pochválil jsem i v druhém vlákně, nemohu jinak, než že paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 vďaka páni !!! bude to chcieť ešte A158 alebo A164 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Nový přírustek: Casiotron 25CS-16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Tak ty ovšem jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Díky. A ani to nebylo za raketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se