t2 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Žluťáky VCL 100S Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Pekne! Rozepis se trochu, co to umi, pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Mně se teda moc nelíbí, ale co umí, mě taky moc zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Of all the watches Casio is showing off, this one blew my mind the most. The VivCel VCL-100 had an antenna that detected when your phone was ringing, and would vibrate on your wrist as an alert. In 1994.Viz. https://www.theverge.com/2015/6/29/8860737/casio-watches-smartwatch-features-photos-exhibition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Btrokan Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Dnesny ulovok Casio celo ocelove TS-2000 modul 215 za cele 3? myslim si ze dobry kauf. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Ty jsou bomba! Pekne s teplomerem, hmm...a ta cena, to je digi kauf roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Pekne! Rozepis se trochu, co to umi, pls. Musím si ještě stáhnout návod. Ale dal jsem jim řemen z géček DW002: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Dnesny ulovok Casio celo ocelove TS-2000 modul 215 za cele 3? myslim si ze dobry kauf. Já vždycky jsem myslel, že dovedu pít (a koupit pěkný digi za dobrou cenu), teď vidím, že o mejlku muselo jít... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Pít neumím a sehnat digitálky v NOS stavu za míň než 6000 korun taky ne. Ach jo... Ale jinak samo gratuluju. Jsem rád, když se někdo krásných digitálek ujme a zachrání je tak před vyhozením do smetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Ale jinak samo gratuluju. Jsem rád, když se někdo krásných digitálek ujme a zachrání je tak před vyhozením do smetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Včera mi dorazily,mám velkou radost a zamáčkl jsem slzu....kdysi jsem je měl a o to je radost větší ATC-1100 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Nádherná reminiscence! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Sa z nich vytešujem úplne pri každej príležitosti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Ahoj, tak jsem si řek, že si udělám takovou menší radost a objednal jsem si digi. Naposledy jsem je měl na ruce na základce (nepočítám tedy g-shocky). No jo, jenže po vybalení už mají majitele, ale já to himbajs nejsem. Junior mi je zabavil, no co už. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Nezbývá, než si objednat další... Tento kousek za to stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 No asi mi fakt nic jiného nezbyde.Už má hadřík a leští je... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Úplna nádhera, Junior bude frajer v škole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Jsem spoko.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Digitálky jak mají být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Kruci to je paráda..jednou za čas tu vlezu.. proč já to vůbec dělám..Moc pěkný retro kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se