Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Tak to je moc dobře, dost mě to uklidnilo...ty tlačítka sice vypadají taky hrozně, když se sloupou, ale když nic lepšího není, nedá se nic dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Já si taky myslím že to pouzdro bude z kovu. Protože na tak dobitých hodinkách jako jsou na těch obrázcích z eBay, by okamžitě jako první uletělo to ouško tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aeros Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 (upraveno) ja mam uz dva roky Casio Wv58D skoda ze je to len pokovany plast ale to som vedel uz v predajni pretoze ludia v casiu si nedali namahu pokovat spodnu stranu a je vidno sivy plast. Upraveno 22. února 2012 uživatelem Aeros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Aeros: Neboj ti kluci šikmoocí to mají vymyšlené do každého detailu a to opravdu myslím vážně! Jako takový bonus za věrnost, když vydržíš, se ti ukáže ten plast v plné kráse a síle i na venkovní straně hodinek. Takže nevěš hlavu,zatni zuby a těš se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 To prostě dělaj jako spotřebák. Koupíš, chvíli nosíš, vyhodíš, koupíš, chvíli nosíš... A po pár letech si řekneš, že by sis konečně mohl koupit nějaké HODINKY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Tak dnes mi dorazily Casio DBX-110, které mi udělaly opravdu velikou radost...jsou i v lepším stavu, než jsem čekal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. února 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Vypadaj fakt zachovale. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Díky, taky nebyly zrovna z nejlevnějších, ale mně to za to stálo..celkově mám rád řadu Casio DBX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 To jsou ty španělský? Tak to vypadají opravdu lépe než na fotkách z eBay, gratuluji. A tělo je kovové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Jojo, to jsou ty španělský, přišly celkem rychle...tělo je opravdu kovové ...jsou díky tomu i docela těžké na tak malé hodinky, ale to je dobře..všechno je funkční jako u nových, paráda...ty škrábance zepředu na tlačítkách ve skutečnosti nejsou skoro vidět, foťák je nějak víc zvýrazňuje...no, musim si je pochválit Upraveno 24. února 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 čau kluci, tak mám nový digi. po vyzkoušení dvanácti typů géček jsem se postupným downgradem dopracoval k DW-290, ze kterých mám docela radost. vím, pár lidí je tu má, takže žádná novinka. jak jsem tak koukal různě po netu, tak jsou dost populární a rozšířený, nosí je i tenhle chlapík a proč teda DW-290? už mě ty moduly v g-shockách nebavily a čím byly nabušenější, tím víc mi to vadilo. asi jak stárnu, dávám přednost jednoduchosti. tyhle mají novější modul 3231 s kalendářem do 2099, jinak funkce stejné a naprosto vyhovující - budík, timer, stopky. timer je opakovaný, do 24h, nastavitelné h, m, s. proč tohle nemají g-shocky?? v režimu timeru i stopek je nahoře stále zobrazen čas. tohle taky g-shocky nemají. po manipulaci s budíkem nebo timerem se vrátím jedním stiskem do modu času a nemusím projíždět další funkce dokola (opět jako u géček)... vodotěsnost 200m, sklo minerál, klasický silný illuminator, přehledný displej s širokým fontem číslic. zkrátka - co víc si za pár stovek přát.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Ty jsou fajn. Už jsem se několikrát chystal, že si je koupím a pak jsem si zase řekl, že je vlastně nepotřebuju, že mám gshocky. Ale protože už hůř vidím a g-shocky mám s inverzním displejem, který se mě hůř čte, tak je časem nadělím dceři a pořídím si možná tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) čau kluci, tak mám nový digi. po vyzkoušení dvanácti typů géček jsem se postupným downgradem dopracoval k DW-290, ze kterých mám docela radost. vím, pár lidí je tu má, takže žádná novinka. jak jsem tak koukal různě po netu, tak jsou dost populární a rozšířený, nosí je i tenhle chlapík a proč teda DW-290? už mě ty moduly v g-shockách nebavily a čím byly nabušenější, tím víc mi to vadilo. asi jak stárnu, dávám přednost jednoduchosti. tyhle mají novější modul 3231 s kalendářem do 2099, jinak funkce stejné a naprosto vyhovující - budík, timer, stopky. timer je opakovaný, do 24h, nastavitelné h, m, s. proč tohle nemají g-shocky?? v režimu timeru i stopek je nahoře stále zobrazen čas. tohle taky g-shocky nemají. po manipulaci s budíkem nebo timerem se vrátím jedním stiskem do modu času a nemusím projíždět další funkce dokola (opět jako u géček)... vodotěsnost 200m, sklo minerál, klasický silný illuminator, přehledný displej s širokým fontem číslic. zkrátka - co víc si za pár stovek přát.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ano, tyhle hodinky mají asi všechno, co nabízí G-shocky, a přitom tak dobrý modul, že se jim žádné G-shocky nevyrovnají. Jak jsi psal, čas je vidět v každém modu, countdown timer se dá nastavit i na vteřiny a opakování, silný illuminator svítící dokud chcete vy, žádné automatické vypínání po 1,5 vteřiny, vodotěsnost 200M. Žádné automatické vracení zpět do modu času, prostě kde chcete hodinky mít, tam zůstanou, je to na vás, jestli tam třeba chcete mít obrazovku alarmu 14 dní, je to vaše volba..tohle všechno z nich dělá perfektní věc....Mají prostě všechno, co člověk využije, a nic, co je zbytečný. Jeden budík úplně stačí, přitom je nastavitelný buď klasicky jako každodenní nebo jen na určité datum, světový čas nemají, ten mě osobně akorát vždycky otravoval. Ideální hodinky za pár stovek, od kterých se slavné G-shocky mají hoooodně co učit Ten, kdo vymýšlel ten modul, tentokrát opravdu myslel hlavou, což se často nestává. Já mám ještě ty staré s modulem 1189, ale do roku 2029, kdy jim končí kalendář, je přece jen ještě nějaký ten pátek. To, že ale udělali nový modul, kterému jen prodloužili kalendář, svědčí o tom, jak ten modul je dobrý ...jo a taky mají flash upozornění illuminátorem, takový starší a lepší bráška dnes moderního flash upozornění diodou u nejmodernějších G-shocků. Upraveno 29. února 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Takže to vypadá, že mám v hodinkách už konečně jasno - zkoušel jsem všechny možné různé typy s různými moduly a vzhledem, ale nakonec mi z toho vychází nejlíp dvoje digitálky: Na práci je to jasné, jsou to Casio DW-290. Když jdu v sobotu do města a chci si vzít něco vzácnějšího na "slavnostnější příležitosti", jsou to pro mě jasně Casio DBX-100....mimochodem se mi na ně asi před hodinou podařilo na E-bay vyhrát skvělé pouzdro, tak se taky chlubím: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Prodejce znam - vzhledem k pozadi fotek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Ano, tyhle hodinky mají asi všechno, co nabízí G-shocky, a přitom tak dobrý modul, že se jim žádné G-shocky nevyrovnají. ano, to jsi naprosto vystihl. jsou to snad první digitálky, které mají funkce absolutně šité mně na míru. žádné věci navíc, jen přesně to, co potřebuju. každé g-shocky co jsem zatím měl, měly nějakou blbost, která mi vadila. vzít si od každých jen něco. ale jedny dokonalý géčka udělat nemohou, kdo by pak kupoval ty kvanta jiných typů. od těchto mě zatím odrazoval ten podivný tvar, považoval jsem je fakt za hodně šeredný , ale postupně jsem jim přišel na chuť. a teď se mi děsně líběj, červená linka kolem displeje, barevný sladění..stará dobrá casio škola. jen světlo, podle toho co píšeš, je jinak než u původního modulu - tady svítí samo po zmáčknutí, což beru taky jako nevýhodu. ale pokud tlačítko držím, tak svítí pořád a nezhasně po 1,5 nebo 3 vt. jako u géček. taky illuminator není čistě modrý, ale trochu dozelena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 S tím illuminátorem u DW-290 to mám stejný, když ho zmáčknu a pustím , svítí asi 2 vteřiny, ale když chci, tak ho nepustím a ono svítí jak dlouho chci..to považuju za dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Prodejce znam - vzhledem k pozadi fotek.... Jo a kdo to je? Nebo jak ho znáš, taky jsi od něj něco kupoval? :-) Upraveno 29. února 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Takže to vypadá, že mám v hodinkách už konečně jasno teď by to ještě chtělo nějaké mechaniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Mechaniky bych musel asi dostat od někoho jako dárek, pak bych jim třeba přišel na chuť, musely by mě nejdřív přesvědčit...ale teď bych si je sám od sebe nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se