Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Tak už jsou tady moje G-7800 http://www.youtube.com/watch?v=1fc1IFbK2lQ Kouzlo - přepínání módů bez použití tlačítek..to se mi jednou hodilo, ještě když jsem měl tu verzi s negativním displajem, když jsem se hrabal v motorce a měl ruce celé od šmíru. Tohle neumí žádné jiné G-shocky Pásek je dostatečně nadimenzovaný i na mě, to se musí ocenit Jak vidíte, manuálně jsem přijmul časový signál a také mají novou baterii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Jsou pěkný se zajímavým modulem. Po těch taky teď pokukuju Na mých g-7700 s inverzním displejem mě vadí horší čitelnost v šeru, tak tohle je teď jeden z hlavních kandidátů do sbírky. Když je někde seženu za dobrou cenu, tak do nich asi půjdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Plácnul jsem se přes kapsu a koupil jsem si nový plasťáky na léto Casio W-96H-2A Blue za celých 24$ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Plácnul jsem se přes kapsu a koupil jsem si nový plasťáky na léto Casio W-96H-2A Blue za celých 24$ :-) Ukazovat čas to umí, tak proč ne..mně se líbí Porsche je taky dražší než Škoda a práci udělají stejnou, protože 130km/h dokáží jet obě auta a víc se stejně nesmí..jediný rozdíl je, že Porsche víc žere, servis je dražší a do kufru se toho méně vejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trasermaniak Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Tak se taky pochlubím, dnes jsem byl na poště . Myslím není třeba komentářů. Jediné co mě štve je Vynucený poplatek poště! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Mám tady už nějakou dobu ještě jedny Casio Wave Ceptor WV-300DE-7AER, celokovové tělo, kovový tah, solární napájení, radiem řízené. Až teď jsem si všiml, že na displeji přibyl symbol letního času DST. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Se zas vyrojilo nových digitálek, to se mi líbí. Pěkné pánové. Upraveno 26. března 2012 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Mám tady už nějakou dobu ještě jedny Casio Wave Ceptor WV-300DE-7AER, celokovové tělo, tyhle "oblekovky" jsem měl, pěkný, decentní a krásně čitelný digi. ale domnívám se, že pouzdro je jen pokovený plast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Tak mám po nějaké době zase nějaké další nové staré digi. QaQ jsem vždy s despektem přehlížel, ale jen do doby než jsem uviděl tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 tyhle "oblekovky" jsem měl, pěkný, decentní a krásně čitelný digi. ale domnívám se, že pouzdro je jen pokovený plast. To nevím, hádat bych se nechtěl, ale působí to určitě jako plný kov a v popisech na různých webech je uvedeno : Stainless Steel Resin Case, Mineral Glass, Stainless Steel Band, .... Já mám právě taky nepříjemné zkušenosti s prasklým "ouškem" u plastových Casio DB-520 a proto jsem tyhle tenkrát kupoval mimo jiné kvůli kovovému pouzdru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 To nevím, hádat bych se nechtěl, ale působí to určitě jako plný kov a v popisech na různých webech je uvedeno : Stainless Steel Resin Case, Mineral Glass, Stainless Steel Band, .... Já mám právě taky nepříjemné zkušenosti s prasklým "ouškem" u plastových Casio DB-520 a proto jsem tyhle tenkrát kupoval mimo jiné kvůli kovovému pouzdru. Jestli mají opravdu kovové pouzdro, tak sem s nimi..ale i kdyby ho neměly, tak jsou pěkný. Dají se ještě někde koupit? Já je nemůžu nikde najít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Tak mám po nějaké době zase nějaké další nové staré digi. QaQ jsem vždy s despektem přehlížel, ale jen do doby než jsem uviděl tyhle: Blahopřeji a malililinko závidím Tohle je přesně moje gusto. Konečně je tu zase něco jinýho než G-SHOCK. Taky by se hodily do vlákna o digitálkách ze 70. a 80. let, kde by byly pohromadě s ostatními podobnými. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Blahopřeji a malililinko závidím Tohle je přesně moje gusto. Ještě jsou k mání tady a mají stejný nebo hodně podobný modul s těmito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Já je kupoval myslím v listopadu 2011 na Timeshop24.de za asi 150Eur. Bral jsem tam watchwinder a tyhle digi jsem tak nějak přibral k nákupu. Chtěl jsem kombinaci solar-radio-kov-safír, ale ze safíru jsem musel slevit, ten nemají. Máš pravdu že už se asi neproávají. Jestli je chceš do sbírky pošli SZ, ať to tady neplevelíme. Já k nim žádný velký citový vztah nemám , takže ti je klidně pustím. Jestli mají opravdu kovové pouzdro, tak sem s nimi..ale i kdyby ho neměly, tak jsou pěkný. Dají se ještě někde koupit? Já je nemůžu nikde najít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-mate-prave-na-ruce/page__view__findpost__p__739285 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Ještě jsou k mání tady a mají stejný nebo hodně podobný modul s těmito. Díky za tip, nabídka vypadá opravdu lákavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SvoP43 Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 I když jsem členem fóra Chronomagu krátce, tak jsem se už nakazil a pořídil mimo jiné dvoje nové retro digitálky. Zajímavé mě připadají hlavne málo známe Komono, které mají kovové pouzdro. Podrobněji o nich a srovnání s Casio A178 ZDE . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Holeček Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Další Suunto, tentokrát Suunto Core Extreme Edition Silver... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Mudman MIRO, ta oranžová je v reálu dost jedovatá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Ty jsem měl, jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se