Jarett Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Kurňa, ty ses rozjel. no, já se musím přiznat, že mám taky ještě jedny na cestě. Seiko sraz mám v kalendáři a doma je to zatím ve stavu Approved.Je pod tou mřížkou něco, co by se dalo poškodit, když to budu čistit nabroušeným drátem?Drát bych asi nezkoušel ... bude tam ozvučná membrána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Kde jsou Seika k dostání, vím. Ale spíš nemám štěstí na výhodnou koupi. Taky se mi zdá, že tam jsou Seiko oproti třeba Casiím prostě drobátko předražená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Tak včera přišly: DGW 30 alias DIGI graph: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) A taky včera dokonce ve stejným balíčku T 1500:Uf, strach aby česká pošta nestratila balíček je pryč.Konečně mám digi popsané rozsypaným čajem. Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Ty nápisy jsou moc zajímavé. Vidím poprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Ty kovové s japonštinou nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 super kousek gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Seiko C153-5007 NOS ... 1978 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Seiko C153-5007 NOS ... 1978 FullSizeRender.jpgNo, tak to je ovšem paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 To teda. Velká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 I s krabickou a pichatkem, to je krasa. Ale skoda nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Seiko C153-5007 NOS ... 1978 Parada!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 I s krabickou a pichatkem, to je krasa. Ale skoda nosit. Seženu ještě jedny na nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Mně už docházejí slova vyjadřující chválu a obdiv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Poslední dobou se zde objevují čím dál hezčí hodinky..začínám mít chuť zase pořídit nějaké ty klasické kovové vintage digi, které jsem ještě neměl...že bych si dal dneska takový pohodový E-Bay večer? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Tak to ti rovnou reknu, ze to nebude pohodovy a urcite ne jen vecer Ja tam prosurfoval posledni dobou par dni a nejsem z toho uplne veselej. Bud hrozne doyebane vraky a nebo ceny vysponovane nahoru :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Tak já vám zlepším náladu výsledkem svého dubnového brouzdání na eBay.Pošťák dnes zazvonil dvakrát, probudil dcerku, kterou jsme se docela dlouho snažili uspat a kdyby přišel o hodinu dřív, neumožnil by mi podělit se s přítelkyní o radost z (dalších) nových hodinek. Byla nadšená! Nicméně výsledek stojí za to, posuďte sami. Seiko A914-5A09, ročník 1984 stejně jako já. Jsou ve stavu nových, což se o mně říct nedá a to jsem o dva měsíce mladší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Moc hezký přírůstek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Blahopřeji k dalšímu nádherného přírůstku. Ty eda jsou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se