ana digi temp Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 (upraveno) Souhlas. A az tak, ze jsem si musel behem posledni doby poridit viz. ??? ?Velkej fotografovac(a ani psavec) moc nesem tak to sem moc nehazu /postupne a casto.../ tak aspon tak.Ty pekne kousky z posledni doby me teda motivovaly -pokusim se polepsit a postupne sem taky neco pridam. 10011.jpg Ana-Digi se mne celkove libi, pridam tedy jeste treba eBay ulovek H021 asi mesic stary..11010.jpgParádní kousky Upraveno 13. května 2017 uživatelem ana digi temp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 (upraveno) No a? Bedna plná hnusného, bezcenného šrotu. Nic. Raději Upraveno 13. května 2017 uživatelem ramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Ja verim, ze to Filo myslel ironicky Mne se ta bedna libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 (upraveno) Samozřejmě jsem to myslel ironicky a opravdu mě nenapadlo, že by to někdo mohl pochopit jinak. Takže to napíšu takto: kurňa šopa ty vole to je pecka jak cyp já asi umřu!!! Upraveno 13. května 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Dám sem taky svoje ana digi temp babky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Nádherný ana digi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Pecka. Jedny ciste digi, ale z podobne rady se tu valej za dvojku v inzerci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Tak se chlubím.. Dnes první den na ruce. Jsem z nich nadšený!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Nove jsem si oblibil (asi stejne jako ty Seika H021) tyto Citizny C460.Skoda ze ty seika(viz. minule) nemaj podsviceni -aspon si to myslim. Tady o tech digitalnich ana-digi 9610 moc nevim. Maj solar, ale ma pomahat pri chodu nebo jen meri intenzitu svitu? Spatne (a pro mne tim tuplem) se to foti, ale ta stupnice zelenocervenomodra postupne ukazuje od 1 po 16 -dle jasu zdroje.Expozimetr to asi nebude ze? To Jiří_99 : jj uz mne napadlo i zrusit eBay ucet - vzdy se vzpamatuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Kluci, dobře do toho perete. Gratuluji ke všem kouskům! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logout Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 (upraveno) Je mi jasné, že s Casio AE-1000W tu nikoho neohromím, ale věc se má takto: Před pár týdny jsem se tu v příslušném fóru jako nováček ptal po náhradě za můj letitý omlácený quazový Tissot. Po několika dobře míněných radách jsem došel k pětkové řadě Seiko, vybral model a samotný nákup hodlám realizovat co nejdříve. Nicméně jsem ještě vzal Tissotky naposledy na dovolenou na naši chalupu na jihu Čech a včera cestou domů jsem zjistil, že jsem je nechal ležet na stole. Než pořídím pětky asi bych se bez prázdné ruky zbláznil, takže jsem vytáhl při nejbližší čurací pauze z kapsy mobil, pustil nejmenovanou bazarovou aplikaci a zjistil, že pár kilometrů ode mě někdo nabízí za tři sta právě tyhle digitálky. Cenu jsem ještě ukecal o padesátku pro dobrý pocit ze smlouvání, večer přeleštil sklíčko zubní pastou s jedlou sodou (původní majitel asi hodinkama hladil skálu, většina toho naštěstí zmizela) a noc trávily ve sklenici s aviváží (metoda mojí ženy, jak cokoliv vodotěsného trvale zbavit cigaretového zápachu). Zatím to vypadá, že mám k budoucím pětkám druhé hodinky do míst, kam bych automaty brát nechtěl. Upraveno 15. května 2017 uživatelem logout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Já myslím, že není nutno se stydět, navíc máš hodinky s hezkým příběhem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Taky gratuluju k hodinkám. Po ozdravné kůře vypadají dobře, navíc je to celkem slušný model: 10 let batt + 100M wr. A ta story je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 také jsem je měl a ano také jsem s nimi hladil skálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Před časem jsem tu psal o zajímavém kousku, který se ke mě dostal. Jsou to hodinky, které krom běžných funkcí umí měřit radiaci - Polimaster PM1208. V době, kdy jsem o nich psal však byly hodinky nefunkční a nemohl jsem je tak zkusit, i fotku jsem dával jen ilustrační z webu...inu stačila ozdravná kůra a hodinky už kompletně běží a to i se zmíněným měřením radiace. Zjistil jsem tak, jakou dávku dostávám na svém místě v práci - něco málo ano Tak a zde ještě konečně i živé fotky zmiňovaného kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Jj, hezký a nezvyklý kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 pekne velmi pekne hodinky:) to som teda netusil, co vsetko hodinky dokazu zmerat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Ahoj, tak jsem taky nakonec skončil u těchto peckovních Géček Hned po nandání na ruku, jsem měl pocit jako bych je nosil už roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Před časem jsem tu psal o zajímavém kousku, který se ke mě dostal. Jsou to hodinky, které krom běžných funkcí umí měřit radiaci - Polimaster PM1208. V době, kdy jsem o nich psal však byly hodinky nefunkční a nemohl jsem je tak zkusit, i fotku jsem dával jen ilustrační z webu...inu stačila ozdravná kůra a hodinky už kompletně běží a to i se zmíněným měřením radiace. Zjistil jsem tak, jakou dávku dostávám na svém místě v práci - něco málo ano Tak a zde ještě konečně i živé fotky zmiňovaného kousku.Pěkný! Super komplikace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Před časem jsem tu psal o zajímavém kousku, který se ke mě dostal. Jsou to hodinky, které krom běžných funkcí umí měřit radiaci - Polimaster PM1208. V době, kdy jsem o nich psal však byly hodinky nefunkční a nemohl jsem je tak zkusit, i fotku jsem dával jen ilustrační z webu...inu stačila ozdravná kůra a hodinky už kompletně běží a to i se zmíněným měřením radiace. Zjistil jsem tak, jakou dávku dostávám na svém místě v práci - něco málo ano Tak a zde ještě konečně i živé fotky zmiňovaného kousku. IMG_8479.jpg IMG_8483.jpgMichale, díky za fotky. Mám radost, že tak zajímavé hodinky zase běží a neskončily v koši Ahoj, tak jsem taky nakonec skončil u těchto peckovních Géček Hned po nandání na ruku, jsem měl pocit jako bych je nosil už roky.Gratulace. Tvé nadšení naprosto chápu a sdílím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se