t2 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Pěkný t2 a ty vpravo jsou podle mého gusta z roku 1995. Máš je komplet nebo dáš dohromady?Bohužel nemají bezel a pásek je na delší straně kaput. Modul by měl být funkční. Dohromady? Kdybych někde viděl bezel za normální cenu bral bych ho. Pásek bude možný zaměnit s jiným géčkovým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak dnes dorazily Vám jistě známé Junghans Mega 1000. Pro mne naprosto kutovní novodobé digi. Neváhal jsem a zainvestoval i do budoucna. Na fóru již recenzované a tak mi zbývá pouze poslat pár foto.Gratuluju. Dají se ještě koupit nové? V obchodě jsem je viděl naposledy tuším v roce 2015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Myslel jsem si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Právě mi potrubní poštou přišel balíček z Ukrajiny. Tímto bych sbírání LED digitálek značky Elektronika považoval za ukončené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Gratuluju. Dají se ještě koupit nové? V obchodě jsem je viděl naposledy tuším v roce 2015. Nedají. Ty moje jsou nenošené a tak jsem po nich skočil v mě oblíbené oceli a neinverzním lcd.Naprosto skvele digi. Gratulujem k paradnemu kusku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Tak rychle jsem je ani nečekal. eFka jsou doma.Nepodařilo se mi je dobře vyfotit protože mají klenuté sklíčko:Ale povedlo se mi vyfotit aspoň ty lupyčky:Ten vyditelnej tišťák je bomba:Mám z nich velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Tak podle katalogu jsou 1997, jenže v tom katalogu jsou v trochu jiný variantě. Já mám čiré sklo s růžovým odleskem a v katalogu mají klasické červené sklíčko. To je ale jen detail, technicky jsou totožné. Původně jsem hledal tu katalogovou verzi, ale tahle moje je ještě hezčí. Upraveno 22. března 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Nový stealth mazlíky, Casio GD-350. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Po digitalkach jsem si jeste pred rokem ani nevzdechl, ale ted se nekterym nemuzu ubranit Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 @Nestler No pekny Primky. A kdy si prijdes pro ty zbyvajici clanky tahu na ty zlataky? Nosim je furt v batohu, kdyby sis nahodou vzpomnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Ondro, diky. Nebudes mi to verit, ale vzdycky, kdyz jedu kolem Arkad, tak si vzpomenu a mam vycitky, ze jsem se u tebe jeste nestavil.Jedu vzdy v blbej cas, nebo neplanovane.Davam ti tady verejne prislib, ze se zitra domluvime:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Tak to abych zkontroloval, jestli ty clanky fakt mam a nekde jsem je nevytrousil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Tak to by byl for:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Herdek, kde ty Primky berete? Přesně tyhle jsen jako kluk měl a nemůžu je nikde sehnat. Máš je nádherný, Nestlere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 siwi pozri tu napr https://aukro.cz/digitalni-hodinky-prim-quartz-top-stavu-6925622911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Díky moc za tip. Vypadají fakt v pěkném stavu. Jen bych upřednostnil ty jedbodušší se čtyřmístným displejen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 (upraveno) Siwi diky, necekal jsem, ze se ke mne dostanou v tak krasnem stavu a i za docela slusnej peniz. Tyhle mi prave taky jeste chybely. Upraveno 27. března 2018 uživatelem Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Ok rozumiem. Tieto 4miestne sa vidia zriedkavejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 tak jsem "casio royale" vyměnil za hodinky (+-stejná cena cca 600.-), který jsem měl už dlouho na seznamu, ale jejichž pořízení jsem stále odkládal z důvodu vlastnictví dw-290.ale nakonec, zjistiv, že mezi diginama není nic zajímavého co by mě zaujalo natolik, abych si to pořídil, došlo tedy na tyto W-740.protože proč: poctivej oldskůl , pro mě nejideálnější modul, super retro tvar připomínající starou tv obrazovku, tenké oblé pouzdro s pohodlným řemínkem - skvěle sednou na ruku a nevadí ani těsnějšímu rukávu.pro srovnání nafocené spolu s dw-290. s horší čitelností displeje jsem byl dopředu smířenej, ale v reálu to je ok.u 290 mi asi dochází baterka, páč jsou na tom s čitelností číslic o dost hůř než w-740 a i illuminator je viditelně slabší.jako jsem spokojenej a doufám, že s digi mám zase na delší dobu vystaráno. dýnko je stejné - opravdu tlustej plech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Vypadají dost dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se