michalval Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Po digitalkach jsem si jeste pred rokem ani nevzdechl, ale ted se nekterym nemuzu ubranit Sent from my iPhone using TapatalkJe to parádní klasika. A v mém případě vzpomínka na dětství. Gratuluju, jsou ve výborném stavu. Ještě Kovotex Trenčín tah nebo černý řemen a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Přidávám se s chválou a gratulací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Jsou parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Ty W-740 mi trochu připomínají staré DW 310. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Panove diky. Jediny co mne trochu trapi je, ze jsou v tak hezkem stavu, ze se je bojim vzit na ruku, abych je nekde jako naschval nejebnul.Jinak, nejaky stary Saturny mam doma, ale uz jsou na ceste nove ze starych zasob, aby nedelaly ostudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 tak ještě trochu k dw-290 a w-740:porovnání jak svítěj dw-290 před výměnou baterky:a po výměně:mimochodem, původní tam byla přes 6 let (CR2016) a když jsem měl hodinky na ruce, tak jsem ji nešetřil. taky jsem se podíval do W-740. vnitřek (ale i těsnění) samozřejmě totožný s DW-290.u CASIO - i v této cenové relaci - mě fascinuje kvalita výrobku:to dýnko je tlustý snad dva milimetry.. ..a na závěr jsem na zkoušku přehodil W-740 na NATO 20mm - sedí to skvěle. (DW-290 má 18mm) zkrátka a dobře, tyto digitálky (ať už 290 nebo 740) považuju - díky vzhledu, velikosti, tvaru, přehlednosti displeje, ceně a především skladbě funkcí modulu (čas viditelný v režimu stopek a timeru, stopky a opakovaný timer do 24h, světelný alarm..) - za to nej, co se u casia dá sehnat v téhle kategorii. a že jsem toho vyzkoušel, včetně g-shocků, mraky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Myslím, že jsou do jisté míry identické a až si vyměníš baterku v 290, tak to bude paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 tvl, dyť jsem ji dneska měnil viz. 2.foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 tvl, dyť jsem ji dneska měnil viz. 2.foto AAA, pán promine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 tak dobře, já ti to teda promíjím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 tak dobře, já ti to teda promíjím Díky, opravdu jsem to přehlédl, zaměřujíc se na detaily hezkých hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Jak jsem uz uvedl ve vedlejsim vlakne obdrzel jsem asi posledni do rady Seiko solar a to A944... v plastu zde ale...Ukazatel solar - lithium chodi pekne a prepina az pri skutecne vetsim ubytku svetla. Pokud nejsou pod rukavem tak pres den solar. Pridano tedy k ostat.Pokud byste vedeli o "22mm tahu"... (takze info. vedle ve vlakne je chybne Stainless Steel Watch Band ma konce 22mm) dejte vedet.Nebo myslite , ze mnou dodany jim oproti originalu az tak moc neublizuje?.(lepsi sem nesehnal...)Shanka plati samozrejme i pro sklo obcas se nekde (ebay)vyskytne. Diky. v plastu zde ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Podle mě jim ten pásek neubírá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 (upraveno) Tak dneska dorazil další king: DW 7100a tady rodinka kingů: Upraveno 4. května 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Máš moc pěknou rodinku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Casio Gshock GL-130Starší kousek, chtěl bych nový řemínek a běžel, ale nenašel jsem ani na ebay, nemáte někdo tip kde by se dal sehnat? Nebo aspoň jestli nějaký jiný řemínek bych tam napasoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Casio Gshock GL-130Starší kousek, chtěl bych nový řemínek a běžel, ale nenašel jsem ani na ebay, nemáte někdo tip kde by se dal sehnat? Nebo aspoň jestli nějaký jiný řemínek bych tam napasoval?Zkusil bych změřit rozteč a podle toho něco našel. Origo asi nepůjde sehnat ani v Casio Europe. Rozteč tipuji na 18 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 G shock, přežijou všechno.... i svůj bezel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Tak tak ako pises. Ja zhánam márne bezel na moje DW 6000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Good luck. Taky bych jeden vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se