afrikab Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Mas pls nejake info o tom, co znamena "No light available" v tom zozname "approved features"? Ze nemaji osvetleni. V te dobe se pouzivala jeste mala zarovicka. Tyhle jsou vsak bez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gl1200 Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Chci ještě poděkovat KUBSONOVI, který mě je zakoupil tady. http://ledwatchstop.com/store/majestyk-ret...atch-p-201.html Platil jsi k té ceně navíc nějaké clo a DPH? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Tak mi dorazili moje nove oblekovky http://www.seiyajapan.com/product/G-GW-550...LTI_BAND_5.html Hodinky su fajn, bez zbytocnych popiskov na hodinkach a remienku o tom jak su bohove. Aj displej ma decentne rozlozenie bez star-wars efektu. Proste jedny z mala digitalok ktore sa mi pacia. Jedinym temnym momentom tranzakcie bolo clo ale s tym sa tak trochu dalo pocitat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 Muj dalsi prirustekdo sbirky "kosmonautek". Casio G-Shock 5600C. Je to pozdejsi model s modulem 901. Samozrejme Made In Japan. O vikendu udelam i vlastni fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 PS: Mam i uvodni model s modulem 691. Bez reminku a plastoveho chranice. Pokud by mel nekdo zajem, rad se o nej podelim. Popripade, pokud ma nekdo nahradni reminek a to plastove kolem dokola. Rad je zkompletuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
objevitel Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 Bez_n_zvu.bmpLoni jsem neodolal a koupil v Chorvatsku tohle za 100 EUR v hodinářství na PULE u nás na netu za 4990,- Bez_n_zvu.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 Ano, jedná se o nastavitelné prahy. Vodotěsnost nic extra - 30 m hodiny, 20 m hrudní pás - v návodu tvrdí, že se s tím může bez problémů plavat. Přenos dat - to jsem neobjevil, ale předpokládám, že to bude analog, co bych taky za 2717 Kč chtěl. Okamžitý tep a v danou chvíli spálené kalorie od počátku cvičení jsou samozřejmostí. Nastavují se i zony podle toho, zda se jedná o lemru s 50 kg nadváhy až po aktivního sportovce. A ještě, 650 kalorií za hodinu nespálím, i kdybych se ..... rozkrájel. Budu to muset asi reklamovat. Přenos dat je patentovaná digitální technologie. Mam T3 a spálim za hodinu i 1200 Kcal... Ale je to tim, že jsem tlustej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Muj dalsi prirustekdo sbirky "kosmonautek". Casio G-Shock 5600C. Je to pozdejsi model s modulem 901. Samozrejme Made In Japan. O vikendu udelam i vlastni fotky. Člověče tak koukám, že jsi koupil pěkný unikát. Vůbec jsem totiž netušil, že ty 5600E co jsou všude k mání jsou sice Singapore, to by mi u digitálek až tak nevadilo, ale hlavně mají pouze plastové tělo . A dokonce podle váhy to vidím že i ty další modifikace made in japan co má Seiya na webu taky nebudou z oceli. Nevíš jestli se vyrábějí ty kovové ještě? Ty Tvoje jsou nové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 (upraveno) Člověče tak koukám, že jsi koupil pěkný unikát. Vůbec jsem totiž netušil, že ty 5600E co jsou všude k mání jsou sice Singapore, to by mi u digitálek až tak nevadilo, ale hlavně mají pouze plastové tělo . A dokonce podle váhy to vidím že i ty další modifikace made in japan co má Seiya na webu taky nebudou z oceli. Nevíš jestli se vyrábějí ty kovové ještě? Ty Tvoje jsou nové? Jojo, ty me jsou kovove. Vcetne sroubovaciho dynka. Ale nove nejsou (ty se onehda na eBay prodaly za 500USD). Docela pochybuju, ze by se jeste nejake podobne delaly. Ale jak pisu vyse, pokud mas zajem, muzu ti prvni verzi (s modulem 671) prodat. Upraveno 7. března 2008 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2008 Něco do nepohody CASIO G-SHOCK G-7710-1ER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 Neodolal jsem a černým GW-M5600 jsem pořídil bílého kamaráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timex Ironman Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 (upraveno) Pořídil jsem si Timex Ironman Triathlon T5E901 30 Lap FLIX , jsou fajn navíc mají označení FLIX - čili když škubnete rukou, rozsvítí se pěkně moře data na displeji. Mají tři budíky, tři časová pásma, kalendář s upomínkami, apod. Na ruce mi nepřekáží a už je ani skoro nesundavám. Líbí se mi a myslím si že je to dobrá koupě Upraveno 11. srpna 2008 uživatelem Timex Ironman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2008 Dnes ráno mi udělaly krásný den tyhle Citizeny DIGI - ANA - tím,že ku mně došly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2008 (upraveno) Dnes ráno mi udělaly krásný den tyhle Citizeny DIGI - ANA - tím,že ku mně došly Hezke, jeste ti dosly jedny hodinky, ale ty jsou zatim u me.... Upraveno 13. srpna 2008 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2008 No supr..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Koukám,že digitálky nejenže nejsou mrtvé,ale rozmáhají se ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 tyhle (pry) maji zajimave ovladani - lunetkou... v ruce bych je mel mit v pondeli... Tak potom poreferuj...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Pořídil jsem si Timex Ironman Triathlon T5E901 30 Lap FLIX , jsou fajn navíc mají označení FLIX - čili když škubnete rukou, rozsvítí se pěkně moře data na displeji. Mají tři budíky, tři časová pásma, kalendář s upomínkami, apod. Na ruce mi nepřekáží a už je ani skoro nesundavám. Líbí se mi a myslím si že je to dobrá koupě Jojo, dobrá volba. Měl jsem podobné než jsem je zapomněl v hokejové šatně. Teď už dělají radost jinému hokejistovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 urcite, moc se na ne tesim To věřím...já doma včera taky nadšeně juchal....a když večer napsal Afrikab,tak znovu.Ženská pronesla něco o magorech a otočila oči v sloup......co jí budu vysvětlovat,ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 to Gilius : quartzové hodinky nemám rád už z principu což mi ale nebrání v tom, abych to této sekce nenahlédl, líbí se mi Tvé nadšení pro analogo-digitální hodinky a s Citizenama jsi se fakt vytáhl, proto obligátní GRATULUJI k přírůstku a další dobrý lov . Věřím, že se Heuer nakonec dopracuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se