Frostie Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Dnes přišlo poštou. Jsou sice z Aukra, ale za ty peníze jsem je tam nemohl nechat. Škoda jen že nepípají, jinak vše o.k. hezký kousek, předpokládám, že v celonerezovém provedení. Něco podobného, tvarově i funkčně stejného lze koupit i dnes, označení A158, ale tělo hodinek je již jen z probarveného plastu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Děkuji za reakce. Po názorech jsem se do hodinek podíval a budete mít pravdu. Je to FAKE i pouzdro je barvený plast. Nechápu proč to někdo dělá I s poštou nestály ani 100kč. Ale bylo to v aukci, tak jsem si říkal že mám štěstí. Kdybych byl chytřejší mohl mě trknout už nick prodejce - jouda Pohybuji se převážně v hodinkách bez baterek a tohle jsou pro mě neznámé vody. No řemínek je asi origo-značen Casio a baterka je plná, tak jsem o moc nepřišel. Jsem zase o něco chytřejší. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Taky jsem se na ně na Aukru díval, když neberu to, že nepípaly, nebyl jsem si právě jistý originalitou, tak jsem nepřihazoval. Nicméně podle fotek si myslím, že pouzdro a dýnko originál bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Nechtěl jsem kazit radost, taky není důvod ( svoje si splní i tyto hodinky ) ale orig Casia svítí zelenou ledkou nebo klasickou žárióvičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Taky si myslím, že není čeho litovat. Ještě zkus změnit barvu toho podsvícení. Podrž tlačítko a uvidíš, jestli se nezmění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Už podle šroubů víka poznáš, že to je fejkus. Samořezy od Casio mají hlavu taky na křížák, ale s tim, že jeden zářez je proříznutej skrz, aby šlo použít i plochej šroubováček. Takovou hlavu jako tyto mají jen závitový šroubky u ocelových pouzder, a to ještě jen u některých typů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Děkuji za rady. Zkusil jsem přidržet tlačítko a na to jaký je to strojek má 3 barvy podsvícení (modrá, červená , zelená) Zatím jsem majitelem pouze digi Prim a tam není co řešit. Raději už zůstanu u ručiček. Prodělal bych kalhoty. Ono dá spoustu času a práce se zorientovat v klas. hodinkách a na doplnění znalostí u digi už asi nebudu mít čas. Počkám si na nějaké hezké v našem vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Jak se u mě začal rozvíjet chronobundus, tak jsem zatoužil pořídit si opět digitálky. Dnešní modely mi nic neříkají, chtěl jsem nějaké retro, které by mi připomělo dětství, kdy jsem podobné hodinky nosil. Dnes mi pošťák donesl tyhle Casia W-59. Obohatí sbírku automatů Seiko, které podle nich budu seřizovat, až se vybije baterka v Caterpillarech, které nosím do práce k velkým motorům. Vytáhl jsem ze šuplíku ke společné fotce Casia LW-100H, se kterými jsem strávil konec základky a začátek gymplu a brzo mě tenkrát přestaly bavit, takže jsem tehdy přešel na hodinky s ručičkama. Teď jsem si pořídil první digitálky asi po patnácti letech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Gratuluji k super digitálkám :-) ..ta 2103, co máš jako avatara, je tvoje? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Gratuluji k super digitálkám :-) ..ta 2103, co máš jako avatara, je tvoje? :-) Ne, bohužel. Je to tahle leštěnka, která se objevuje na srazech okolo Brna. Já to tam chodím obdivovat jenom jako čumil. Naši kdysi měli 2105 a 2107, s tou jsem dělal první krůčky za volantem a asi jsem měl tenkrát na ruce ty otlučený Casia :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 5etter: pěkná klasika - ty W-59 i ta Lada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 5etter: Tak vidím, že jsi nezměnil model. Tak ať slouží, vypadají totiž pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Díky, pánové. Dokonce jsem s nima dnes i spal, což normálně nedělám. A když jsem šel v noci čůrat, tak jsem si posvítil na čas - ta dioda v rohu, to je nevětší retro, škoda, že tam není žárovička... :-)Kam se hrabe illuminator... A dokonce mě ráno probudil budík. I když jsem si ho pro jistotu nastavil minutu před mobilem :-)No prostě mám z nich radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quartz_mág Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 (upraveno) Tak nakonec jsem slevil s požadavky. A dnes koupil za 200,- Kč nové hodinky Secco, původně stály 1000,- . Jsou brány jako sportovně/pracovní a možná dovolenkové (díky 5 budíkům).. Za ty peníze se o ně opravdu nemusím bát. Jinak mě překvapili množství funkcí. Designově se mi taky líbí, tak jsem zvědavý co vydrží. Když aspoň rok, bude to vzhledem k ceně ok :-)) Upraveno 27. května 2014 uživatelem Quartz_mág Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quartz_mág Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Tak už jsem si s nimi pohrál, zatím mi vadí jenom to, že nevím jak jestli to vůbec jde, vypnout pípání při stisku tlačítka. Jinak je super, že když procházíte menu, tak čas se pořád zobrazuje tam dole, kde je normálně datum. Přehlednost menu super. Překvapila mě funkce Pacer - metronom. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 spíš tak ze zvědavosti pořízené plastové plasťáky AE-1200 za pár set.. modul funkčně stejný jako v AE-2000 nebo géčkách GD-100 IMG_4503res.jpgspíš tak ze zvědavosti jako vibrační alternativa namísto GD-350 pořízené plastové plasťáky W-735 za pár set..první dojmy - super!až bude čas, tak k oběma digoškám něco málo napíšu a nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Tak po čase zase nové hodinky. C70. Ale pěkně jsem se lekl že jsou poskákaný. Chtěl jsem je nařídit a ... nic. vždy to jen vynulovalo sekundy. Už jsem si začal řikat, že starší Casio s kalkulačkou jsou pro mě začarovaný (DBX100). Ale pak jsem na netu našel návod a je to OK. Ale co ti japonci občas vyvedou teda věci. Štelování je tady teda echt zapeklitý a bez návodu bych na to určiě nepřišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 U mna nove GB - X6900B. Puzdro take iste ako mam u DW 6600, ale vacsie. Klasicke G shock funkcie akurat naviac Bluetooth. Paruje sa iba s iPhone a nejake samsungy s vyssim androidom. Sparoval som si to s ajfonom mojej manzelky a zapinal som jej tam hudbu. Po chvili za mnou prisla, ze jej zblbol telefon pretoze sa jej samovolne zapina hudba....tak som mal z toho docela p...l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 (upraveno) Akce . Připomělo mi to jak jsem tehdy novejma Casio CMD10 ovládal tv u babičky a tvářil se že nic. Všichni si mysleli, že ta telka zblbla. Upraveno 2. června 2014 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 To dělám normálně léta na dovolené se svými AD-300, sice illluminator, ale mám je 14 let, tak to už vintage taky bude... :-) Díky, pánové. Dokonce jsem s nima dnes i spal, což normálně nedělám. A když jsem šel v noci čůrat, tak jsem si posvítil na čas - ta dioda v rohu, to je nevětší retro, škoda, že tam není žárovička... :-)Kam se hrabe illuminator... A dokonce mě ráno probudil budík. I když jsem si ho pro jistotu nastavil minutu před mobilem :-)No prostě mám z nich radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se