Radimk Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 (upraveno) řada seiko Wired má vícero zástupců. Třeba tady tyhle jsou docela pěkný http://w-wired.com/h/detail/aghh003.html Více je zde: http://w-wired.com/h/products/rwcs/index.html digi nadšenci to můžou rozklíčovat a povědět nějaké podrobnosti Upraveno 18. ledna 2009 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 tak jak jsem zapadnul do tohoto tématu, přijde mi to jako hitparáda hrůzy :-) omluvám se za tento názor,ale nemohu si pomoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 tak jak jsem zapadnul do tohoto tématu, přijde mi to jako hitparáda hrůzy :-) omluvám se za tento názor,ale nemohu si pomoci Tak se sem nekoukej. Já si myslím, že třeba G-shocky neuškodí nikomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 tak jak jsem zapadnul do tohoto tématu, přijde mi to jako hitparáda hrůzy :-) omluvám se za tento názor,ale nemohu si pomoci stejně bych se já mohl vyjadřovat v jiných vláknech...... Tohle je okruh pro příznivce těchto hodinek.Tak to,prosím,respektuj.....Tvůj názor beru na vědomí,nicméně ničím neobohacuje a je tu irelevantní....každý máme jiný vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 stejně bych se já mohl vyjadřovat v jiných vláknech...... Tohle je okruh pro příznivce těchto hodinek.Tak to,prosím,respektuj.....Tvůj názor beru na vědomí,nicméně ničím neobohacuje a je tu irelevantní....každý máme jiný vkus. to je pravda omlouvám se. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 díky za pochopení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomo135 Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 Můj nový přírůstek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2009 Můj nový přírůstek. Tak to je bomba. Odkud se " vylíhly" ? Zkoušel jsem se jen ze zvědavosti po nich pídit, ale neuspěl jsem. Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomo135 Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 Tak to je bomba. Odkud se " vylíhly" ? Zkoušel jsem se jen ze zvědavosti po nich pídit, ale neuspěl jsem. Moc pěkný. No, já jsem je získal darem od strýce, který si je koupil v roce 1990. Dostal jsem je ovšem bez řemínku, ve kterém je integrovaná anténa. Takže jsem si na ně v H&H Hodinářská (kteří dělají servis Junghans) řemínek nechal dát. Naštěstí řemínky s anténou ještě jsou k dispozici. Jsem z nich nadšen. Tím, že nemají nějakou pidi anténku v tělě hodinek, ale pořádnou anténu v tahu, tak přijímají synchronizační signál skoro i v plechovce (jak kdosi kdesi napsal). Nové se dají koupit TADY Je to prý ale skládačka z náhradních dílů, které dotyčný člověk odkoupil od Junghanse. Takže nemají na dýnku vyražené sériové číslo daného kusu. To jsem vyčetl na jiném zahraničním fóru. Ale komunikoval jsem s nimi ohledně řemínku (zkoušel jsem, zda to u nich nebude levnější a komunikují rychle a ochotně. Levnější o cosi byli, ale z pohodlnosti a lenosti se mi nechtělo posílat pro mě složitě peníze do Němec, tak jsem zvolil variantu s H&H). Starší Mega1 se občas dají koupi na ebay. Není tajemstvím, že design hodinek navrhla firma Frog Design, co pracije momo jiné i pro Apple. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 No, já jsem je získal darem od strýce, který si je koupil v roce 1990. Dostal jsem je ovšem bez řemínku, ve kterém je integrovaná anténa. Takže jsem si na ně v H&H Hodinářská (kteří dělají servis Junghans) řemínek nechal dát. Naštěstí řemínky s anténou ještě jsou k dispozici. Jsem z nich nadšen. Tím, že nemají nějakou pidi anténku v tělě hodinek, ale pořádnou anténu v tahu, tak přijímají synchronizační signál skoro i v plechovce (jak kdosi kdesi napsal). Nové se dají koupit TADY Je to prý ale skládačka z náhradních dílů, které dotyčný člověk odkoupil od Junghanse. Takže nemají na dýnku vyražené sériové číslo daného kusu. To jsem vyčetl na jiném zahraničním fóru. Ale komunikoval jsem s nimi ohledně řemínku (zkoušel jsem, zda to u nich nebude levnější a komunikují rychle a ochotně. Levnější o cosi byli, ale z pohodlnosti a lenosti se mi nechtělo posílat pro mě složitě peníze do Němec, tak jsem zvolil variantu s H&H). Starší Mega1 se občas dají koupi na ebay. Není tajemstvím, že design hodinek navrhla firma Frog Design, co pracije momo jiné i pro Apple. Díky za link. je to zajímavý. docela o tom uvažuju. ještě uvidím jak se rozhodnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Díky za link. je to zajímavý. docela o tom uvažuju. ještě uvidím jak se rozhodnu. originál můžeš koupit TADY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 originál můžeš koupit TADY Hezký, ale na mě moc drahý. Cena je jedinej problém i u toho levnějšího zdroje "skládaček" teda kromě toho, že nevím kterou barevnou variantu si vybrat. Omluvte mojí neznalost ale vypadá to že ty mladýhanzky kromě času a data nic neumí. To by mi ale nevadilo. Taky nevím jak je dělaný pouzdro. Myslím materiál. Máte někdo zkušenosti s Mega1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Neodolal jsem a černým GW-M5600 jsem pořídil bílého kamaráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty bílé jsou naprosto perfektní, bohužel se neustále na ostatních forech dočítám, že bílý plast časem degraduje a žloutne, to je jediné co mě od koupě odrazuje. Nicméně vypadají opravdu úžasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Moje druhe SHOCKy (DW-5600WC), no nekupte to za ty prachy (20E), prima hodinky na litacku, se psem a tak... Je to jakasi "2006 FIFA World Cup" = MS ve fotbale v NEMECKU edice, divna mi proto prijde ta triokolora - cerna/zlata/cervena. Nemecko ma totiz "schwarz/rot/gold" = cerna/cervena/zlata. Asi proto byly tak levne? Ale neresim to, bile hranate G-Shocky se mi libi, takze jsem spokojen . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2009 pěkná limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Nestačím se divit tomu jak jsem ze začátku (objevení tohoto fóra někdy roku 2005) začal opovrhovat vším co bylo quartz nebo digi, pak postupem času a rozšířením obzorů zabrousil na WUS do sekce G-Shock, kde jsem dlouho dobu pročítal a získával informace a byl čím dál tím více unešenej a nadšenej, hlavně zmatený, cože jsem si to dřív o digi myslel Prostě jsem si časem musel nafackovat a pak jsem hlavně neodolal. Jelikož vím jak máte rádi rozbalovací obrázky, tak zde je moje první digi akvizice: DW6900-1V klasika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 super...klasická klasika........ať Ti slouží!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 (upraveno) super...klasická klasika........ať Ti slouží!!! Dík jsem z nich vážně nadšený, naživo jsou 100x hezčí než na fotkách, hlavně mě překvapila ta kvalita zpracování, ta je i u tohoto základního modelu na velmi vysoké úrovni Problém bude si dát chvíli pokoj a nekoupit jim bratříčka, adepty už mám vyhlídnuté Upraveno 24. března 2009 uživatelem Skydiver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Problém bude si dát chvíli pokoj a nekoupit jim bratříčka, adepty už mám vyhlídnuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se