Návštěvník Snow Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 (upraveno) Patek Philippe - Rare Handcrafts 175th Anniversary Commemorative Editions Lake Geneva Barques (Calatrava Ref. 5089) Breeze and Storm (Calatrava Ref. 5089) Lakeside Scenes (Calatrava Ref. 5089) View of Geneva [Pocket Watch With Hand-Engraved Case Back (992/152)] An Outing on the Lake [Pocket Watch with Miniature Painting On Enamel Case Back (982/174)] Lateen Sails [Pocket Watch with Marquetry Case Back and Hand-Engraving (982/179)] zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/10/patek-philippe-rare-handcrafts-175th.html Edit - doplnění příspěvku Upraveno 22. října 2014 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Neuveritelny, ze malovany cifernik, ktery je typicky, u snad vseho co jsem kdy videl, nechutne kycovity, muze vypadat tak vkusne a nenucene.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Umění a hodinky ruku v ruce. Takovýhle kousky obdivuju. Tady mi ale chybí trochu víc ,,hodinek" na cifru. U Pateků bych si vybral z něčeho jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Já teda nevím, tohle bych čekal v suvenýrech. Na druhou stranu chápu, že hodinky byly vyprodány již v době kdy přišly na svět první návrhy a každé stály 200 tis. USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Tohle je sberatelsky cilena zalezitost, ktera me vubec neoslovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Pekne, sakra je to krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Takovy drazsi Svocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 (upraveno) Tano, fakt mi musí přijít mejl se smajlíkem, čekám na nějaký posouzení kolegů, kteří tomu narozdíl ode mne rozumí a místo toho mažu smajlík. Když už je to jednou pěkný a sakra krásný, tak je to ok. A když ne, tak se vyjádři. Mně přirovnání k vočkám nepobavilo a taky neposílám mračouna. Upraveno 23. října 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 No jo, pardon. Je to sakra pekny dle IMHO. Mam slabost na obrazy a malby celkove. Tak se omlouvam, ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Takže když udělá PP kýč, tak to není kýč , protože to udělal nedotknutelný a jediný neomylný PP? A to vám ani nevadí to pouzdro, protože proč by, když je to PP? Já tomu teda nerozumím, školy nemám, ale řekl bych, že tohle je tedy trochu mimo všeho (myslím tím ty hodinky), a korunováno cenou.Nemáte někdy pocit, že některé brandy to sem tam zkusmo zkusí aby zjistily, jak moc velké ovce jsou ty jejich ovce,které když na něčem uvidí jejich vypíárovanou nejnejnej značku, tak ztrácí soudnost a svéprávnost?Ale jinak se nechci nikoho dotknout, toto je jen můj vlastní názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Takže když udělá PP kýč, tak to není kýč. ANO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Ted asi placnu nazor totalniho laika, takze me berte s velkou rezervou.... mam pocit, ze kdyz se mi libi obraz, tak si koupim hezky obraz a kdyz se mi libi hodinky, tak chci mit neco, co vypada jako hodinky a ne jako vyrocni medailonek... tady oboji dohromady nejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Placol si nazor totalneho laika a berieme ta s velkou rezervou.. spokojny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Už zas kýč ?? Ach jo, tak já vám teda povím, co je kýč - že maj všechny jeden a ten samej řemínek :D Zajímavá technika - ty detaily vypadají fantasticky. Měly by k nim dávat překlapávací sklíčko jako lupu Já bych si vybral 5089 G 019. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se