Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takhle jednoduchý hodinky jsou prostě parádní. A ta datumka na šestce neruší, i když možná u "větších pro pány" k úplné dokonalosti mohla být inverzní, k těm bílým nápisům by to myslím pěkně šlo.

Odesláno

Naprostý souhlas - za mě jediný krok k dokonalosti by byla inverzní datumovka. Ale i tak je to veliká paráda. Naprosto nadčasové, perfektní

Odesláno

nerozumím tomu, že si je někdo vybere s datumem, když je na výběr bez  ;)

Čisté oblekovky od manufaktury z "velké trojky" tam nebývá moc chyb   :notworthy:

Odesláno

Tak se mi ty s datumkou a vteřinovkou celou jednu vteřinu líbily - než se mi načetly ty bez datumky a vteřinovky ...... někdy je méně neskutečně více.

• Po letech...
  • Po letech...
Odesláno (upraveno)

Prepáčte, za ďalšiu hlúpu otázku, no snáď ste si u mňa už zvykli 😄 Pri modely bez sekundovky sa ako nastavuje (ako tak) presný čas? Ak mám sekundovku, tak je jasné, nastavím čas, počkám, kým sa sekundovka bude zhodovať s aktuálnym časom, zatlačím korunku a sekundovka sa rozbehne ... Pre model bez sekundovky nastavím čas a ak zatlačím korunku, tak sekundy začínajú od 0?

Upraveno uživatelem Pán času
Odesláno

Jak jako? Sekundy zacinaj podle pozice minutovky, ne.. Takze kdyz ji zarovnas presne na ten index, tak jo, jedou vicemene od nuly. Kdyz ji soupnes mezi indexy, no tak cca tricet vterin. Teda ma to hacking, doufam..:)

Odesláno
  V 6. 1. 2021 v 21:00, Micey napsal:

Jak jako? Sekundy zacinaj podle pozice minutovky, ne.. Takze kdyz ji zarovnas presne na ten index, tak jo, jedou vicemene od nuly. Kdyz ji soupnes mezi indexy, no tak cca tricet vterin. Teda ma to hacking, doufam..:)

Rozšířit  

Jasné, zase mi nedošlo, že ak minutovku zarovnám na nejaký index, tak o minútu bude zarovnaná s ďalším indexom a je bezpredmetné, či je to o pár sekúnd mimo, nakoľko ani pri ďalšom indexe nebudem vedieť na sekundu určiť presný čas 😄 .. ospravedlňujem sa, mám dlhšie vedenie niekedy a nikdy som nemal hodinky bez sekundovky, tak ma to zmiatlo 😄 

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  V 10. 1. 2021 v 22:40, AdaMoss napsal:

Heleď s Patrimonama v rose goldu na ruce nějakou minutu sem či tam neřešíš...

Rozšířit  

Nakoľko primárnou funkciou hodiniek pre mňa je robenie radosti a nie ukazovanie času, tak minútku sem či tam neriešim pri žiadnych hodinkách 😄 .. len ma zmiatla absencia sekundovej ručičky a položil som blbú otázku skôr, ako som sa nad tým zamyslel 😄 😄 😄 No rose nieeee, biele sú pre mňa dokonalé (ideál v platine, farebne biely kov s tmavým cifrom je úžasná kombinácia)

Upraveno uživatelem Pán času
Odesláno

Před lety dělali i verzi s vteřinovkou, automat bez datumky. Tahle dokonalá verze se už nedá sehnat. Nádherné byly v bílém zlatě s ciferníkem slonová kost.

• po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...