Daemonultimate Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 (upraveno) Vacheron Constantin - Patrimony 85180 http://www.timeandwatches.com/2014/10/vacheron-constantin-patrimony-new-models.html Nemůžu si pomoct, já je prostě žeru...i s tou datumkou. Větší pro pány: A menší pro dámy: Upraveno 27. října 2014 uživatelem Daemonultimate
geometr Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Takhle jednoduchý hodinky jsou prostě parádní. A ta datumka na šestce neruší, i když možná u "větších pro pány" k úplné dokonalosti mohla být inverzní, k těm bílým nápisům by to myslím pěkně šlo.
Funthom95 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Naprostý souhlas - za mě jediný krok k dokonalosti by byla inverzní datumovka. Ale i tak je to veliká paráda. Naprosto nadčasové, perfektní
daniellson Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 bez datumovky, s ručním nátahem... můj favorit !! cenovka kolem pul milionu je ale drsná...
gougy Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 nerozumím tomu, že si je někdo vybere s datumem, když je na výběr bez Čisté oblekovky od manufaktury z "velké trojky" tam nebývá moc chyb
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 a já bych je vzal bez tý vteřinovky,nádhera...
octaviakk007 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 U mna vyhravaju tie s datumom. Na celej ciare.
instant Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 trojrucky s datumkou - a sladka penzia moze zacat
cigi Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Tak se mi ty s datumkou a vteřinovkou celou jednu vteřinu líbily - než se mi načetly ty bez datumky a vteřinovky ...... někdy je méně neskutečně více.
AdaMoss Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 V tomto případě no-date no-pain . Nádhera!
Willie McBride Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) Prepáčte, za ďalšiu hlúpu otázku, no snáď ste si u mňa už zvykli Pri modely bez sekundovky sa ako nastavuje (ako tak) presný čas? Ak mám sekundovku, tak je jasné, nastavím čas, počkám, kým sa sekundovka bude zhodovať s aktuálnym časom, zatlačím korunku a sekundovka sa rozbehne ... Pre model bez sekundovky nastavím čas a ak zatlačím korunku, tak sekundy začínajú od 0? Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem Pán času
Micey Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 Jak jako? Sekundy zacinaj podle pozice minutovky, ne.. Takze kdyz ji zarovnas presne na ten index, tak jo, jedou vicemene od nuly. Kdyz ji soupnes mezi indexy, no tak cca tricet vterin. Teda ma to hacking, doufam..:)
Willie McBride Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 V 6. 1. 2021 v 21:00, Micey napsal: Jak jako? Sekundy zacinaj podle pozice minutovky, ne.. Takze kdyz ji zarovnas presne na ten index, tak jo, jedou vicemene od nuly. Kdyz ji soupnes mezi indexy, no tak cca tricet vterin. Teda ma to hacking, doufam..:) Rozšířit Jasné, zase mi nedošlo, že ak minutovku zarovnám na nejaký index, tak o minútu bude zarovnaná s ďalším indexom a je bezpredmetné, či je to o pár sekúnd mimo, nakoľko ani pri ďalšom indexe nebudem vedieť na sekundu určiť presný čas .. ospravedlňujem sa, mám dlhšie vedenie niekedy a nikdy som nemal hodinky bez sekundovky, tak ma to zmiatlo
AdaMoss Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2021 Heleď s Patrimonama v rose goldu na ruce nějakou minutu sem či tam neřešíš...
Willie McBride Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 (upraveno) V 10. 1. 2021 v 22:40, AdaMoss napsal: Heleď s Patrimonama v rose goldu na ruce nějakou minutu sem či tam neřešíš... Rozšířit Nakoľko primárnou funkciou hodiniek pre mňa je robenie radosti a nie ukazovanie času, tak minútku sem či tam neriešim pri žiadnych hodinkách .. len ma zmiatla absencia sekundovej ručičky a položil som blbú otázku skôr, ako som sa nad tým zamyslel No rose nieeee, biele sú pre mňa dokonalé (ideál v platine, farebne biely kov s tmavým cifrom je úžasná kombinácia) Upraveno 23. ledna 2021 uživatelem Pán času
Dali Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 Před lety dělali i verzi s vteřinovkou, automat bez datumky. Tahle dokonalá verze se už nedá sehnat. Nádherné byly v bílém zlatě s ciferníkem slonová kost.
Willie McBride Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Odesláno 31. března 2021 Dnes som sa trošku nudil počas pracovnej doby ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se