Denjl Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 tak už sem to taky zaplatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Sorry, pokud to tu uz bylo, ale hodinky budou s nejakym default nato jako u Military nebo bez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Příslušenství bude shodný s modelem Military Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkoid Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Poslano, diky.P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 (upraveno) Nepředpokládám, že by se cena zvýšila ani snížila, protože v té původní kalkulaci nejsou bonusy zdarma (cifr, dýnko a ručky). Vzhledem k tomu je ta cena výborná a tudíž oprávněně konečná. tiez som milo prekvapeny a som aj zvedavy ako to napokon ovplyvni vyslednu cenu hodiniek, ta bola ak si dobre pamatam nastavena k poctu 35 ks Upraveno 7. října 2015 uživatelem Flipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Pokud zbude místo a někdo nebude chtít zaplatit a jak jsem četl výše bude možnost mít s datumem, tak se hlásím do seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 (upraveno) ZAPLACENO kurňa teď jsem si všiml,že jsem dal k platbě nick jenom HONDA bez těch šestek Upraveno 7. října 2015 uživatelem honda6666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 někdy mám pocit, že odpovídám furt na to stejný. Nedivím se dotazům, příspěvků je tu moc a ztrácí se to v tom množství.Někde to tu je, ještě jsme neřešiliPřečetl jsem to na mobilu pár stranek nazpět, tak se omlouvám za opětovný dotaz. Teď je to již jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 prikaz zadany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petrán Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Zaplaceno.....Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Zaplaceno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Zaplaceno.Pokud to půjde, tak prosím dodat sestavené s ciferníkem s datumovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Zbývají zaplatit 4 zalohy. Večer z pevnýho PC udělám aktualizaci v seznamu. Nikdy bych nevěřil, že tu bude zájem o 54 ks hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Pokud zbývají jen 4, tak by byl zájem i o víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Zbývají zaplatit 4 zalohy. Večer z pevnýho PC udělám aktualizaci v seznamu.Nikdy bych nevěřil, že tu bude zájem o 54 ks hodinek.Nejspíš to svědčí o dobře odvedené práci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Taky jsem velice mile překvapen, že se to dalo dohromady. Ještě v květnu to vypadalo, že půjde celá limitka do kopru a teď máme téměř vybrány zálohy, klobouk dolů....no snad Davosa odvede taky takovou dobrou práci co organizátoři, kreslíři a koneckonců všichni místní členové, co jsou do ní zainteresovaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Takže nezaplatili 3 lidé za 4 kusy, tak to fakt čumím, jsem si myslel, že se dostane na všechny náhradníky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 oprava, 2 lidi 2 kusy. dorazila aktualizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Zdravím, doufám, že nejsem mezi těmi posledními třemi lidmi. Příkaz na platbu jsem již zadal ve středu 7.11.2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Tak už to dorazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se