wizard-ov Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 já to už raději nechci zakřiknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 wizard-ov: doufám, že ulítlejší než moje, ať tu nejsem za podivína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 já to už raději nechci zakřiknout... ...chápu, tak ať to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Zkusím ty karbonofky, ať vidím jaký je tam rozdíl. Ty Emergency jsou megahusté, zvláště jak jsi měl na sobě bílý plášť... rockerské jak cyp, bez ironie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Dneska jsem si na naháňce v leči zapnul kompas, abych držel daný směr, tak jsem si mohl konečně zdůvodnit, proč mi nestačily risemany :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Chlapi, zkusím to i tady. Tím, že jsem Rangemany objednal v DE, tak mi chybí CZ návod, byl by někdo z místních majitelů, kteří kupovali zde v CZ vodách ochoten mi jej oskenovat, případně nafotit a hodit do mailu? Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Já mám jenom anglický, český jsem nikde neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Ten mám taky, ale měl jsem za to, že když to prodává Koscom, Fast a různé internetové obchody(jestli je nnědo koupil u nás v ČR), tak tam dávají takový ten papírový zjednodušený, no asi mi nezbyde než si sednout k tomu anglickému. Chci to mít všechno přesně nastavené/zkalibrované . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Ten mám taky, ale měl jsem za to, že když to prodává Koscom, Fast a různé internetové obchody(jestli je nnědo koupil u nás v ČR), tak tam dávají takový ten papírový zjednodušený, no asi mi nezbyde než si sednout k tomu anglickému. Chci to mít všechno přesně nastavené/zkalibrované .už jsem ti o těch návodech v češtině psal, Fast je v tomto nenapravitelný, cost cutting je neúprosný... Mohu nabídnout pomoc s německým návodem a třeba asistencí po telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Ten anglický je pohodě, když budeš potřebovat, rád pomůžu s vysvětlením nebo překladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Oběma děkuji pánové, už to nějak dávám dohromady právě z AJ, ale je to vo... , nicméně hodinky super. Díky oběma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 18. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Pánové s Rangemany, můžete příležitostně zkusit zjistit, kdy se vám aktualizuje ta křivka barometrického tlaku? Je to každé dvě hodiny, ale jde mi o to, jestli v celou hodinu, nebo v půl, nebo úplně jinak... Tak kdybyste se někdo nudil, zkuste se podívat... Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Jinak, když už jsi to vatáh nahoru, tak se jen napíšu, že ty co má Krakonoš, jsou super, měl jsem je na ruce a fakt vypadají dobře - jsou v matu, takže by snad ta barva měla být konstantní, ale ten inverzní diisplay bych asi nechtěl u ěchto hodinek, jinak samo klasika jsou černé s pozitivním displayem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Už je mám na celnici... se těším jak cyp. @Bushman: myslím že se to někde řešilo - je to co dvě hodiny od začátku měření. Pak zkusím a dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 19. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Tak ještě je nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 19.11.2014 Komunikace s adresátem o uložení zásilky v dočasném skladu - nutné doložení dokladů, zda se jedná o obchodní nebo neobchodní zboží. Vše jsem doložil, vidím to asi až na začátek příštího týdne... moc mi to nevadí, stejně se teď mazlím s tuňákama ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 tak v podstate je to obchodný tovar - čo kúpiš, vzápätí predávaš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Náhodou ty Steinharty co jsem ti střelil byly staré dost... čtyři měsíce, nebo tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Hej, tak nejak. Ale ešte mali folie na sklíčkach a visačku na spone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak jsem se poptal paní v Práglu co a jak, tak v noci mi to propustili celníci. Dá-li Bůh a Česká Pošta tak budu mít v pátek psycho-Rangemany na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se