Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Chlapi, zkusím to i tady. Tím, že jsem Rangemany objednal v DE, tak mi chybí CZ návod, byl by někdo z místních majitelů, kteří kupovali zde v CZ vodách ochoten mi jej oskenovat, případně nafotit a hodit do mailu? Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten mám taky, ale měl jsem za to, že když to prodává Koscom, Fast a různé internetové obchody(jestli je nnědo koupil u nás v ČR), tak tam dávají takový ten papírový zjednodušený, no asi mi nezbyde než si sednout k tomu anglickému. Chci to mít všechno přesně nastavené/zkalibrované :) .

Odkaz ke komentáři

Ten mám taky, ale měl jsem za to, že když to prodává Koscom, Fast a různé internetové obchody(jestli je nnědo koupil u nás v ČR), tak tam dávají takový ten papírový zjednodušený, no asi mi nezbyde než si sednout k tomu anglickému. Chci to mít všechno přesně nastavené/zkalibrované :) .

už jsem ti o těch návodech v češtině psal, Fast je v tomto nenapravitelný, cost cutting je neúprosný... Mohu nabídnout pomoc s německým návodem a třeba asistencí po telefonu

Odkaz ke komentáři

Pánové s Rangemany, můžete příležitostně zkusit zjistit, kdy se vám aktualizuje ta křivka barometrického tlaku? Je to každé dvě hodiny, ale jde mi o to, jestli v celou hodinu, nebo v půl, nebo úplně jinak... Tak kdybyste se někdo nudil, zkuste se podívat... Díky...

Odkaz ke komentáři

Jinak, když už jsi to vatáh nahoru, tak se jen napíšu, že ty co má Krakonoš, jsou super, měl jsem je na ruce a fakt vypadají dobře - jsou v matu, takže by snad ta barva měla být konstantní, ale ten inverzní diisplay bych asi nechtěl u ěchto hodinek, jinak samo klasika jsou černé s pozitivním displayem :) .

Odkaz ke komentáři

19.11.2014 Komunikace s adresátem o uložení zásilky v dočasném skladu - nutné doložení dokladů, zda se jedná o obchodní nebo neobchodní zboží.

Vše jsem doložil, vidím to asi až na začátek příštího týdne... moc mi to nevadí, stejně se teď mazlím s tuňákama ;o)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...