Bushman Odesláno 20. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Psycho Rangemany, jako že lezou na mozek? Protože mně tedy jo. Nosím mostra a rangemany mám za oknem, aby se nabíjely a abych je nikde moc nenosil a tak měřily tlak na jednom místě... Jsem si měl koupit meteostanici, já blbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Meteostanici neunosíš na pacce... Jinak, vypadá to dobře... poslední dobou zatím u mne ČP na jedničku 20.11.2014 Přeprava zásilky k dodací poště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 20. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 S rychlostí pošty jsem maximálně spokojený, jen občas mají problém s křehčími zásilkami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Psycho Rangemany, jako že lezou na mozek? Protože mně tedy jo. Nosím mostra a rangemany mám za oknem, aby se nabíjely a abych je nikde moc nenosil a tak měřily tlak na jednom místě... Jsem si měl koupit meteostanici, já blbec... :lol2: kolego i já už jsem se naučil, že Géčka se maj nosit :D ... na tlak si kup meteo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Jinak, tady máte odkaz na krásné ana(l)-digi Rangemany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Jinak, tady máte odkaz na krásné ana(l)-digi Rangemany. kdyby to bylo od Casia a funkčně stejné, tak by se mi to dost líbilo. Takto samozřejmě nikoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 A ta cena - no nekup to za ty prachy... Jinak dobrý na páteční ráno, málem jsem se u toho poch..l smíchy. Dokonce je tam nafejkovanej i ten symbol příjmu signálu. Tady vidíte, jak na nás Casio vydělává. Takovéhle krásné, hodnotné, luxusní sportovní hodinky se dají vyrobit a prodat za tři stovky - a my platíme takový tisíce. A to tam jsou navíc ty krásný ručičky. Holt S-SHOCK je S-SHOCK. Ty vole, tohle je teda síla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 A je to tady... Jsou fakt husté. Ještě si koupím skejťáckou čapku, nechám si narůst bradku, vytáhnu skateboard a je ze mne opět teenager...Více zkusím o víkendu, musím makat, aby bylo na další hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Ty vole tak to je krutý ... na tuhle barvu bych neměl kule ... to budeš šajnit aji v noci ... přeju hodně zábavy s kalibrací a nastavováním, já si to moooc užívám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Jako do party k mým Red Rescue ! Bravo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Ty jsou teda hustý... Ten žlutej displej vypadá zajímavě, ještě by mě zajímalo podsvícení. Mimochodem, všimli jste si, že někdo ma na řemínku nápis Carbon Fiber a někdo Triple Sensor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Já mám triple sensor ... co jsem slyšel, tak Carbon fiber je prej fejk :D ... dneska Rangemany poprvé vyvětrám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Kua .... ti dám fejk.... Klasické 9400 co jsou tady na fóru jsou z Indonésie (nebo Indie, nevím hodinky holínky - obojí se natahuje). Poznáš je podle nápisu triple senzor. Další Rangemany jsou určeny pro Japonský trh a jsou zhruba dvakrát dražší. Poznáš je podle písmene J v kódu a podle nápisu Carbon Fiber na řemínku. Tohle je Japonská limitka, která je ještě dražší a vím, že mi už zůstane, protože si nedovedu představit toho vola, který by ode mne koupil digiše za tu cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 A ta cena je tedy kolik esli to není tajné? To by mě docela zajímalo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Myslím, cena nových hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) No já našel 645$... Pak jsem ještě hledal cenu carbon řemenu, cca 100$.... Jinak pokud vemu cenu bez slevy, tak mezi 9400 vs. 9400J, je cca 120$, rozdíl je snad jen v tom řemenu Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Ty wole, tak to už sis ale pojistil, že se jich fakt nezbavíš ... leda by je koupil hustokrutej milovník žlutý barvy DN ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Nebo se stát hasičem v Los Angeles ty barvy jsou hustý... Pro zajímavost na kolik to vyjde v DE? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Jestli to byla otázka na mě, tak z Německa ty klasické (tedy černé s pozitivním displayem) s drobnou slevou a poštovným vyšlo na necelým 7.000,-Kč, konkrétně 6.890,-Kč, což myslím, že jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Žluté asi v DE nekoupíš... no každopádně bych za ně měl dvoje Rangemany a jedny Mudmany...takže neprodejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se