Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno

Nic nechci, jen me prekvapuje, ze takhle vyrazny clen, jako jsi ty, ma jen tisic prispevku. Rozhodne jsi v tech prispevcich rekl vic zajimaveho, nez jini ve dvanactinasobku.

McStinger má zrovna tak jako já dva nicky takže má příspěvků poněkud víc.

Kontroverzní počin. Nevím, jestli není celá akce, ač se tváří na první pohled jako vtipná, pod úroveň každého z nás. Každopádně vlákno budu sledovat a hořkosladce se bavit. "Těším" se na větičky vítěze (???).

Odesláno

I když jsou to pěkný hodinky tak mi příjde blbost o ně žebrat.

Žobranie je iba jedným zo spôsobov, ako sa ku nim dostať. Môžeš použiť aj vyhrážky. Môžeš dokonca mať fan klub a celý fanklub sa mi môže vyhrážať.

Každopádne pripomínam bod zo všeobecne záväzných podmienok:

- Prispievajúcemu by mal byť jasný význam slov humor a recesia.

McStinger má zrovna tak jako já dva nicky takže má příspěvků poněkud víc.

Kontroverzní počin. Nevím, jestli není celá akce, ač se tváří na první pohled jako vtipná, pod úroveň každého z nás. Každopádně vlákno budu sledovat a hořkosladce se bavit. "Těším" se na větičky vítěze (???).

Ďakujem za pripomenutie svojej záhadnej dvojitej identity a som rád, že na vysvetlenie môžem použiť svoj príspevok číslo 1000. V podpise mám link na recenziu, tam je vec vysvetlená. Ja som mcstinger, už od roku 1986, kedy som tento nick začal používať. flivver bola núdzovka a nepoužívam ho.

Poprosím ostatných členov, ktorých táto akcia baví a nepripadá im pod úroveň, aby pokračovali. Pretože víťaz určený bude, už v tejto chvíli je pár veľmi horúcich kandidátov a rozhodovanie nebude ľahké.

Odesláno

To je vůl... :)

Ja som za to, aby ich nafasoval Instant. Po prvé preto, že fakt vymýšľa chuj*viny, po druhé preto, že o tie hodinky vôbec nestojí. A príbeh bude pokračovať.

Návštěvník Snow
Odesláno

Ďakujem za pripomenutie svojej záhadnej dvojitej identity a som rád, že na vysvetlenie môžem použiť svoj príspevok číslo 1000. V podpise mám link na recenziu, tam je vec vysvetlená. Ja som mcstinger, už od roku 1986, kedy som tento nick začal používať. flivver bola núdzovka a nepoužívam ho.

Připomínka nebyla myšlena zle. Mrzí mě, pokud tak vyzněla. Omlouvám se. Já jsem ten poslední, který by mohl kritizovat, protože nicky Snow a thesis používám průběžně. Ty jsi flivvera ukončil, já thesise nebo Snowa ne.

Odesláno

Chlapi, vy jste to tu nepochopili jako nadsázku a recesi, že to označujete žebráním? Tohle je další vlákno o putovních hodinkách, protože nepředpokládám, že by někoho napadlo si ty hodinky nechat natrvalo. A je podle jiných pravidel, než je zde obvyklé. Mně se ten počin líbí velice, myslím, že to McStinger vymyslel výborně.

Odesláno

Chlapi, vy jste to tu nepochopili jako nadsázku a recesi, že to označujete žebráním? Tohle je další vlákno o putovních hodinkách, protože nepředpokládám, že by někoho napadlo si ty hodinky nechat natrvalo. A je podle jiných pravidel, než je zde obvyklé. Mně se ten počin líbí velice, myslím, že to McStinger vymyslel výborně.

I tak se dají hodinky získat.

Ale jak už jsem psal - hospodskému Frantovi budou slušet.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

potesilo ma, s akou lahkostou a graciou McStinger odrazil pomerne neprijemne narazky o zobrani a o vysokej urovni a pekne si obhajil svoju myslienku! Velmi inteligentne!

( hey, McStinger - takto si to myslel s tymi pokornymi pochvalami alebo pridam???)

Ale vazne - uz davno som pisal, ze to uz niekedy fakt nie je vtipne to priblble napadanie a utoky - ale niektory maju potrebu aspon anonymne si kopnut na nete - a tak sa onanuju?. obcas je to dobry pocit: asi to robim celkom dobre, ked tak placu a nariekaju. Ale niekedy je to uz trapas?.

Odesláno

...999 rokov nešťastia. Toto viem zariadiť skrzeva jednu moju príbuznú.

Netroufám si žádat o hodinky, ale že pozdravujem svokru.

Odesláno

McStinger palec nahoru

když jsem tady kdysi něco nabízel zadarmo (už si nepamatuju, zda stojánek od Higuchiho nebo nějaké hodinky - nemohu to vlákno najít), tak si uchazeč musel vymyslet básničku .. a bylo to docela osvěžující čtení ....

Odesláno

Připomínka nebyla myšlena zle. Mrzí mě, pokud tak vyzněla. Omlouvám se. Já jsem ten poslední, který by mohl kritizovat, protože nicky Snow a thesis používám průběžně. Ty jsi flivvera ukončil, já thesise nebo Snowa ne.

A jaký k tomu máš prosim tě důvod? Mít dva nicky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...