docent_tecka Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 ahoj, nejde zrusit limit min 50 prispevku pro sekci KOUPIM? dobre, dokazu pochopit, ze je v sekci PRODAM, ale to mam tady davat do diskuzi smajliky nebo psat prispevky ve stylu "jeee, ty jsou krasneeee :-)? diky PS: pripadne, ze limit nelze zrusit, hledam tedy ochotnou osobu, ktera mi zverejni inzerat na koupi NOS pouzdra na primky, foto dodam. diky.
kubson Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 celkem rozumná poznámka.. v koupím je to imho zbytečné...
A@A Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 To docent tecka: ak mas zaujem mozem ti s tym pomoct len mi napis spravu.
Ondraj Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 Je někde možnost, aby automaticky bylo zaškrtnuto "Přidat kopii této zprávy do složky odeslaných zpráv"? Dále mi chybí zobrazení velikost zpráv, kvůli údržbě schránky.
chaver Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Je někde možnost, aby automaticky bylo zaškrtnuto "Přidat kopii této zprávy do složky odeslaných zpráv"? Taky se připojuju s prosbou. Ohledně limitu 50 v sekci Koupím: to muselo být zavedeno dodatečně, protože jsem tam s cca 30 příspěvky v pohodě vložil inzerát (už na novém fóru) a teď s ním nemůžu nic dělat, i když už dávno není aktuální. Tak píšu smajlíky Další věc částečně (ne)související: Existuje nějaké pravidlo, podle nějž vlastní příspěvek lze nebo nelze editovat? Někde mi to jde, jinde ne, případně tam, kde mi to včera šlo, to už dneska nejde... mám pocit, že se to řídí venkovní teplotou nebo volebími preferencemi (další smajlík). Vysvětlí to někdo nebo mi něco uniklo v pravidlech? Díky. ________________________ Rychle edituju, než uplyne půlhodina: Omlouvám se, přehlédl jsem Odklízečovu zprávu ze včerejška v sekci Novinky a upozornění. Tam je to vysvětleno. Je škoda, že bylo zavedeno toto restriktivní opatření.
Filipes Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 nově je limit editace příspěvku 30min (když pročteš včerejší příspěvky, zjistíš i proč) edit: aha, už to víš
Maťásek Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Rád by som obnovil túto starú, ale stále aktuálnu tému. Som tiež jeden zo začínajúcich, a keď som chcel hodiť do sekcie "kúpim" inzerát tak som zistil, že potrebujem 50 príspevkov. Naozaj nerád by som to tu kazil zbytočnými kecmi, len aby som nahrabal potrebné príspevky, páni vedúci, nedalo by sa s tým niečo urobiť?
spiderer Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Bohuzel, pravidla hovori jasne, sekce prodej + koupim jsou tady takovym bonusem pro cleny, kteri maji chut a zajem se diskuzi aktivne ucastnit.. Pokud ten zajem mas, uvidis, ze nebude problem casem tech 50ti prispevku dosahnout, pokud ten zajem nemas existuje k nakupu spousta jinych moznosti, napriklad, aukro, ebay, jina zahranicni hodinkova fora jako WUS, TZ atp.. Je to jen na tobe
Jay Doll Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 50 příspěvků dáš hravě. Jsou tady i tací členové, co za den zvládli 90 příspěvků Viď, kibi? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jay Doll Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 asi jo... ani jsem to netusil, co se v te dobe probiralo? To jsi zrovna mazal své galerie a všude psal příspěvky typu "Více fotografií http://www.photowatches.eu/
eskimak Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 To jsi zrovna mazal své galerie a všude psal příspěvky typu "Více fotografií http://www.photowatches.eu/
Maťásek Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Rád sa zapojím páni. Ako neskúseného človeka bude výpovedná hodnota mojich príspevkov určite velká
Jakubisko Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Tak máme tu vlákno na představení se, další na to, kdo co dělá. Potom také na recepty, dream-watch, atd. atd... Do rána hravě 50 takových vláken najdeš No a nebo jsou ještě dvě legální možnosti, zaplatíš si profi-členství anebo poprosíš kamaráda, který už tu je registrovaný, ať udělá prodej za Tebe.
Jay Doll Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 tak to jo, to bylo narocny... nemazal jsem galerie, ale presouval fotky na ulozistich... uz se to parkrat probiralo... Jojo. Ale to nic nemění na tom, že jsi asi trhnul rekord tohodle fóra
Biges Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Když nebude limit, tak se to tu rychle zaplní spoustou lidí, kteří budou potřebovat tenhle díl a tamten díl, tenhle konkrétní model... Teda nic ve zlém, ale podle mně 50 příspěvků není zase takový problém nabrat, přinejhorším je tu i všeobecná diskuze, navíc stačí postnout pár fotek vlastních hodinek, návazná diskuze potřebné příspevky jistí, do týdne je 50 příspěvků raz-dva.Případně se obrátit na nějakého staršího člena, který takový nákup či prodej zaštítí, je tu dost ochotných lidí a s elementární zdvořilostí to jde.
Frantik Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Ja bych naopak pocet prispevku razantne navysil - minimalne na 100. Nejak se tu poslední dobou objevilo dost honičů
Micey Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 No jo jenže tim je neodradíš, akorát budou honit ještě víc..
Frantik Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 No jo jenže tim je neodradíš, akorát budou honit ještě víc.. No 100 prispevku uz jen tak nenahoní a hlavně to bude daleko víc vidět, takže je sejme moderátor.
Murphy97 Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Já bych dovolil prodávat jen jednomu z nás a tím je Mrakouš. Bez urážky, stejně má nejhezčí hodinky.A nakupovat bych dovolil také jen jednomu z nás, a to mě! Mrakouš by tak neměl potřebnou poptávku a ceny pro mne by tak byly jistě více než příznivé...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.