zerfoss Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 su dost dobre takyto styl sa mne osobne dost paci (vidim ze niesom sam ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 velka parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Mají kouzlo, jako celá Omega.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Nejsou marný A já mám po delší době velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Kolik staly a kde jsi je koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 V Praze v butiku Omegy, ceníkovka je 135 k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 V Praze v butiku Omegy, ceníkovka je 135 k.Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 V reálu super. Perfektní tooly bez zbytečného wow efektu. O to víc chronomagorská záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 V Praze v butiku Omegy, ceníkovka je 135 k.Zkoušel jsi titanové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Zkoušel jsi titanové? Měli tam jen dva kusy, tyhle a bi(color). Si je užívám jako Clooney Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 (upraveno) to je sranda, mi měli k dispozici zas jenom titan a bicolor , ale na můj vkus mi to přišlo příliš lehké edit: co říkáš na tu sponu (mikroregulace?) Upraveno 15. listopadu 2014 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 2Viktor: gratulace. Dobrej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Nejlepší spona, jakou jsem kdy na hodinkách měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Gratulace, pro mě model č. 2 ze současné kolekce. Jsem ale zvědavý na titanové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Jsou krásný, jen je prosim Te, trosku, jen trosicku lip vyfot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Tedy absolutní bomba. Budu muset vyrazit někam na kukandu a porovnat je s bondovkama. Ty jsou ale cenově trochu jinde a podle mě také s dobrým kalibrem 2500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 (upraveno) Jsou krásný, jen je prosim Te, trosku, jen trosicku lip vyfot Nes.er, dneska je špatný světlo.A taky dobře víš, že fotograf jsem jen prostřední. Jinak ale díky Upraveno 15. listopadu 2014 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Hezký fotky a recenzehttp://www.gmtminusfive.com/omega-seamaster-300-master-co-axial-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Hezký fotky a recenzehttp://www.gmtminusfive.com/omega-seamaster-300-master-co-axial-review/ Si je člověk úplně jinak vychutná . No myslím k oučelu tebou zamýšlenému sis nemohl vybrat líp, fakt paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Hezký fotky a recenzehttp://www.gmtminusfive.com/omega-seamaster-300-master-co-axial-review/jsou super Viktore, akorát mi k tobě, ani k těm hodinkám nějak nejdou ty leštěný plochy (hlavně ten tah) ..... možná to tak má bejt a možná naživo změním názor a možná tomu jenom nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se