prim-ky Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Paráda....a cena ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 (upraveno) Během prvního pololetí tohoto roku by měly být na antik-primu k dispozici i repliky plastových řemenů k PS1 a PS2, zhotovené dle originálů ze 70. let.jojo :-) při otvíračce v Ově jsme se o tom bavili, nezapomeň sem pak hodit foto. Barevné mutace by nebyly naškodu. Edit: oprava chorvatského textu... Upraveno 15. ledna 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 A budou i v barvách ? A jaké barvy by to měly být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Paráda....a cena ?Cena bude odpovídat pořizovací ceně nových forem na řemínky a přezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 A jaké barvy by to měly být?Červená, modrá, oranžová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Červená, modrá, oranžová Proč zrovna oranžová? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Proč zrovna oranžová?Na Humberta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 skvělá zpráva, už se těším. Malá náplast na modrý, co jsem právě prosral na aukru. Oranžový bych taky uvítal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 A na žluté humberta by pasoval žlutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Myslím,že barva není problém,ale musí toho být určité množství,aby se oplatilo to vyrábět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Kluci, tady u těch Primek je řemínek 18mm nebo 20mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Správně 20mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Myslel jsem si to. Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Zdravím, mám otázku ohledně tahu Kovotex Trenčín - jak jej můžu zkrátit/rozebrat? Od známého jsem jeden dostal v docela pěkném stavu, ale mezi články jsou hrozné nánosy špíny, které nejdou vyčistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Zdravím, mám otázku ohledně tahu Kovotex Trenčín - jak jej můžu zkrátit/rozebrat? Od známého jsem jeden dostal v docela pěkném stavu, ale mezi články jsou hrozné nánosy špíny, které nejdou vyčistit. Namočit přes noc do směsi lihu s benzínem, ráno opláchneš v umyvadle horkou vodou a kartáčkem s mýdlem a bude jako nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Zkusím, díky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladmat Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Přidám jeden neúplný vzorník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 19. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Všichni byli na dnech nato a na blešáku proto bylo dnes vše se slevou 75 %narazil jsem na zajímavý řemínek, tvářící se jako by k primkám patřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 (upraveno) Nevíte kde a za kolik se dají koupit ty repliky gumových řemenů na PSI? Upraveno 23. září 2015 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 http://www.antik-prim.cz/obchod/nahradni-dily-5/nd-k-hodinkam-27/reminky-28/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se