Moty Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Díky za obchod, vše proběhlo rychle a bez jakéhokoli zádrhelu, určitě doporučuji
HondzaX Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Byl jsem na straně kupujícího a vše proběhlo bez sebemenšího zádrhelu. Za mne veliké doporučení. A Standovi ještě jednou děkuji za jeho ochotu.
5etter Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Naprostá spokojenost s naším obchodem, příjemná komunikace.Díky
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Perfektní komunikace, super setkání, celkově vše proběhlo dle dohody. Děkuji a určitě doporučuji.
blam Odesláno 19. února 2021 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2021 Po letech opet super obchod. Moc diky a doporucuji. Standa je gentleman fora.
Sphinxx Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Odesláno 26. února 2021 Opět další obchod v řadě a vidím, že Standovi dlužím ještě za jeden obchod hodnocení, tak to shrnu zde. Jak píše kolega výše, Standa je opravdový gentleman tohoto fora a velmi rád s ním obchoduji, co se řekně to platí a setkání je vždy příjemným okamžikem bez ohledu na obchod. Díky a doporučuji.
Wladimir Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Odesláno 22. června 2021 Rychle a stručně. Co se řeklo to platilo. Za mě vše v pořádku. Hodnotím jako prodávající.
beeman Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2022 prvni muj letosni obchod, spis obchudek, nicmene od prvniho kontaktu probehl behem hodiny, co vic si prat, diky moc
mlsoun1 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 Rovnez muj prvni obchudek v tomto roce a vse probehlo na vytecnou.Dekuji a kolegu doporucuji
Vajt Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2024 Standovi můžu jen poděkovat za skvělý obchod, protože nabídka, domluva a jednání nemělo žádnou chybu. Jednoznačně doporučujiSent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se