Ohm-Aztec Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Nový model od Damaska už lze objednat (i na chronoshopu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 ta modra mi tam ani trochu nesedi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Mě přijdou super, na rozdíl od žluté, která mě naprosto iritovala, se mi modrá moc líbí.Ale musel jsem se zasmát, když jsem s velkým očekáváním rozklikl vlákno, jakože novinka.....a ona je nová jen barva vteřinovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 ta modra mi tam ani trochu nesedi..Za mna rovnako. A taktiez to prezentovat ako novy model.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Nepletu-li se nejsou v ničem jiné než v té barvě vteřinovky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Mě přijdou super, na rozdíl od žluté, která mě naprosto iritovala, se mi modrá moc líbí.Ale musel jsem se zasmát, když jsem s velkým očekáváním rozklikl vlákno, jakože novinka.....a ona je nová jen barva vteřinovky Tak ja to mam presne naopak,za me zluta urcite lepsi,jak tahle kriklave modra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Dyk je to dobrá německá sranda prezentovat to jako novej model, škoda, že nevymysleli něco výraznějšího, třeba duhovou. Ono těžko říct z obrázku, myslim si, že naživo to nebude blbý.. Chtěl bych vidět aspoň vizualizaci DA3XX, jak by to vypadalo s tou vnitřní lunetou a modrejma prvkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Je fakt, že ta žlutá je více "toolová". S tou modrou vypadají D tak nějak poklidněji. Duhová by byla asi jen pro nějakou speciální komunitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Damasko komunitu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Kluci, Vy zas jedete pecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 ...jestli se duha prosadí, tak se budu muset rozvést.snad tak malomestackej nejses Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 psaná forma bez smajlů, je problém. Sem byl právě překvapenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Modrá vteřinovka by mi teda víc sedla k bílému cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) model pre rok 2016 Komunita Edition Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Pro kristovi rany . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Chudák Konrád - tohle vidět, tak se vybulí...přitom ta modrá vteřinovka není špatná. BTW a jste si jistí, že je to jenom o té barvě vteřinovky? Není tam toho více ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Popravdě celé DA38 mi připomínají přístupem Němců tenhle obrázek : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 People: jak mi tvoje příspěvky často lezou na nervy, tak tohle jsi zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Toš já teda nevím, školy nemám, ale mě ta modrá vteřinovka v ničem neuráží a jsem rád, že přidali další barvu. Každé ráno tu najdu jinou variaci na úplně stejné JeanRichard a nikdo se nad tím moc nepozastavuje, ale když Konrád po x letech přidá jednu barvu ručky, tak je to z toho katastrofa roku Chápu, že jde o zhrzená očekávání, ale jak to měl proboha pojmenovat, DA34/36 Blau aby nevytvořil iluzi nového modelu? Budu pevně doufat, že neudělají v modré i model 363, to bych se asi neudržel a šel do nich, protože modrá je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 S JeanRichard naprostý souhlas, ale to je do jiných vláken.Mě ta modrá taky přijde super. Ale myslím, že DA34 Blau by bylo opravdu přesnější Ale čert vem název, jsou to hezký hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se