Locky Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Super detailišě fotky. Jen koukám, že přes víkend moc na ruce nebyly, vzhledem k aktuálnímu stavu rezervy nátahu. Jo a jsem rád, že od tebe nedostávám maily, protože z těch gifů by mi j*blo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Fotky ujdou, ale gify máš moc krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Wolové jste asi nečetli Kotlera, holt nevíte jak na zákazníky zapůsobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Dobrá práce přecedo .... tohle by ti mohlo vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Fanje sejka. A toho Kotlera fčil musime fšeci přečist?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Neboj, je tam sice malé písmo, ale zase hodně obrázků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Vypadá to, že by tě ty GS mohly nachvilu sklidnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Fajne fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Paradicka Wizi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Díky pánové - už se normálně těším, jak půjdu ven a nasadím si je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Proč ti tak nějak mám problém věřit? Já tak tak trochu slyším to "pičo". Jinými slovy, zní mi to jako přesvědčování sebe sama, že se ti opravdu líbí, a že je opravdu nechceš rovnou prdnout do prodejní sekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 LukeD - ne ne. Tyhle hodinky mají (kromě MI) všechno. automatys přesností kvarcekvydrží víkendpro mne ideální velikostnositelná váhavodotěsnéslušné lumiperfektní zpracování (a perfektní znamená opravdu perfektní)pocit té šílené strojovny SD na ruce (ale to už jsem zažil i u jiných SD)ono i to MI tam je, ale jenom pro mne - prostě mít takové hodinky s nápisem SEIKO za takový ranec, to už je kurwa let pod radarem jak o hodinkách kecám s nepostiženým kámošem, tak raději teď budu držet hubu, abych nebyl za úplného chujopleta...Něco málo hodinek jsem už vyzkoušel, něco málo jsem omrkl u chronokolegů a musím říci, že pouštět tyto hodinky je nerozum a rozežranost. Stejný pocit jsem měl u Omegy PO 8500, ale tam jsem byl při prodeji ještě mladý a blbý (bylo to tuším před půl rokem) No a začínám zjišťovat, že OWG asi nikdy nebudu, takže teď mám sedm kusů s tím, že ideál vidím okolo těch pěti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 .....sedm kusů s tím, že ideál vidím okolo těch pěti...Málo, 5 je málo... A to myslim uplne vazne. Uvidis sam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 A překvapils, a na jedničku, tohle ti schvaluji. Ale Wizi, kde to proboha pracuješ, to je nějaký neobvyklý důl, hajcmany se do rubání nenosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 To nevím - použil jsem dohromady slova, která jsem průběžně pochytil z MHD a restaurací. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Tak mne prodejní nálada už pomalu opouští, uvidím, jestli jsem schopen vydržet s pěti kusy....asi ne....kua to je fakt na AutoBan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Pche, to nedáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Pche, to nedáš...To víš že nedá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Parchanti, máte recht...už je zase něco na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Chceš zabanovat? Budu to brát jako pomoc trpícímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se