Karussell Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Na popiskách vpravo koukám, že maj i klimatizaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Tak, jak se to vezme žejo....Umí spočítat kolik je 256x536 a jdou tam nacpat nějaká čísla telefonů. Bohužel, já nevím jak se to dělá, takže vočís jsou možná smárt, ale wizard je spíše damb...Jako jó, takhle se díváš po osmém pivu a páté zelené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Čéče Tombede nevím, nevím.... když se tak dívám na Tvůj avatar a tu Tvou fotku co jsi sem postnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Hele, wizarde, na tohle vlakno jsem narazil tak nejak nahodou. Tvoje zpoved v prvnim prispevku je celkem typicky prubeh, asi by se to melo pro nove kandidaty davat povinne k precteni :-) Neprocetl jsem to cely, tak nevim, na cem ses zasekl momentalne, ale urcite to jsou "definitivni", co? Tak at ti slouzi aspon jeste mesic... jsem optimista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Tak určitě.... Řekl bych to parafrází jednoho významného českého myslitele (Ujfaluši) "Žádné hodinky netočím...a ta částka taky nesouhlasí." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Prďácký digi. První moment jsem lek, že ti Babiš poslal po přečtení Tvého vlákna mobilní registrační pokladnu na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Tak určitě.... Řekl bych to parafrází jednoho významného českého myslitele (Ujfaluši) "Žádné hodinky netočím...a ta částka taky nesouhlasí."V hotelu Praha jsi taky nikdy nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Není nad to psát navalený inzeráty Každopádně, nový majitel se na to celkem nadřel a Armidy + NATO mu po právu náleží. Zde výběr z jeho tvorby společně s mým fundovaným rozkladem : Jsem nasranej jak Dán,Jenom krůček k Armidám,Zkříží-li mi svině cestu,Pro tentokrát už ani nehlesnu Armida je můj vysněný cíl,Nemůžu už bez nich být dýl Wiz: Básník vyjadřuje silné citové pnutí ke zbytným statkům (hodinky), jejichž původ evokuje na jednu stranu fatalismus a odevzdanost čínského lidu (viz druhý verš), na druhou stranu jejich design vzbuzuje silné emoce (viz první část prvního verše). Z celkové básně je cítit citová rozervanost Májovců a invokativní naléhavost P.B.Shelleyho. 8/10 Armida-hvezda moje ocelová,Žádná filcka mi ji neosedlá,Kdyby se jí chtěla zmocnit,Neměl bych z toho dobrý pocit,Armida je moje nebe,Nedám ji-to raděj sebe Wiz: Básník, ač sužován nepříjemnými, řekl bych přímo kousavými pocity (viz filcka), hrdě prohlašuje, že je na oltář své touhy ochoten položit i život. Poněkud prozaičtěji se to nazývá obchod s lidskými orgány. Básni nechybí napětí, spád i dramatický konec, který báseň posunuje do mírně baladické roviny. 8/10 Armida-moje krevni skupina,Proudí mi v tepnách,žílách..Bude-li Armida nasazena,Nebudu mit s filcek strach Wiz: Tvůrčí krize ! Ve vypjatých dobách nejistoty, zda předmět touhy připadne básníkovi se tento snaží upoutat publikum lascivní koitální tématikou, ovšem v puritánském prostředí Chronomagu lze toto považovat spíše za vzdorovité dupnutí básnického enfant terrible, než vyzrálou tvorbu, ale což; i to je právo básníkovo. 4/10 Armida jsou krasný časy,Ať jsou na mě-žádný špásy,Pošťáka už vyhlížím,Od Wize si je zasloužím Wiz: Básník je zpět ! Podařilo se mu zahnat své vnitřní démony a s novou tvůrčí vervou se pustil do práce. Všimněte si už odvážného prvního verše (rým časy-špásy, to už chce odvahu). Sympatický je i pohled Básníka spíše do budoucna (viz druhý verš) spolu se zaslouženým pocitem odměny. Dokonalý epilog za čtivým básnickým dílem. 9/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 (upraveno) Na to se dá napsat snad jen jediné: No ty pyčo! Upraveno 26. března 2016 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Tohle tipuju na kombinaci home made marihuanových koláčků a dvou petek Ostravaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 I Nešpor by se divil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Toto vlákno mi stále zlepší náladu. Píšem ťapkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Redukují se stavy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Tak od tebe pochází to legendární rčení "Mám toho plnou kabelu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Popelnice před nebo za barákem Wizzu? Už idu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 ;o) tam bylo v MSRP skoro 300k, kucí bezdomovečtí by za to ve frcu možná i trojku dostali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 vzhledem k tem armidam by aji na srotovisti nejake kilecko na cuco bylo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 takovou procítěnou báseň plnou emocí a básníkova rozervání jsem dlouho nečetl ....Nutí čtenáře k rozboru díla a následně do vlastního hodinkobásnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Silný příběh tohle vlákno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Slíbil jsem mu i báseň do jeho děkovacího vlákna, ale jsem jaksi tvůrčně vyčerpán...a navíc se mi začínají líbit i ty strohé Sinny co mám a jejich technologické fičury - safryš aby to nakonec nebyla nějaká ta Damaskóza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se