Přejít na obsah

wizard-ov aneb vývoj (chrono)hňupa

wizard-ov

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ony ty hodinky nejsou škaredé, jenom působí menším dojmem než na svých 42mm. 

Škaredé hodinky nejsou žádné, stejně to říkal i Saudek o babách. Za svou krátkou chronopouť jsem koupil jen dvoje škaredých hodinek - jedny Citizeny a jedny Luminoxy. Ty ostatní, které jsem koupil a které se vám mylně zdály jako hnusné, byly jen "netradiční".  ;o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nám v tom hornickém městě začala šou nějakých propocených klaunů. Jel jsem včera z Globusu, tašky narvané žrádlem a kolem baráku vidím nějaké a) polonahé pány, vážící tak 30kg s obličeji "kterým už líčidla rozežrala tvář" jak zpíval klasik, nebo za bé divné lidi, kterým z pod kápí svítily jen široce otevřená očka (úplně jako z desky Helloweenu Keeper of the seven keys). Čtyři dny není kde zaparkovat, řev, kravál až do noci, potácející se trosky, v noci halekající bruslaři. Ale nám místním to (moc) nevadí - co by jsme neudělali pro lidi z méně významných ulic ;o). I vystoupil jsem bryskně, rychle zalezl do vchodu a pak jsem si společně s Catherine Brewster (T3:Rise of the Machines, scéna, když Catherine zjistí, že se jí někdo vloupal do kliniky) povzdechl: Great, Junkies...

Večer, maje v hubě klobásku a v ruce pivo, jsem se mrknul na rondl, co tam dělají - pryč jsou ty doby, kdy komediantům stačil natažený provaz mezi stromy, dnes musí přijet speciál z Hutních Montáží. Musím ovšem přiznat, že to vypadalo efektně, jak se borec točil a zároveň ho vytahovali nahoru, takový Ostravský Cirkdesolejl. Když tam připjali a vyzdvihli asi pětiletého kluka z jejich smečky, zavřel jsem dveře od balkonu a šel se dívat na dokument o starém Římu, nemusím vidět všechno...

post-35497-0-07400500-1496989626_thumb.jpg

Aby jsme si rozuměli, nejsem vyloženě proti, byť ta nemožnost zaparkování je nepříjemná, rád se podívám na pouliční umělce a prodavače ručně šitých vycpaných hraček, vyrobených s originál starých ponožek a flanelových košil (zakoupením takového pejska za 250,- prý pomáhám zachránit planetu - no kdo by nechtěl ?), zazpívám si s originál cikánskými pouličními bandy v Francie (minule tam něco takového bylo a imho nejlepší atrakce, bez ironie - nechtělo se mi odcházet, ale děcka už mě táhly dál), proč ne. Člověk si potom tak nějak začne více vážit toho, co dělá. Cože slyším ? Že jsem vyznavač konzumního života ? Ano, máte pravdu, ale někdo jim ten jeřáb z Hutních Montáží zaplatit musí, všichni holt nemůžeme být neziskový sektor...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

A nebo je jen vyloženej někde na dovolené... :) Každopádně by to opět chtělo nějakou buřitelskou báseň!

SSSSSto roků v šachtě žil,

teď by radějc jenom pil,

Seiko i Rolex vyzkoušel,

své vysněné nenašel.

Tolik peněz ho to stálo

a přitom chce jen tak málo,

trochu klidu, piva, svobody,

hodinky k obleku i do vody.

Pak je spatřil, zas je v tom,

"To jsou ony!" ví, už na beton.

Ručička si po cifru pěkně pádí,

datumovka cvakla, zas ho svádí,

"Co mám dělat?" ptá se sebe,

vše jiné má u prd*le,

"Kup je rychle, teď jsou k mání!",

projede mu hlavou bez váhání,

peněženka z kapsy letí,

"Tolik peněz! A co děti?",

pozdě, ten pocit dřív už zažil, 

pro hodinky by snad i vraždil,

"Ach ta krása, to je skvost!",

není prostor na milost,

každý kdo ví, co je chrono,

chválí mu je, "To je ono!",

hodinky nejsou jenom kov,

když je nosí wizard-ov!

:)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...