Baker Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 No pjekne to mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Ty se máš, že na to máš ruku. Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Cegy je Monstrovec, Tudory zatím držím (asi do víkendu)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Nadhera. Na jak dlouho to tipujes? Prezijou konec ledna? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Dobře Ty! Celkem zmena od Tudoru, ale jsou tedy parádní Takze z Cegyho je Tudorovec? Tudorovec jsem uz byl. Ted jsem kapitalisticky burzoust.Tady jedna z obdobi Tudorovcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) Dobře Ty! Celkem zmena od Tudoru, ale jsou tedy parádní Takze z Cegyho je Tudorovec? Tudorovec jsem uz byl. Ted jsem kapitalisticky burzoust. Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Nadhera. Na jak dlouho to tipujes? Prezijou konec ledna? :-) Asi jo... zatím jsem nadšen a taky nevím, kdo si koupí takové potápky v lednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Vidím Cegy, že jsi šťastně došel na konec tvé chronopouti. Jak je vidno, buržoazní Rolby ti přesně sedly... velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Asi jo... zatím jsem nadšen a taky nevím, kdo si koupí takové potápky v lednu Vydrz do prazdnin a pak ti tady urvou ruky:-) Diky Bedo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Vidím Cegy, že jsi šťastně došel na konec tvé chronopouti. Jak je vidno, buržoazní Rolby ti přesně sedly... velká gratulace Diky, diky, ale mam takovy pocit, ze to teprve ted zacne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 O kurwa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Konec není ...leda pryč vodsuď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Je čas udělat Tudorům pápá... byly to asi nejzajímavější kousky, co jsem měl na ruce. Jednou se určitě k této značce vrátím, za ty prachy nabízí fakt hodně. Jasně, in-house puristi budou asi ohrnovat nos, ale já zase takový drsoň nejsem . Tož udělejte radost novému majiteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Příprava na zítřek... Je to taková pohodová tichá partička, hrající na akustické kytary a zpívající o prvních láskách a rozkvetlých loukách plných pasoucích se koníků s hřívami, do kterých jsou zapleteny rozkošné mašličky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 To si asi vezmeš džísku, cos nosil na učňáku, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 No jo, ale tu co jsem měl na horničáku už nezapnu... škoda, měl jsem tam nášivky Death a Krabathor. No ale to nevadí, vezmu si nějakou aktuální, my tady v Ostravě chodíme v džizce aji do divadla... povzpomínám na staré časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Ja jsem džisku na učňaku neměl, bo sem byl depešák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Jj podle avataru vidím, že jsi na černou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Sem myslel, žes to poznal podle účesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Woe tys měl vlasy a o padesátk kilo míň! Dupej tu fotku aji do starych fotek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se