People Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Teda to je sakra povedený model ..Ach jo.....a to jsem si myslel, že už žádný hodinky nepotřebuji . Titan se opravdu docela lehce poškrábe, ale zase ty hodinky nejsou na ruce ani cítit ..Každý se musí rozhodnout , co je pro něj zásadnější ..No do Vánoc daleko, tak snad seženu další střelivo a pořídím si je taky .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Kdepak máme ty slibované fotky, už by měly být doma ne? Jsem celý nedočkavý a myslím, že nejsem sám;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 To nejsi, a zrovna dneska by foto bodlo. Mám takovou rozhazovačnou náladu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Taky cekam live foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Panove, doma jeste nejsou a asi jeste nebudou. Protoze i na strankach steinhart, se posunul termin dodani, tedy pulka rijna ale na konec rijna. Tak, ze cekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 sem zvědavej co bude za model to co postoval People. Podle indexu to bude určitě Triton. Že by v bronzu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Není nějaké zákulisní info, že by se třeba chystaly nové forty-four? Ideálně v duchu o1, ve smyslu "bez inspirace"? Nevíte, vznikla nějaká limitka v tomto větším futrálu? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 tak jo, mě se líbí :-)http://www.steinhartwatches.de/en/-TRITON-30ATM-bronze-last-edition,976.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 (upraveno) Tak dnes jsem objednal a budu cekat, uz vim, ze to bude dlouhe:). Edit: TI 500. Upraveno 14. října 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Limitka asi zůstane nepřekonána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Tano, na kdy to vypadá? Taky po nich pokukuju už docela dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Tano, na kdy to vypadá? Taky po nich pokukuju už docela dlouho.Jo chlape, to nevim. Objednal jsem je 14.10 a kluci z Chronoshopu mi rekli cekat a cekat. Tak dle rozkazu cekam, uz se tesim. Snad do vanoc dorazi. Tesim se, je to kombinace co mne hodne laka. Mam rad divny hodinky:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Je to takový trhák nebo to hodili do světa a teprve pak začali přemýšlet, jak to vlastně budou vyrábět? Z toho bych se vždycky pos.al Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) Je to takový trhák nebo to hodili do světa a teprve pak začali přemýšlet, jak to vlastně budou vyrábět? Z toho bych se vždycky pos.al Asi jo:), ted se fakt smeju, snad ne proboha:).Edit: hele nosit je co, tak pockam. Byt to ale me 1 hodinky, tak si to snad hodim. Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Podle Kubsonových stránek teď asi přes den valí GMTčka a titan jede jen na noční směně.Sakra jak já už se těším na pořádné živé fotky a nějaké dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Podle Kubsonových stránek teď asi přes den valí GMTčka a titan jede jen na noční směně.Sakra jak já už se těším na pořádné živé fotky a nějaké dojmy.Jsme dva, budu se snazit realne informovat, fotit moc neumim, ale dohanim to kvantitou:).Ty do nich pujdes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Předpokládané naskladnění u Gintra je půlka listopadu, takže počítej začátek prosince... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Předpokládané naskladnění u Gintra je půlka listopadu, takže počítej začátek prosince...Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Tak, ja uz cekam na ocean 500 pet tydnu. S tou cekaci dobou jsem byl tak nejak smirenej. Ale spis zacinam premyslet, jestli ty hodinky jeste chci:-(takova hodinkova deprese. Premyslim, zrusit objednavku nechat si vratit penize a pak...mozna objednat neco jinyho, treba i levnejsiho. Ale ocean2 black uz nejsou v nabidce. Pak mne udivuje, ze na youtube uz lidi ocean500 recenzujou, kde je sakra vzaly?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se