tano Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Je, to teda dost nic moc , obzvlast ty bile. Jeste, ze jsem koupil ty 500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 tano, tie 500vky sa oproti tomuto paskvilu nedaju ani porovnat, mas krasne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 tano, tie 500vky sa oproti tomuto paskvilu nedaju ani porovnat, mas krasne hodinky Diky pane . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Vsetko slepci. Ta cierna varianta je nadherna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Ja musim rict, ze mi designove nejak nevadi. Tentokrat to nevypada jako nejaka kopirka, konecne svebytnej design. Co bych vypichl:+ Dvou urovnovy cifernik a lumi bod na sekundovce pekne kopiruje vnitrni kruh.+ Libi se mi zakonceni sekundovky.+ Libi se mi zakomponovani datumovky. Na prvni pohled to vypada, jako by byla soucasti indexu, takze neni hned videt a nerusi. Plus je umisteni na sestce.+ Libi se mi i hodinova a minutova rucicka.- Na nekterych fotkach to vypada, ze ma zbytecne vystouplou korunku, uvidime, jak to bude v realu.- Pokud spravne vidim, tak indexy jsou tistene. Skoda, ze nejsou plasticke, dalo by to tomu smrnc.- Dynko je nuda. Zralok mezi vlnkama mi prijde takovej prvoplanovej a provedeni se mi nelibi. Celkove bych ale rekl, ze celkem podarene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Prve vec co mi napadla, ked som ich videl - cifernik inspirovany u Archimede outdoor, korunka z Davosa military. Urcite by sme nasli este aj nieco ine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Nerekl bych cifernik, ale jen indexy. Cisla u nich to ma resena jinak a i datumovku. Korunka, no podobnost tam vidim, ale priznam se, ze Davosa me vubec nenapadla, moc jejich portfolio nemam nakoukane, je to pro me celkem mala znacka.Kazde z tech trech hodinek jsou uplne jine, i kdyz jsi tam nasel podobne casti. Zas bych nerad, abychom sklouzli do urovne: ma to tri rucicky a otocnou lunetu, tak je to Rolex :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Ty cerny vypadaji fakt pekne. V hodnoceni souhlasim s Andym... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Nic moc teda.. Viac foto tu: https://www.facebook.com/steinharttimepieces/photos_streamJestli to maj bejt nový Ocean two, tak to se na první pohled zjevně nepovedlo, to je zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Mam sice trojky dioptrie, za slepeho sa vsak nepovazujem. Jednotlive prvky tohto modelu proste k sebe neladia, z hodiniek (aspin z tychto renderov) nevyzaruje ziadna harmonia, ako mysiak spomenul tiez v tom vidim viacero inych hodiniek. Najviac ma zabija ta zubata luneta. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Take v tom vidim vicero vyrobcu a bez dioptrii, zatim . To by mi nevadilo az tak, ale nelibi se mi. Je fakt, ze ty cerne vypadaji lepe, klasicka ukazka toho, jak je tezke udelat svetly cifernik.Kazdy mame ale jiny vkus a to je vlastne dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Mně se celkem líbí. Něco mají do sebe ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Korunka ala Corum/Cartier je na takových hodinkách hrozná. Lumi bod přilepený vteřinovým lepidlem, protože jim asi zbyl, je také jako pěst na oko. Nechápu, jak mohou udělat velice hezké Ocean One 500 a pak takovej hnus :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Ten ciferník je strašnej a ten lumi bod koneckonců taky a ta zubatá luneta jakbysmet, obzvlášť ve srovnání s minulou generací, změny designu oproti minulé generaci jsou u mě k horšímu, neměli se v tom vůbec hrabat. fotky jsou z netu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Na mňa to ako celok hlavne v čiernej farbe nepôsobí zle,ale súhlasím, že ten lumi bod na tej značke vyzerá ako keby som to tam pri fotení narýchlo nalepili...mohli si ho úplne odpustit, na to si človek ani časom nezvykne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Asi ho tam museli nalepit, páč zřejmě není luminiscenční luneta, jako u minulé generace, nebo ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 ten novy model vyzera ako keby som si pri starych ocean2 kychol a ony sa rozprskli do vsetkych smerov (indexy, ozubenie lunety..datumovka.. ) dali tam toho vela a mam z nich taky nepokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Solidní downgrade. Když koukám na ty fotky od geometra, tak si říkám, že to snad neni možný, ledažeby to odůvodnili cenovkou 300?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Píšete downgrade, ale jste si jistí že to má být nástupce Ocean2? Nemá to být zcela nový model, který je prostě jen směrován víc puristicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Puristická je Carrera 911 R, ale ty Steinhart se jen nepovedly :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se