Toblin Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Me se libi. Obe varianty. Steinhart hodinky umi a za neuveritelnou cenu. Jen myslim, ze by se mel vydat vlastni cestou.Krome wr jim nemuzu nic vytknout. Jsou sakramentsky pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Live fotky z webu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Na tehle fotkach to uz takova hitparada neni... Je to vsechno az nejak moc do cervena... Zdraham se pouzit ten "odborny vyraz," ktery nedavno padnul nad cervenou barvou v seiko sekci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Červený řemen není součástí originálního balení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Skladem v chronoshopu jiz za chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Jsou divné, za mne obzvláště na těch živých fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 To jsou ty Militari s wr 30? Ach jo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Zenithy to nejsou ale ma to neco do sebe ..... mobilni fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 (upraveno) Jako nejsou spatny, ale ta wr? To mi kedlubna nebere, proboha, proc 30? Kdyby tam sekli 100, tak hodne lidi oslovi, ale 30, to je tak na oblekovkny, nebo damske hodinky. Upraveno 4. března 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Jsou to hodinky na remen, zadne potapky na gumu.. :-) kdyby clovek vedel, zdali neudelaji na jejich zakladu nejakou peknou limitku...... Ale jinak se zatim spis klonim k ocelove barve nez k tomu pvd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 kdyby se tyhle dělali se stejnou barvou indexu jako u modelu s pvdckem tak by se mi to i docela zamlouvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Jsou to hodinky na remen, zadne potapky na gumu.. :-) kdyby clovek vedel, zdali neudelaji na jejich zakladu nejakou peknou limitku...... Ale jinak se zatim spis klonim k ocelove barve nez k tomu pvd..Já jsem svou objednávku na E-shopu výrobce zrušil a vsázím na nějakou pěknou limitku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Tyhle hodinky je třeba dát na ruku, protože...: První dojem (z fotek): Parádá!Druhý dojem (naživo): Rozpaky...Třetí dojem (na ruce): Dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 já bych dokonce řekl, že takhle na ruce dost dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Zenithovskou DNA mají i jiní...Zdroj: Instagram Upraveno 18. března 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Domnívám se, že jde víceméně o standartní písmo a grafiku ciferníku své doby, které je mimo jiné na množství kapsáčů. To, že zrovna zenith , (a IWC) mají v tomhle kabátě své kultovní pilotky neznamená, že je to jejich DNA a ostatní jsou napodobeniny. Tyhle Steiny by měl kubson asi dovážet po paletách, jsou fakt trefený, a to ve všech provedeních, u mě zejména pouzdro. Úplně nemusím ten přerušovaný minutový žebřík, ale to je pouhá moje osobní antipatie. Ale stejně bych to s těma PP zas ták neměřil ........ Upraveno 18. března 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Cerny maj koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Koule maji, ale taky wr 30 . Silny dest a jdou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 ále houby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 wr 30 pro pilotky je až až Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se