Roman-ZA Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Nikdy nie je neskoro sa poucit u skusenejsieho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Nikdy nie je neskoro sa poucit u skusenejsiehoJá si nechám poradit vždy, jen je to občas k mé škodě a vždy to leze do peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Daj si odo mna a usetris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 (upraveno) na stranke Gunter pise, ze WR5 a korunka srobovacia... datum by bol fajn na (nad) 6 (na B musteri to vyzera dobre), ale neurazi, ten ja potrebujem... nove stihlejsie puzdro a ta povrchovka - mnam! jedine co nechapem, naco tam drbli ten priehlad na ten hnusny strojcek a nedali klasicke plne dno s udajmi ako na inych pilotkach... :/...no uvidime nazivo ked pridu... Upraveno 26. března 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Demone, mel jsem to donedávna stejně nekompromisně nastavený. Teď mám dvoje no date a už si úplně jistej nejsem. Stejně jako pomalu přicházím na chuť nato hadrum.No, no no date, never. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcturus Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Krásné. Být tak s 2804-2 a WR aspoň 50, hned bych je bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 mají 5 ATM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Tady se mi ta datumovka vyloženě nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcturus Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Tady se mi ta datumovka vyloženě nelíbí Mně se ten a-muster s datumovkou docela líbí, b-muster s tou datumovkou ale vypadá opravdu hrozně, byť je pravda, že b-muster se mi nelíbí obecně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcturus Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 mají 5 ATM Pravda, pozornější pohled na stránky výrobce to potvrzuje. Tak teď už jenom 2804-2 a bral bych je hned... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Neviem kam to dat - dam sem. narazil som na tuto limitku, mozno niekoho zaujme. Este je niekolko kusov volnych. https://www.steinhartwatches.de/de/catalogsearch/result/index/?p=5&q=North+Sea+Ltd.+Edition a nejake fotky naviac:https://www.olko-watches.com/collections/uhren/products/north-sea-ltd-edition-ltd-92-100?variant=25897923477604 Co poviete? Nie je to uplne najhorsie. jedna na gume z facebookov: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Marně přemýšlím, co jim vytknout... Možná té modré je tam trochu moc: cifr, vteřinovka i čtvrtá ručka. Zas se mi líbí umístění 24hodinového ciferníku na armovák a tím zachování lunety jako odpočtové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 (upraveno) Steinhart Marine-Officer Titanium Limited Edition 66https://www.chronoshop.cz/steinhart-marine-officer-titanium-limited-edition-66 47 mmtitanETA 7753 TOP s COSC certifikátem66 kusů Upraveno 17. dubna 2019 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Když neodsuzuju Oceany, nemůžu ani tyhle Mare Nostrum. Mně se to líbí, ale bez data nic nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 A na mě je to zase moc velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Velky, ma to pruhled, je to na kuzi, nema to datum a ma to malou wr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 47 mm? Tý buchtě docela slušej, co je to za kouzla? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Vadí mi barva cifru, jinak bych to docela dával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Jo, je to jak kdyby těch 47 melo bejt s korunkou, nepomotali to někde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 asi by im seklo bronzove puzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se