tmoris Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 tak aspon ze konecne gunther pochopil, ze ten jeho predchozi mercedes hand set je totalne hnusny a nahradil ho necim normalnim. 42mm je ale blee.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Zajimavy pocin, ta barva lunety se mi libi. Uvidime nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Doufam ze bude i nonGMT verze. Jediny co me moc nebere je ta polobarevna korunka..Jinak pekny ale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Doufam ze bude i nonGMT verze. Jediny co me moc nebere je ta polobarevna korunka..Jinak pekny ale.Myslis tu zrejme hlinikovou vlozku? To ma i Tudor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 nevim jak to maji, jestli krouzek nebo pevna cast korunky ale podivej se na to mezi korunkou a telem hodinek Tano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 nevim jak to maji, jestli krouzek nebo pevna cast korunky ale podivej se na to mezi korunkou a telem hodinek Tano.Vim je tam, jak pisu, to by mi vubec nevadilo a ma to i Tudor na BBB-R. Chapu, ze to nekomu muze vadit, ale neni to nejak rusive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Kazdopadne 840E je docela palka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 BBB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Mrknul jsem naivně, zkoumaje cenu, jestli to aspoň nebude True GMT - není: http://www.soprod.ch/EN/index_htm_files/Brochure_SOP_9384-A10-2.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Já se přiznám že tohle je první kousek, kde mě nechala ta pepsi luneta naprosto chladným. A cena je dle mýho taky dost sebevědomá, ale asi vědí, co dělaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 (upraveno) Moc pěkný Rolex po německu. Za 500 éček by byly prima. A taková tmavěšedá luneta by mi tam sedla. Dá se vyměnit? Upraveno 10. června 2015 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 No, začínám se těšit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 prave mi prisiel mail, ze zacinaju s predajom Nav B Chrono 44 Bronze, KIGA No.2... http://www.steinhartwatches.de/de/Nav-B-Chrono-44-Bronze-KIGA-No2,943.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Me se libej moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Dear Mr. wizard-ovwe received your payment.Thank you very much.Your order will be dispatched within 8-9 working days after reception of your payment. You will receive a tracking number upon shipment of your order.Your STEINHART Watches team. Sakra to vypadá, že to Gintr snad balí sám kurwašnek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Hard job tohle. Sám navrhuje, prodává, balí. Moloděc ten Gitnr. Cos vlastně objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 KiGa Zwei Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 KiGa ZweiTak preju at ti vydrzi co nejdyl. Chtel bych je nekdy videt nazivo,ale spis v klasicke barve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 jsou mi sympaticky tyhle spec. editions potapkyhttp://www.steinhartwatches.de/en/White-Shark,897.htmlale vyjizdi mi ruske popisy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Ja se domnivam, ze by se zde podobna limitka take chytla. Ale treba se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se