Martz Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Splnil jsem si další metu a dnes poprvé Suma.
wizard-ov Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Suma jsou první záchytný bod. Drž se ho, protože každé další hodinky budou výrazně dražší. ..
Martz Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Já jsem je chtěl původně přeskočit a jít rovnou do MM300, ale to nebyl dobrej nápad. Prostě to chce krůčky a postupně se k nim dopracovat. Největší problém je, že mám Chronobundus-H, tedy hromadící variantu. Takže prodej stávajících v rámci shromáždění střeliva na nové bohužel nepřichází v úvahu A o to je to náročnější... Edit - zatím jsem na tom v hlavní hodinkovnici takto (primky dočasně zabírají místo stříbrným vintážním oblekovkám Seiko, které jsou t.č. u doktora) Upraveno 30. března 2015 uživatelem Martz
Toblin Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Martz - Pekne ti sedi. Upraveno 30. března 2015 uživatelem Toblin
kamilb Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Cílená provokace.BAN! Upraveno 30. března 2015 uživatelem kamilb
Návštěvník cecil Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Hoši, nemáte někdo zkušenost s tímhle inžinýrem ze strapcodu.comZajímá mě, jak to sedí a jak je na tom to pvd s výdrží.Hoši, nemáte někdo zkušenost s tímhle inžinýrem ze strapcodu.comZajímá mě, jak to sedí a jak je na tom to pvd s výdrží.Ahoj mám ho na emperor vč té spony ta je super,akorát já mám inženýr 1.Sedí velmi dobře,je to už ale na ruce cítit ale vypadá dobře.Kvalita velmi dobrá.Jak někde vyhrabu fotku dám ji sem.
CEGY Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Kamile, nebud uzkoprsej, sem si splet vlakno, je jich tady moc... Dik cecil.
kamilb Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Nedělej,bylo to schválně!Jaks natáhl to dutý vlakno tak se přehřál a bylo to
kamilb Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Přidám teda pár fotek s engineerem z vlastní zahrádky.Toto je je ta zaoblená varianta,nikdy sem nedokázal říct která je lepší.Každopádně to bylo komplet čtvrt kila na ruce,ale někteří to nazývají vyvažování Upraveno 30. března 2015 uživatelem kamilb
wizard-ov Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Pěkné pětky Cegy - ze Singapuru ?
instant Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 pocuvam si Pearl Jam a kocham sa.. nechce sa mi pracovat, cez weekend som trochu prietokovo ohrieval vodku a teraz bojujem s navratom stareho instanta.
AndyAaron Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Foto se nějak potratilo.ImageUploadedByTapatalk1427723335.133246.jpg Tak tomu teda rikam "Choroba jmenem Seiko" jak tu ma nekdo v podpisu. Pekna sbirka.
vrcan Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Kamil, tie tvoje fotky emperoru som nemal vydiet. Ukazuju, ze su OK aj na ruke nasich rozmerov, kua... ze by som predsa len.... oneee.... ? Ale inak, SD tuna stale rovnaka radost... nosim tak raz za tri dni a vkuse je ten huncutsky springá drajvá naplno, beťár.
Martz Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Tak tomu teda rikam "Choroba jmenem Seiko" jak tu ma nekdo v podpisu. Pekna sbirka.To si piš. "Chronobundus-H Seikobundus" Jen co se mi vrátí ty vintážky od hodináře, tak se zas pochlubím. pocuvam si Pearl Jam a kocham sa.. nechce sa mi pracovat, cez weekend som trochu prietokovo ohrieval vodku a teraz bojujem s navratom stareho instanta.Ach... zatajil se mi z toho dech a naskočila husí kůže na zádech (teda, ne z PJ, ani KOPRu, ani prietokáča na vodku, ani ze starého instanta )Martz - Pekne ti sedi.Děkuji. Když jsem si je před pár lety na jednom chronopivu zkoušel (tuším zrovna od instanta), tak mi přišly obrovské. Nejsou Upraveno 30. března 2015 uživatelem Martz
CEGY Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Přidám teda pár fotek s engineerem z vlastní zahrádky.Toto je je ta zaoblená varianta,nikdy sem nedokázal říct která je lepší.Každopádně to bylo komplet čtvrt kila na ruce,ale někteří to nazývají vyvažování Vypadá to dobře. S tou váhou risknu skoliozu pateře. Jak drží to pvd_ Pěkné pětky Cegy - ze Singapuru ?Pětky skz 253 mám v trezoru a šetřím si je. Tohle je PANERAI, woe Tady v Praze se to nosí.
kamilb Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Jak drží to pvd_Tak jak to psal vrcan,běžný otěr to vydrží v pohodě,jedině když už s tím škrábneš tak vyleze železo,ale to by muselo být fest.Já to ale nemohl nosit,tak si ho teď pochvaluje Cecil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se