Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 30,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Já jsem je chtěl původně přeskočit a jít rovnou do MM300, ale to nebyl dobrej nápad. Prostě to chce krůčky a postupně se k nim dopracovat. Největší problém je, že mám Chronobundus-H, tedy hromadící variantu. Takže prodej stávajících v rámci shromáždění střeliva na nové bohužel nepřichází v úvahu :suicide_anim: A o to je to náročnější...

Edit - zatím jsem na tom v hlavní hodinkovnici takto (primky dočasně zabírají místo stříbrným vintážním oblekovkám Seiko, které jsou t.č. u doktora)

Upraveno uživatelem Martz
Návštěvník cecil
Odesláno

Hoši, nemáte někdo zkušenost s tímhle inžinýrem ze strapcodu.com

Zajímá mě, jak to sedí a jak je na tom to pvd s výdrží.

Hoši, nemáte někdo zkušenost s tímhle inžinýrem ze strapcodu.com

Zajímá mě, jak to sedí a jak je na tom to pvd s výdrží.

Ahoj mám ho na emperor vč té spony ta je super,akorát já mám inženýr 1.Sedí velmi dobře,je to už ale na ruce cítit ale vypadá dobře.Kvalita velmi dobrá.Jak někde vyhrabu fotku dám ji sem.
Odesláno (upraveno)

Přidám teda pár fotek s engineerem z vlastní zahrádky.

Toto je je ta zaoblená varianta,nikdy sem nedokázal říct která je lepší.

Každopádně to bylo komplet čtvrt kila na ruce,ale někteří to nazývají vyvažování  :D

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Kamil, tie tvoje fotky emperoru som nemal vydiet. Ukazuju, ze su OK aj na ruke nasich rozmerov, kua... ze by som predsa len.... oneee.... ?

Ale inak, SD tuna stale rovnaka radost... nosim tak raz za tri dni a vkuse je ten huncutsky springá drajvá naplno, beťár.

Odesláno (upraveno)

Tak tomu teda rikam "Choroba jmenem Seiko"  :clap:  jak tu ma nekdo v podpisu. Pekna sbirka.

To si piš. "Chronobundus-H Seikobundus" :D Jen co se mi vrátí ty vintážky od hodináře, tak se zas pochlubím.

pocuvam si Pearl Jam a kocham sa.. nechce sa mi pracovat, cez weekend som trochu prietokovo ohrieval vodku a teraz bojujem s navratom stareho instanta.

Ach... zatajil se mi z toho dech a naskočila husí kůže na zádech :) (teda, ne z PJ, ani KOPRu, ani prietokáča na vodku, ani ze starého instanta :) )

Martz - Pekne ti sedi.

Děkuji. Když jsem si je před pár lety na jednom chronopivu zkoušel (tuším zrovna od instanta), tak mi přišly obrovské. Nejsou :) Upraveno uživatelem Martz
Odesláno

Přidám teda pár fotek s engineerem z vlastní zahrádky.

Toto je je ta zaoblená varianta,nikdy sem nedokázal říct která je lepší.

Každopádně to bylo komplet čtvrt kila na ruce,ale někteří to nazývají vyvažování  :D

Vypadá to dobře. S tou váhou risknu skoliozu pateře. Jak drží to pvd_

Pěkné pětky Cegy - ze Singapuru ?

Pětky skz 253 mám v trezoru a šetřím si je. Tohle je PANERAI, woe :lol2: Tady v Praze se to nosí.

Odesláno

Jak drží to pvd_

Tak jak to psal vrcan,běžný otěr to vydrží v pohodě,jedině když už s tím škrábneš tak vyleze železo,ale to by muselo být fest.Já to ale nemohl nosit,tak si ho teď pochvaluje Cecil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...