Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trochu to tu oživím zelenou. ;-)

Přihazuji zeleň :)

pánové máte to super :) rozmýšľam nad ťahom aj ja, to jubilee im sluší ako si to upravoval, z čoho ?

Odesláno

Kupoval jsem z eBay za 20$, klasicky jubilee na Seiko divery. Bohužel nesedí na 100% s pouzdrem, takže je tam par mm mezera (klidně muzu poslat do SZ), nicméně za ty peníze to byla pro mě nejlepší volba. Tuším, ze strapcode teď připravil jubilee, které sice padne jako prdel na hrnec, ale cena je několikanásobná. Já mám na cestě ještě CAMO nato strap, které chystám na Damasko, ale rozhodne ho vyzkousim i na Alpinistech.

Odesláno

Pomeranc

post-30673-0-18732000-1499962510_thumb.jpg

post-30673-0-58513300-1499962545_thumb.jpg

Odesláno

Však v pohodě. Vím, že to není 100%ní a možná v budoucnu dojde na originální tah, ale jako budgetova varianta to zatím slouží dobře (pro mě)

Omlouvám se, nechci Ti kazit radost, ale podle mne to moc dobře nevypadá.

Odesláno

Svatoslav: ale ne, obycejne hodinky, dle znalych s podprumernym strojkem. Jenze me uchvatily pred vice nez 4. lety a jsem nimi spokojeny i presnost je skvela.

Odesláno

Koupil jsem si origo jubilee z SKX013, k tomu 2,5mm stěžejky s 0,7mm konci z Crown&Buckle, kleštičkami (přes kus silného papíru) trochu upravil koncovky a vznikly mi tyto krásné SARBJusty:

8Ha4QTE.jpg

Zúžení 20-16mm mi přijde strašně sexy...

Odesláno

Koupil jsem si origo jubilee z SKX013, k tomu 2,5mm stěžejky s 0,7mm konci z Crown&Buckle, kleštičkami (přes kus silného papíru) trochu upravil koncovky a vznikly mi tyto krásné SARBJusty:

Zúžení 20-16mm mi přijde strašně sexy...

Tak tohle se ti povedlo - a to dost! Parada. Uz vim, jakej tah mi k SARBum jeste chybi ;)

Odesláno (upraveno)

Tak tohle se ti povedlo - a to dost! Parada. Uz vim, jakej tah mi k SARBum jeste chybi ;)

Díky :-) Inspiroval jsem se zde (škoda, už tam asi nejdou obrázky) http://www.watchtalkforum.com/topic/69272-marbles-lost-sarb033-jubilee-bracelet/

zde http://forums.watchuseek.com/f21/sarb-035-jubilee-2675170.html

a zde

(na videu je použito širší jubilee z SKX007/009 a původní koncovky, takže to nevypadá tak dobře)

Dají se použít i původní koncovky, ale vznikne taková mezírka mezi koncovkou a tahem uprostřed (protože tam není z koncovky ten střední dílek) a neprotáhnou se tlusté stežejky..

Jo a dost blbě se shání :-)

Upraveno uživatelem Mr. Igelit
Odesláno

farbakp: palec hore na pocest pomerance!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...