Mikefux Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 Sarby a 35mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coolidge Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 sarg a durmitor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 celkovo tento model nema chybu
blackhead Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 Jo, a jak je presny, to bys koukal! celkovo tento model nema chybu
JaRooN Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 Dovolená začíná... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 (upraveno) Válím se v posteli, vedro jak v řiti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. července 2017 uživatelem tombed
Lamiczka Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 (upraveno) S potapkama u vody. Solidne nam tu zabourilo, dojeli hasici a sanitka k zachrane prevracene plachetnice (borec se asi precenil, nastesti to dobre dopadlo) a uz je zas klid... Upraveno 22. července 2017 uživatelem Lamiczka
matthias Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nick06 Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Nikdy je neprodám,bo je miluju. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Jarett Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 (upraveno) 17MAS ... Upraveno 23. července 2017 uživatelem Jarett
Jiří Štencek Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 (upraveno) Zalétal jsem si s mými Seiko Turtle SRP777K1 na tandem-rogale. Zážitek skvělý a hodinky na koženém řemenu se mi líbí víc a víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. července 2017 uživatelem Jiří Štencek
Dokusan Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Rok jsem vzdoroval, nakonec je stejně pořídil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Rok jsem vzdoroval, nakonec je stejně pořídil.pekné sú , podobne som vzdoroval a nakonec sú doma a neviem sa dočkať kedy budú na rade ... tak gratulujem
Dokusan Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 (upraveno) pekné sú , podobne som vzdoroval a nakonec sú doma a neviem sa dočkať kedy budú na rade ... tak gratulujemNo u mě se na ruku taky asi moc nedostanou...ale prostě jsem je musel mít. Mimochodem byli na tahu, ale myslím, že ta kůže jim svědčí víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. července 2017 uživatelem Dokusan
M@chino Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 ... 777 Black mesh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cema Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Prší, tak potápky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 No u mě se na ruku taky asi moc nedostanou...ale prostě jsem je musel mít. Mimochodem byli na tahu, ale myslím, že ta kůže jim svědčí víc.pekné sú aj na tahu (tiež uvažujem že dokúpim hlavne kvôli vode) ale podľa mňa im najviac sekne práve pekná koža
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se