Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

S potapkama u vody. Solidne nam tu zabourilo, dojeli hasici a sanitka k zachrane prevracene plachetnice (borec se asi precenil, nastesti to dobre dopadlo) a uz je zas klid...

96633764e2669b659da3dfb9ad52f3de.jpg

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno (upraveno)

Zalétal jsem si s mými Seiko Turtle SRP777K1 na tandem-rogale. Zážitek skvělý a hodinky na koženém řemenu se mi líbí víc a víc.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Jiří Štencek
Odesláno

Rok jsem vzdoroval, nakonec je stejně pořídil.

pekné sú , podobne som vzdoroval a nakonec sú doma a neviem sa dočkať kedy budú na rade ... :rolleyes: tak gratulujem

Odesláno (upraveno)

pekné sú , podobne som vzdoroval a nakonec sú doma a neviem sa dočkať kedy budú na rade ... :rolleyes: tak gratulujem

No u mě se na ruku taky asi moc nedostanou...ale prostě jsem je musel mít. Mimochodem byli na tahu, ale myslím, že ta kůže jim svědčí víc.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

No u mě se na ruku taky asi moc nedostanou...ale prostě jsem je musel mít. Mimochodem byli na tahu, ale myslím, že ta kůže jim svědčí víc.

pekné sú aj na tahu (tiež uvažujem že dokúpim hlavne kvôli vode) ale podľa mňa im najviac sekne práve pekná koža

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...