bicista Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Tento kalibr 6R15 co je v nich, ma i manualni natah i hacking vterinovky.
Nick06 Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Do fabriky Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
lobak Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Včera přišel balíček. Mám radost jako malý kluk. Po všech těch potápkach a pilotkách pořádný hodinky. Jen ten pocit při vytažení korunky, natažení a smetanově chodící hacking. Ne jako u Stejnů kde u Ety při vytažení korunky jakoby něco pokaždé praskne a při zastrčení totéž a ještě se korunka musí trochu pootocit aby to vůbec šlo a při tom se zase rozhodí nastavení.
Andy4 Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Zaujimave. Daj viac fotiek. Neskusal si ako by vyzerali s ocelovym tahom bez pvd? Ahoj. Na korytnačkách mám podobne dizajnovaný ťah bez pvd, tak to vyskúšam zmodifikovať a odfotiť. Viac "DARTH" by bola kombinácia troch modelov: shroud z sun023, vnútorné púzdro s lunetou a oboma "korunkami" zo sun021, plus vložka lunety zo sun019. Ak by som mal byť detailista, tak aj ciferník by som použil zo sun019 kvôli rovnakej farbe indexov a ručičiek, GMT ručičku by som nechal modrú, aby sa nemýlila s hodinovou (s tým som mal problém pri sun043). Finančné ohodnotenie nákupu troch kusov v peknom stave plus lunety a ťahu by už ale približovalo cene nákupu vzorového modelu, takže tu pravdepodobne končím Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Andy4
Bushman Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 8 let nepřetržitého nošení SEIKO SPIRIT SCVS003. cal.6R15 (neboli GS pro chudé) Z ruky jsem je sundal je jednou kdy jsem dělal asi pul hodiny se zbiječkou. Jinak pořád na ruce, spaní, koupání, bubnování, onanování Ale už brzo pujdou z ruky do šuplíčku a přechod na Quartz od Casia. Jen co přijde pošta. Uvidíme jak dlouho mi to vydrží. Možná že ty casia pujdou na ruku jen při horších podmínek, ale nejsem moc střídač Jak snášely to bubnování? Já tedy nejsem profík, bicí se ještě pořád učím u takovýho bezva chlápka, co je bicista srdcař a na bubnování si hodinky sundavám. Měl jsem monstra a ty začaly jít dost podle plotu tak nějak v tu dobu, kdy jsem intenzivně cvičil a hodinky nesundaval. Steinharty jsem pak raději poctivě sundaval. Teď mám nový Seika a nerad bych jim ublížil. Na druhou stranu s hodinkama dělám všechno a sundavat je kvůli tomu a tamtomu mě taky nebaví. I jsem kvůli tomu přešel na quartz, ale velice rychle se mi po mechanických zastesklo a zase jsem zpět u nich. Zase si říkám, že by se u těch bicch aspoň pořádně natáhly... :-)
bicista Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) Tak vem si ze pri bubnovani davas urcitej svih, nejaky pohyb zapestim, nejaka vule na pasku, takze ta obsorbce rany na snare se celkove rozlozi a na hodnky nejdojde nic extra znicujiciho nebo tvrdeho. Ale jsou porad tak nejak furt v pohybu. Tak samo jsou namahany vic nez pri beznym noseni. Taky mam k nim pri hre vycitky svedomi. Rozhodne pak necekej buch vi jakou presnost. V prubehu bubnovani to ma na presnost urcite vliv jak se furt hejbou. Ale jestli se celkove vic mechanismus vic opotrebi nedokazu rici, ale vzhledem k minimalnim vulim vsech soucastek a jejich hmotnosti to asi nebude dramaticky. Pokud po 8mi letech neupadl rotor jakozto nejtezsi cast strojku tak zbytek musi byt OK. Netusim jakou ochranu maji hodinky vuci rotoru kdyz jsou naplno natazeny zda rotor se dokaze otacek v prokluzu, nebo je zaprenej natvrdo kdyz uz nedokaze hodinky dal natahnou a busenim do bubnu ho nutis se otacet a uz nema kam tak to muzes namahat k praknuti pruziny nebo k ukrouceni osicky rotoru, nevim zda to je mozne, nevsimnul jsem si zda se na mem kalibru dokaze rotor otacet pri plnem natazeni hodinek. Vim ze korunka ano a nelze tak manualne hodinky ztrhnout. Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem bicista
little_w Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Kazdej automat to ma osetreny. Strojek ma spojku, takze pri plnem natazeni se pohyb rotoru proste prestane prenaset dal ("odpoji se"), vsechno se fyzicky toci dal (i rotor), jen se ta energie nikam neprenasi a tim padem neuchovava.
logout Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) Včera dorazily, dnes poprvé na ruce. Mé první automaty od Seika. První kus nedorazil ve stavu, který bych si chtěl nechat, takže reklamace, poštou zpět do Singapuru. Druhý kus jsem zhodnotil jako 99 % - asi ani J verze holt není 100% - ale u prvních asi člověk očekává nemožné, že? Jinak jsou ovšem krásné, nosí se mnohem pohodlněji, než jsem vzhledem k rozměrům a váze čekal a jelikož jsem dostal k vánocům hodinkovnici 3x2, tak se obávám, že u jedněch hodinek nezůstanu. Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem logout
Piplík Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Po dlouhé době na gumě si MM zase připadají jako oblekovky na tahu (-:
Lukyn77 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Po dlouhé době na gumě si MM zase připadají jako oblekovky na tahu (-: jj, zrovna sem si říkal, kdyby byly tak o 10mm tenčí, byly by z nich pěkný oblekovky
xbraj19 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Do modraModrásky jsou super, to byl dobrý kauf
pebe Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 a pak že ta zelená nejde vyfotit, paráda taky zelené
01axel01 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 a pak že ta zelená nejde vyfotit, paráda taky zelené Jak mě ty hodinky nic neříkají, tak na ruce vypadají vyborně. Něco na té zelené je
Dokusan Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 měl jsem je rád, ale naopak na mě ruce mi nějak nesedely
villain83 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) Pebe-Na subcifrech jo, ale na ciferniku to vyleze opravdu zridka:-) O to je to pak hezci pokoukani. Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem villain83
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se