LukasX Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 Mne tiez "idu" najviac tieto a vobec mi na nich nevadi, ze su to baterky...Btw. Seiko priatelia nezabudnite, za hodinku nam to zacina na CTcke! :-)
wawrik Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 Summitery. Úplne iné, ako som sem dával doteraz. Tieto fungujú Nie sú úplne na vrchole, ale skoro.
meetU Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Odesláno 30. května 2019 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Badalucio Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Odesláno 30. května 2019 02/30 Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk
instant Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Odesláno 30. května 2019 Nic pre slabe povahy.. ale tie Hysekove linie na Sporturach su fantasticke pokracovanie Gentovho dizajnu.
instant Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Odesláno 30. května 2019 pekne. mozeme zalozit Klub Exotickych GrandSeiko (KEG)
StanoBare Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Odesláno 31. května 2019 (upraveno) Nic pre slabe povahy.. ale tie Hysekove linie na Sporturach su fantasticke pokracovanie Gentovho dizajnu.Myslel som, že Genta robil model pre Seiko, ale v rámci Credor. U Jorga Hyseka som si myslel, že navrhol modelovú radu Arctura Kinetic 1997. Takže robil aj na modeloch Sportura? Edit: už keď spomínaš tie dve mená tak mi nedá nenapísať, že pri Hysekovom návrhu modelu v rámci projektu 222 pre Vacheron Constantin, si mnohí mysleli, že to je návrh práve Gentu a nie jeho . Upraveno 31. května 2019 uživatelem StanoBare
instant Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Odesláno 31. května 2019 (upraveno) nie nie, tieto nerobil, aspon teda nemam taku informaciu, tieto vznikli snad dve dekady neskor, samozrejme dizajnoval tie ikonicke Arctury, som neobratne zlepil tri informacie do jednej vety.. myslel som to tak, ze tie Hysekove dizajnove linie (tie z modelu Arctura) su vidiet aj v principoch ako boli navrhnute tieto ozruty. Styri skrutky, aerodynamicky tvar, integracia tahu a tela hodiniek, puzdro bez noziciek.. Samozrejme, ked by sme ich dali vedla seba, je to Beauty and the Beast. A teda ze Hysek je akoby moderny Genta, je tam vidno vplyv, aspon ja to tam vidim Mozno aj preto mam Hysekove dizajny nekriticky rad. Dizajnoval napr. Tag Heuer Kirium, cca v tej istej dobe ako tie Seika. Tiez to tam je, maju gule, hoci su to "obycajne Tagy". A prikladam VC 222, co si spominal. More Genta than Genta ..a Breguet Marine. Tie asi komentar nepotrebuju. Najviac vajcacke hodinky co si moze Novy Rus kupit. Upraveno 31. května 2019 uživatelem instant
Daemonultimate Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Ať už to má na svědomí ten či onen, ty čtyři šroubky se mi na hodinkách nikdy nelíbily. Buď rovnou pořádnej počet a nebo nic. Prostě jsem slabá povaha.
matus.nedecky Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Človek si sedí na káve so ženou a jej sestranicou a v nestráženej chvíli si od nudy kúpi cez mobil na eBay hodinky... Chronomagor
Dantechno Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Mission accomplishedScreen Shot 2019-05-31 at 00.33.11.png Copa je tuto dochtore?
DavidLC Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Vodník potřebuje pořádný potápky :-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se