Nick06 Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 007Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 SRP561 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 “Odsírám” si covid na zahradě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 On 8/5/2022 at 7:30 PM, dr.sphinx said: A já chudák teď budu muset nadosmrti dumat, co na té fotce bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Dneska jsem vzal nový potápky na 13km trek Štěchovice-Povltavská stezka.Štreka jak fík Dali jsme po cestě i koupačku. Atmosféra top, parníky, banjo, Ping pong u Saloonu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 Už se těší na dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 Svár teorie s praxí? Teorie zní, že si už nikdy nekoupím Seiko, protože a doplňte si jeden z mnoha důvodů (sklíčko, přesnost strojku, detaily, armovák, indexy atd). Praxe je však taková, že 3 minuty po uveřejnění inzerátu na Seiko Stargate píši nevěřícně majiteli, že bych je chtěl. Proč? Nevím. Ale jsou nádherný. Možná proto, že jsou to pro mě takový "chlapský" hodinky, žádný X, žádný ležatý S, minimalistický cifr nepotřebující si hrát na vyšší ligu, pro mě na Seiko atypický ručičky a hlavně ta božská luneta. Přesnost zatím ukázková (-1), což je na 4R36 výkon hodný hvězdné brány! Jo a jsou to první hodinky z Chmagu, který nepůjdou ihned na servis, ale budu je nosit! Mají krásnou patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 Dneska jsem tahal kolotoče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 @instant tak to bych ani náhodou netip @Violoncello stačilo tričko s límečkem? Podvečerní žehlení: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 před 39 minutami, dr.sphinx napsal: @instant tak to bych ani náhodou netip @Violoncello stačilo tričko s límečkem? Podvečerní žehlení: Ty jsou hodně dobrý! Našel jsem jejich číslo, ale rok mi to nedohledalo. Víš jejich datum narození? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 před 24 minutami, Violoncello napsal: Ty jsou hodně dobrý! Našel jsem jejich číslo, ale rok mi to nedohledalo. Víš jejich datum narození? S/N 93xxxx - březen 2009, čili z roku, kdy se s Anantama Seiko pokusilo udělat díru do světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 před 4 minutami, dr.sphinx napsal: S/N 93xxxx - březen 2009, čili z roku, kdy se s Anantama Seiko pokusilo udělat díru do světa Díky! Svoje místo na slunci Seiko ale mají, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 před 17 minutami, Violoncello napsal: ...Svoje místo na slunci Seiko... Dost ve stínu ... možná právem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 @dr.sphinx jej, dik za pripomenutie...u mna to bolo v 2011-2012, akurat double retrograde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Na ty uz jsem taky skoro zapomnel, ze jsem je pred 10 rokama chvili mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 (upraveno) Mas to hezky @jožko Ja dnes taky Monstra Dame monstr vlnu?? Upraveno 9. srpna 2022 uživatelem Lucky Lucaso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Dragonfly Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Ještě půl hodiny a pak hurá k vodě Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se