DavidLC Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Pozdrav od moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Potápky jsem vyčistil s uložil k zimnímu spánku. Začíná sezóna pro Alpinist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 13 hodinami, DavidLC napsal: Pozdrav od moře Ano, to jsou ty pravé k moři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 1 minutou, Kupa54 napsal: Ano, to jsou ty pravé k moři Pěkně Ti ladí k pleti! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 23 minutami, Waya03 napsal: Potápky jsem vyčistil s uložil k zimnímu spánku. Začíná sezóna pro Alpinist. Pecka hodinky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Dneska GMT 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 4 hodinami, Waya03 napsal: Potápky jsem vyčistil s uložil k zimnímu spánku. Začíná sezóna pro Alpinist. Pěkně sladěno Já ty sezóny moc neřeším, tak i dnes potápky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září @horskjan díky, přezul jsem je dnes na nový řemen Eulit Country. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září (upraveno) Na dovolenou skvělý tooly Upraveno 11. září uživatelem RobertPlant 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září (upraveno) Hafani mě nechtějí pustit do práce Upraveno 12. září uživatelem DarylVanHorne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Jsem ostuda, teprve první letošní burčák! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 1 minutou, misso napsal: Sry, buď blbě vidím nebo Ti na nich nesedí koncovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 3 minutami, lucid napsal: Sry, buď blbě vidím nebo Ti na nich nesedí koncovky! Jak to myslíš? Noname náramek, rovné koncovky - jak jinak by to mělo sedět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 42 minutami, misso napsal: Jak to myslíš? Noname náramek, rovné koncovky - jak jinak by to mělo sedět? I když je to noname tah, tak na SKX pouzdro rovné koncovky nepatří. Podle mne je taková aukrácká degrace jinak skvělých hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září (upraveno) před 14 hodinami, lucid napsal: Podle mne je taková aukrácká degrace jinak skvělých hodinek. Nebuď tak přísnej, správná aukrácká degradace tahem vypadá takhle. Akorát na těch hodinkách už není co degradovat, když je to fík. Upraveno 14. září uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září (upraveno) Neskutecny jsou Upraveno 14. září uživatelem blam 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 8 hodinami, blam napsal: Neskutecny jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se