Vladar91 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna SUMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Jsou to dobrý hodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Moje první Seiko 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 22 minutami, OndraPod napsal: Moje první Seiko SLA055, tak to je pěkný začátek se Seiko, užij si je, jsou super! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Zima, nezima, občas tie želvy vytiahnem 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 12 minutami, killko napsal: Zima, nezima, občas tie želvy vytiahnem U mě například želvy slouží převážně jako zimní hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Seiko el- kinetik - super hodinky!! Něco jako Tesla co jede do Tunisu a na vozíku veze benzínovou elektrocentrálu......už je mám po třetí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 20 hodinami, Waya03 napsal: SLA055, tak to je pěkný začátek se Seiko, užij si je, jsou super! Díky, mám z nich obrovskou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna vzal jsem na vycházku s psem astrony... 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna po veelmi dlhom case 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna V ruke kinetic 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Klasické oblekofky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Ted tak. Datum neresim. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Sarb017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Zdravím vespolek. Tak sem si po různých swiss/germany voč pořídil tyhle Seika,a sem zatím mile překvapen a spokojen. Jsou super,za ty peníze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se